Ο Φατίχ!!! Ο Μωάμεθ o πορθητής θαμμένος σαν Έλληνας αυτοκράτορας!

Μωάμεθ Β΄ ο Πορθητής Ο Μωάμεθ o πορθητής θαμμένος σαν Έλληνας αυτοκράτορας! Αυτή είναι η αλήθεια...που κρύβουν εδώ και αιώνες..Η γυναίκα του ΜΩΑΜΕΘ ΤΟΥ ΠΟΡΘΗΤΗ, ήταν η κόρη του Κων/νου παλαιολόγου!!



Η γυναίκα του ΜΩΑΜΕΘ ΤΟΥ ΠΟΡΘΗΤΗ, ήταν η κόρη του Κων/νου παλαιολόγου. Του τελευταίου αυτοκράτορα του βυζαντίου. Αυτός είναι θαμμένος σαν Έλληνας αυτοκράτορας! Είναι αυτός που δεν ανοίγουν ! Αυτός που είναι θαμμένος στην Αγιά Σοφιά από κάτω! Ο Φατίχ!!!!
Έτσι ο ελληνισμός πέρασε ακόμα πιο "κρυφά" στην οθωμανική αυτοκρατορία..μέσω της Παλαιολογίνας...

Πρώτη γενιά, δεν πειράχτηκε! Η δεύτερη(με τον γιο της δλδ, έγινε ελληνική) έτσι έγινε και με την Ολυμπιάδα! Βάρβαρος ο φίλιππος! Δεν πειράχτηκε η γενιά αυτη! Η δεύτερη όμως με τον γιο της τον Αλέξανδρο, έγινε Ελληνική! Καθαρά Ελληνική! Από βαρβαρική! Αυτό ήταν ένα κόλπο των Μακεδόνων ,να "κατακτούν" κράτη, που δεν μπορούσαν με πόλεμο! ..


Εάν διαβάσεις το "Μακεδονικό ζήτημα η συνομωσία των θέων" του Παναγιώτη θα πάθεις πλακά! Θα δεις γιατί είναι τόσο σίγουρος για την νίκη του ελληνισμού! Όλοι έχουν ελληνισμό μέσα τους,και την κατάλληλη ώρα ,θα "ανοίξει"! θα δέσουν όλα!
Η Ρώμη, όπως και η νέα Ρώμη, όταν δεν μπορούσαν να νικήσουν ένα βάρβαρο βασιλέα φρόντιζαν, να πάρουν την εξουσία στο βασίλειο με πλάγιους τρόπους.

Πραγματοποιούσαν γάμους, αυτών των βασιλέων με πριγκίπισσες μακεδονικής ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ. Αυτές οι πριγκίπισσες εκπαιδεύονταν με συγκεκριμένη γνώση, για να λειτουργούν με συγκεκριμένο τρόπο!

Η γνώση αυτη υπήρχε εξ αιτίας της ολυμπιάδας...

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ ΤΟΥ ΠΟΡΘΗΤΗ
 
'ΗΤΑΝ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ,ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ,Η ΕΛΕΝΗ Η ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΙΝΑ.

 
Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΩΜΗΣ
 
ΘΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ ΤΗΝ ΡΩΜΗ.

Οι Μακεδόνες είχαν δομήσει το σύστημα, που δεν ανατρέπεται με τιποτε. Όποιος και να εμφανιζόταν ως λυτρωτής των ανθρώπων, άπλα έπαιρνε την θέση του προηγούμενου, χωρίς να αλλάξει τίποτε άλλο. Μόλις "πέθαινε" ο παλιός Κύριος ,ζητωκραύγαζαν για την ενθρόνιση του νέου Κύριου. 

Άπλα άλλαζαν τις εικόνες και τα σύμβολα στα δημόσια κτήρια. Θεός τους ήταν ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, και την θέση του πήρε ο ΙΗΣΟΥΣ, στον χριστιανισμό, και ο ΜΩΑΜΕΘ στο Ισλάμ..

Η χριστιανική αυτοκρατορία είναι η μετάλλαξη της μακεδονικής..Τι συμβαίνει στην Αμφίπολη; Που "χάθηκε "η Αμφίπολη;

Τα ξέρουν όλα αυτά! Από τον κόσμο τα έκρυβαν..

Απόσπασμα από το βιβλίο του Παναγιώτη  Τραϊανού, "Μακεδονικό ζήτημα η συνωμοσία των θεών"
Ελένη 

 Που "χάθηκε "η Αμφίπολη;
  

Ο Αλέξανδρος = 45 = Μέγας Δράκων παραχώρησε την εξουσία του και τον θρόνο του στον Ιησού. Ιησούς = 42 = Θηρίον. Όταν ο Δράκων = 24 = Ρώμη.

http://perimajestic.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .