Ο ΡΑΒΙΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ...Ανοιχτή επιστολή (βίντεο)

Πραγματικά και μόνο αυτή η ομιλία αποκαλύπτει γιατί η ΕΛΛΑΔΑ και οι ΕΛΛΗΝΕΣ φτάσανε εκεί που είναι σήμερα στην δυσμενή ΑΔΙ'ΕΞΟΔΗ  κατάσταση .
Από την στιγμή που μέσα στο κράτος μας- δίπλα μας έχουμε   ανθρώπους που πιστεύουν
ακόμη στο ΟΦΘΑΛΜΟΝ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ θεωρώ οτι με προσευχές και ικεσίες δεν μπορεί να λυθεί τίποτα, μόνο με διάλογο...και μετά βλέπουμε, τι στο καλό δεν ζούμε στον μεσαίωνα ούτε πρέπει να ισχύει   ο    Μωσαϊκός νόμος. 

Από την άλλη  είναι άξιον απορίας γιατί γίνετε τόση μεγάλη αναφορά συνεχόμενη στον ΠΛΕΥΡΗ και το "λίβελο" όπως λέει ο Ραβίνος και καμιά αναφορά σε άλλα κείμενα που κυκλοφορούν στο ίντερνετ Ας πούμε το τι αναφέρει ο ΤΡΑΪΑΝΟΥ...
Τι είναι οι Εβραίοι; Το απόλυτο κατακάθι όλων των κοινωνιών …Το μόνιμο κατακάθι …Το απόλυτο λούμπεν της ανθρωπότητας …Της ανθρωπότητας, είτε αυτή είναι κεφαλαιοκρατία είτε εργατική τάξη. Το λούμπεν έθνος των λούμπεν κεφαλαιοκρατών και του λούμπεν Προλεταριάτου.
Όταν το χριστιανικό Προλεταριάτο ήταν στο σύνολό του σκληρά εργαζόμενοι δουλοπάροικοι,οι Εβραίοι προλετάριοι ήταν λούμπεν. Ήταν κλέφτες, μαχαιροβγάλτες, μαστροποί, πόρνες, παπατζήδες, κλεπταποδόχοι κλπ.. Στα καλύτερα» τους —και με την «πρόοδο» που περιγράψαμε πιο πάνω— γίνονταν το πρώτο λούμπεν των κεφαλαιοκρατών …
ΑΥΤΑ  ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ
 Σταλινικός Μονεταρισμός

... Επιτέλους αποκαλύφθηκε η ιδεολογία της Νέας Τάξης.
... Όταν το λούμπεν του Προλεταριάτου «συνάντησε» το λούμπεν της κεφαλαιοκρατίας.
ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΜΟΙΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΩΡΑ.
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ...
ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΘΟΥΜΕ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ, ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΥ  ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΕΜΦΑΝΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Υ.Γ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ;
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ "ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΤΕ" ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΘΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ  ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΟΙΚΙΟΠΟΙΗΘΗΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ...
ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ "ΕΡΗΜΙΚΟ" ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΑΣ, ΜΟΝΟ ΝΑ ΖΗΤΑΤΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ .

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ...ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ;ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ..

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝΕ...ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑΑΥΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .