Επ σας ΜΑΓΚΩΣΑΜΕ... το κόμμα τού ΧΑΦΙΕ ΤΟ ΛΕΝΕ——> ΚΚΕ


AYTOKINHTA-PΟΝΥ-KKE-ΠΑΜΕ
(ΟΧΙ Πάμε στοίχημα ΑΛΛΑ ΠΑΜΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ )

ΦΙΛΕ ΕΛΛΗΝΑ ΟΔΗΓΕ-ΟΥΤΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ- ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ
ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΕΠΙ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ   95%  ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ*  ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΚΗΔΕΣ  ΤΟΥ ΠΑΜΕ-ΚΚΕ(Για να μην ξεχνιόμαστε)  .
ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ????
**ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ στο νέο κείμενο του ο Τραϊανού με τίτλο 
 ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ...…Η πολιτική "πανούκλα" τής παγκόσμιας κοινωνίας

…Ο πληρωμένος "φονιάς" τού ελληνισμού …Ο πολιτικός "υπόκοσμος" του Πλανήτη  

…Οι φοβεροί "κύνες" τού σύγχρονου "κυνοβουλευτισμού". 

.....Οι μεγαλύτεροι τεμπέληδες της παγκόσμιας ιστορίας έγιναν οι συντάκτες του εργατικού "δόγματος". Έβαλαν τους νταβατζήδες, τους μαχαιροβγάλτες και τους χαρτοκλέφτες να "ηγηθούν" του εργατικού κινήματος......
.....Με τον τρόπο αυτόν κατάφεραν όλους τους στόχους τους ταυτόχρονα. Την ώρα που οι λαοί έπρεπε να διεκδικούν την εκβιομηχάνισή τους και την εργασία στα εργοστάσια, οι Εβραίοι κομμουνιστές διέβαλαν όχι μόνον τους εργοστασιάρχες, αλλά και την ίδια τη βιομηχανική παραγωγή …Δεν ήταν μόνον σκληροί εκμεταλλευτές οι βιομήχανοι, αλλά και τα εργοστάσιά τους ήταν φάμπρικες" που "διέλυαν" τους ανθρώπους …Δεν ήταν μόνον "διάβολοι" οι εργοστασιάρχες, αλλά και τα εργοστάσια ήταν "κόλαση". Οι λαοί από τη μία λαχταρούσαν την ανάπτυξη και από την άλλη τη φοβούνταν …Τους τρόμαζαν οι κομμουνιστές με εργοστάσια που "έτρωγαν" ανθρώπινες ζωές …Οι κομμουνιστές, οι οποίοι στο μεταξύ είχαν πιάσει όλα τα "πόστα" …Έμμισθοι χαφιέδες στους χώρους εργασίας …Πάντα με συγκεκριμένη "ατζέντα" Η πρώτη και κύρια δουλειά τους ήταν να "σαμποτάρουν" όσα εργοστάσια ανταγωνίζονταν τους Αγγλοσάξονες. (είπαμε ΛΟΙΠΟΝ να το ψάξουμε) .

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ-
Όταν δεν ξεσήκωναν τους εργάτες σε καταστροφικές απεργίες, "ξεσήκωναν" τα απόρρητα μυστικά τής τοπικής παραγωγής, που τα παρέδιδαν στους Αγγλοσάξονες, οι οποίοι παρέμεναν σταθερά τα πραγματικά τους αφεντικά …Μόνιμα "φορτισμένοι", για να προκαλούν τριβές μεταξύ εργαζομένων και εργοδοσίας. Αυτός ήταν ο ρόλος των κομμουνιστών στην κοινωνία …Αυτοί έδιναν την επιθυμητή "γραμμή" στην κοινωνία …Από τις Πρεσβείες κατ' ευθείαν στα πεζοδρόμια της "πιάτσας" …Τα "γραφεία" τους ήταν στα εργοστάσια και στις φυλακές …Πληρώνονταν για να μπαίνουν στα εργοστάσια και να προκαλούν προβλήματα και ταυτόχρονα να μετατρέπουν τις φυσικές ανισότητες στην παραγωγή σε αφύσικες κοινωνικές ανισότητες στην κοινωνία …Πληρώνονταν για να μπαίνουν φυλακή, ώστε να παρακολουθούν και να χαφιεδίζουν τους πραγματικούς αγωνιστές τής κοινωνίας.
Οι στόχοι τους ήταν πολύ συγκεκριμένοι. Βασικός τους στόχος ήταν να διατηρούν τις κοινωνίες σε μόνιμη κατάσταση ταξικής σύγκρουσης …Να διατηρούν σε εχθρότητα —και αν μπορούν σε βαθμό μίσους— τους κεφαλαιοκράτες με τους εργαζόμενους. Το μίσος των Εβραίων τεμπέληδων απέναντι στην εργασία έγινε μίσος των εργαζομένων απέναντι στην εργοδοσία. Εξαιτίας τους έφταναν στο σημείο οι εργαζόμενοι να "υποσκάπτουν" μόνοι τους το δικό τους κεφάλαιο, που είναι η δυνατότητα εργασίας. Ο δεύτερος στόχος —και πολύ βασικός— ήταν να "φιλτράρουν" μέσα από τις φυλακές και τον συνδικαλισμό το πολιτικό προσωπικό κάθε χώρας …Χαφιέδες, οι οποίοι έδιναν κανονική αναφορά για τον καθένα που αγωνιζόταν πραγματικά και το σύστημα εξουσίας ήθελε να έχει γι' αυτόν πληροφορίες. Αυτά, δηλαδή, τα οποία πάντα έκαναν οι Εβραίοι για την εξουσία —είτε στις φυλακές είτε στα πορνεία—, τα ανέλαβαν οργανωμένα οι κομμουνιστές, οι οποίοι στα πρώτα βήματα του κομμουνισμού ήταν όλοι τους Εβραίοι.
ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ——>ΤΙ ΛΕΕΙ  ΠΑΡΑΚΑΤΩ ο Ευγένιος Ραΐσης (πωλητης pony)
Το εργοστάσιο της NAMCO στη Θεσσαλονίκη
Η NAMCO, ιδρύθηκε το 1950 από τους αδελφούς Κοντογούρη και κατασκεύασε το πιο επιτυχημένο ελληνικό αυτοκίνητο, το Pony. Η παραγωγή γινόταν σχεδόν εξ ολοκλήρου στο εργαστήριο της Θεσσαλονίκης ενώ δεν επρόκειτο για απλή συναρμολόγηση αλλά για ένα όχημα κατά 67% ελληνικό.
Μια από τις αιτίες της κατάρρευσης της NAMCO ήταν και ο κακώς εννοούμενος συνδικαλισμός όπως ξεκαθαρίζει ο Ευγένιος Ραΐσης, ο άνθρωπος που πούλησε τα περισσότερα Pony.

Εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης έκαναν απεργία- κατάληψη, η οποία κράτησε 4 μήνες, ζητώντας αύξηση ημερομισθίων κατά 35%.

Mάλιστα όπως ο ίδιος σημειώνει οι εργαζόμενοι ήταν πιθανόν υποκινούμενοι και από ένα μετέπειτα σημαίνον πολιτικό πρόσωπο της Μακεδονίας.

Δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση γιατί οι υπάλληλοι δεν άφηναν να μπει κανείς στο εργοστάσιο, ακόμη και στους ιδιοκτήτες απαγόρευαν την είσοδο. Δεν επέτρεπαν ούτε καν να σταλούν τα ετοιμοπαράδοτα οχήματα στους πελάτες της εταιρείας και άλλα 600 στον ελληνικό Δημόσιο τομέα.
Τότε ανέλαβε δράση ο Πέτρος Κοντογούρης, ερχόμενος από τη Γερμανία, ο οποίος διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους ότι η εταιρεία θα τους αποζημίωνε από πάνω, αρκεί να επιστρέψουν στις δουλειές τους. Πράγμα που έγινε, αλλά μόνο για πέντε μέρες, καθώς μετά ζήτησαν να… πάνε διακοπές. Απίστευτο; Κι όμως αληθινό! Πράγματι πήγαν τις διακοπές τους και μετά πέρασαν από την οδό Αγίας Σοφίας 26 για να λάβουν τις αποζημιώσεις τους. Το εργοστάσιο είχε κλείσει.
Πηγή: Star  (ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ http://elekklesia.blogspot.gr/2014/09/namco-pony.html)
ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ...
Υ.Γ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
                                                                                                               AΓΓΕΛΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ  2016


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .