Ο ΤΑΦΟΣ -ΑΝΑΣΚΑΦΗ- ΜΥΣΤΙΚΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ(ΒΙΝΤΕΟ)



 Ο τάφος της Αμφίπολης μέσα από ένα τρισδιάστατο βίντεο
Η ανθρωπότητα βρίσκεται μπροστά σε ένα σπουδαίο νέο μυστήριο: τον Τάφο της Αμφίπολης. Ανασκαφές μεγάλης κλίμακας βρίσκονταΝ  σε εξέλιξη, ενώ παράλληλα προκύπτει το μεγάλο ερώτημα....ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ?

Ποιός βρίσκεται θαμμένος μέσα σε αυτό τον εκπληκτικό Τάφο;  ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ  ΝΕΚΡΟ  ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ
ΔΕΙΤΕ Το εντυπωσιακό βίντεο

 Ο τοίχος της περιβόλου αυτού του σπουδαίου Τάφου έχει μήκος 500 μέτρα και σχηματίζει έναν σχεδόν τέλειο κύκλο.
Η διάμετρος του Τάφου είναι 158.4 μέτρα. Ο σχεδόν άθικτος, σε πολλά σημεία του, τοίχος είναι καλυμμένος με γείσο, ενώ αποτελείται από μάρμαρο Θάσου.
Ο Τάφος βρέθηκε σφραγισμένος.
 Αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς σημαίνει πως έχει μεγάλη αξία.
Ακόμα και αυτοί που άνοιξαν τον τοίχο σφράγισης, δεν μπόρεσαν να φτάσουν μακριά, μέσα στον Τάφο. Δείτε σε αυτό το εντυπωσιακό τρισδιάστατο βίντεο τον τάφο. και ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΔΥΟ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ   ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ* 
Για την ΑΜΦΙΠΟΛΗ  και ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ... 
 Το χρυσάφι του τάφου της Αμφίπολης      
Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ


...Εδώ Αμφίπολη ...Εδώ ΑμφιΠΩΛΕΙΤΑΙ  

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ     

 

* Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ με ένα τεράστιο έργο 400 περίπου  βιβλίων- κειμένων  που η φήμη του έχει ξεπεράσε την Ελλάδα και έχει απλωθεί σε όλο τον κόσμο, εντούτοις  στην ΕΛΛΑΔΑ  διαβάζεται μυστικά απο ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ κυνηγά - ανατρέπει  ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ  που φαίνεται να  τον παρακολουθούνε χωρίς να τολμάνε να "απαντήσουν" και να βρούνε το δίκιο τους.
Οι δε αναγνώστες -φιλικά προσκείμενοι  πιθανόν σοκαρισμένοι απο τις απίστευτες ανακαλύψεις δεν μπορούν ακόμα να διαδώσουν την πραγματικότητα ΟΥΤΕ ΑΠΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΣΕ παρά σαν μεθυσμένοι ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ διαφόρα χωρις να ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ "ΞΕΜΕΘΑΕΙ" και σκοπο έχει να κάνει τον αναγνωστη ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ "ΠΗΓΗ" ΤΟΥ ΕΞΗΓΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ  
Βρισκόμαστε σε ενα μεσοδιαστήμα αλλαγής, όπως ήταν τότε που οι ιδιοκτήτες των  κάρων αρνούνταν να περάσουν στην εποχή των αυτοκινήτων.   
Σαν ΔΙΚΑΣΤΗΣ  ΔΙΚΑΙΟΣ  εκτος συνόρων  με το συγγραφικό του λόγο δεν χαρίζεται  πουθενά και σε κανέναν.
Ναι θα πει κάποιος έχω διαβάσει κάτι ανάλογο και αλλού και τότε θα πούμε με σιγουριά ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ...Παραπάνω παραθέσαμε δυο λινκ  ΚΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ.
https://traianou.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .