Στις φλόγες εφορία στη Λάρισα...

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο κτήριο που στεγάζεται η Β' ΔΟΥ Λάρισας, στο κέντρο της πόλης.

Πρόκειται για πενταώροφο κτήριο, επί των οδών Φραγκλίνου Ρούσβελτ και Πατρόκλου. Στο σημείο επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 11 οχήματα.


Οι φλόγες είναι ορατές στον ημιώροφο, τον 1ο, τον 2ο όροφο και τον 3ο όροφο. Αν και η υπηρεσία ήταν κλειστή λόγω της ημέρας, σήμανε συναγερμός αφού πολύ κοντά λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κάποια από τα οποία μάλιστα ίσως διατηρούσαν και εύφλεκτα υλικά (φιάλες υγραερίου κλπ).

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, απομακρύνθηκαν οι ένοικοι της περιοχής σε απόσταση 200 μ., για λόγους ασφαλείας, ενώ υλικές ζημιές έχουν σημειωθεί από τον 1ο μέχρι και τον 4ο όροφο.  http://www.zougla.gr/greece/article/larisa-se-ekseliksi-pirkagia-se-ktirio-tis-eforias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .