Διαβάστε τι έγραφε ο Παναγιώτης Τραϊανού για τον Τσίπρα λίγο πριν τiς εκλογές του Ιανουαρίου και ΜΕΤΑ!!!!

 
 
 
 
 
 
Προτείνουμε, λοιπόν, να ψηφίσει ο κόσμος το ΣΥΡΙΖΑ, γιατί, μεταξύ της "Σκύλλας" και της "Χάρυβδης", μάς συμφέρει να χτυπήσουμε εκεί όπου υπάρχουν οι μικρότερες αντοχές για το σύστημα. Από την πανίσχυρη "Σκύλλα" λοιπόν του προδοτικού δικομματισμού τής Μεταπολίτευσης, που σήμερα κυβερνάει και η οποία, εκμεταλλευόμενη το τεράστιο κομματικό παρακράτος, μας σκοτώνει αργά αλλά σταθερά, μας συμφέρει να πάμε στην ασθενική "Χάρυβδη", που, θα επιχειρήσει το τελειωτικό "χτύπημα", χωρίς να γνωρίζει κανένας αν μπορεί να το επιτύχει. Γιατί το λέμε αυτό; ...Γιατί θεωρούμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι βέβαιον πως δεν θα μπορέσει να κάνει ΤΙΠΟΤΕ απ’ αυτά, τα οποία υπόσχεται στον λαό και θα κάνει τα ΠΑΝΤΑ απ’ όσα έχει υποσχεθεί στα αφεντικά και χορηγούς των συνιστωσών του.
 Ο Τσίπρας, όμως, και το κόμμα του, δεν έχει την "πίστωση" που είχαν οι μεγάλες εγκληματικές οργανώσεις τού δικομματισμού. Ο Τσίπρας είναι πάντα ηγέτης ενός κόμματος τού 2,5%, που απλά, λόγω συγκυριών, θα το ψηφίσουν πολλοί Έλληνες. Η πραγματική δύναμή του όμως δεν παύει να είναι αυτό το μικρό ποσοστό. Αν "παίξουν" δηλαδή αυτοί οι ομοϊδεάτες με θέματα όπως το Μακεδονικό ή το μεταναστευτικό και το μειονοτικό, θα φάνε πραγματικά ξύλο στους δρόμους. Θα τους λιντσάρει ο ίδιος κόσμος που τους ψήφισε. Θα αντιδράσει ο ίδιος ο κρατικός μηχανισμός, αρνούμενος να συμπράξει σε αντεθνικές μεθοδεύσεις. "Λευκές επιταγές" για τους ηγέτες δεν υπήρχαν ποτέ και δεν θα υπάρξουν και τώρα.
Η "Χάρυβδη", δηλαδή, είναι ασθενής από τη φύση της και δεν είναι βέβαιο ότι μπορεί να διαχειριστεί το ελληνικό θηρίο, όταν αυτό θα σφαδάζει από τον «πόνο» και θα απειλεί Θεούς και Δαίμονες. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο θα έχουμε πολιτικό πρόβλημα ...Με μια κυβέρνηση, η οποία δεν θα μπορεί να λύσει κανένα οικονομικό πρόβλημα και ταυτόχρονα θα ερεθίζει τον πληθυσμό σε θέματα που άπτονται των ακραίων "συνιστωτικών" ιδεοληψιών της, είναι θέμα ελαχίστου χρόνου να έρθουμε σε ένα τρομερό πολιτικό αδιέξοδο. Ο Τσίπρας θα έρθει αντιμέτωπος με μια αδιέξοδο πολιτική κρίση πολύ γρηγορότερα από τον χρόνο που θα ήθελαν οι τοκογλύφοι, προκειμένου να παρουσιάσουν την Ελλάδα σαν πρόβλημα.
Αυτό είναι το ζητούμενο. Γιατί; ...Γιατί ο σχεδιασμός των τοκογλύφων, που θέλει την Ελλάδα θύτη, απαιτεί απ’ αυτήν σταθερότητα στον ρόλο της, για να μπορεί να την παρουσιάσει σαν τέτοια ...Απαιτεί ένα μίνιμουμ χρόνου να παριστάνει η Ελλάδα τον θύτη, ο οποίος με το "θράσος" του απειλεί τους Ευρωπαίους ...Απαιτεί πρωτίστως να "ζει" ο θύτης, για να παριστάνει τον προκλητικό. Μια Ελλάδα, η οποία υπό την διακυβέρνηση Τσίπρα θα καταρρεύσει πολιτικά και κοινωνικά, δεν τους είναι χρήσιμη. Μια Ελλάδα, η οποία "πεθαίνει" από τη φτώχεια της, δεν μπορεί να εμφανιστεί σαν θύτης τής Ευρώπης και άρα δεν μπορεί να επωμιστεί τον προκλητικό ρόλο που της έχουν προετοιμάσει.
Το ζητούμενο είναι να "περάσει" αυτή η ελληνική πολιτική κρίση και στην Ευρώπη πριν αυτή αναγκαστεί να υποστεί οικονομική καταστροφή, εξαιτίας της Ελλάδας. Το ζητούμενο είναι η πολιτική κρίση να οδηγήσει αναγκαστικά σε λογιστικό έλεγχο του ελληνικού χρέους, πολύ πριν εμφανιστεί η Ελλάδα να αρνείται προκλητικά να το πληρώσει και άρα να φαίνεται ότι προσπαθεί να "εξάγει" τα προβλήματά της. Το ζητούμενο είναι να φτάσουμε σε ένα πολιτικό αδιέξοδο, το οποίο θα μας οδηγήσει σε μια εσωστρεφή αντιμετώπιση των προβλημάτων και άρα σε μια πραγματική προσπάθεια για την εξεύρεση της λύσης. Σε μια τέτοια περίπτωση οι λαοί της Ευρώπης θα δουν πραγματικά ένα θύμα της κατάστασης να "αργοπεθαίνει" και οι δολοφόνοι δεν θα μπορούν να κρύβονται πίσω απ’ αυτήν.
Το ζητούμενο είναι να "σκάσει" στην Ευρώπη η πραγματική "βόμβα" τού προβλήματος που προκάλεσαν οι τοκογλύφοι και όχι η "ψευδοβόμβα" της Ελλάδας, που "κατασκεύασαν" οι ίδιοι, για να διαφύγουν με ασφάλεια από τον τόπο του εγκλήματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ γι' αυτόν τον λόγο είναι η καλύτερη επιλογή αυτήν τη στιγμή. Το γεγονός ότι δεν έχει καθόλου πίστωση σε ένα "φλεγόμενο" από τα προβλήματα περιβάλλον, είναι καθοριστικό των εξελίξεων. Δεν θα έχει καθόλου χρόνο σε μια κατάσταση η οποία θα φτάσει γρήγορα στα όρια της. Ακόμα κι αν ξεκινήσει την κουβέντα για "κουρέματα", οι χρονικές απαιτήσεις αυτών των διαπραγματεύεσεων είναι τόσο μεγάλες, που το "βάρος" των καθημερινών προβλημάτων τής κοινωνίας θα το "ρίξει" πολύ νωρίτερα. Η Ευρώπη, εξαιτίας της Ελλάδας, πρέπει να έρθει αντιμέτωπη με τα πραγματικά προβλήματα που την βύθισαν στην κρίση και όχι με τα ψευδοπροβλήματα που της δείχνουν οι τοκογλύφοι, οι οποίοι θέλουν να την βάλουν σε μια εμφυλιοπολεμική σύγκρουση.
Η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ είναι καθοριστική και για το μέλλον της ίδιας της Ελλάδας. Με τον Τσίπρα στην πραγματικότητα "τελειώνουν" τα "χαρτιά" που έχει στη διάθεσή του το σύστημα των τοκογλύφων, για να ελέγχει την ελληνική ηγεσία ...Τελειώνει το πολιτικό του προσωπικό ...Τελειώνουν οι επιλογές του σ’ ό,τι αφορά τα πρόσωπα. Μιλάμε πάντα για πολιτικά πρόσωπα και όχι για τα πολιτικά "γκαρσόνια" τού Μπόμπολα, σαν τον Θεοδωράκη. Ο Τσίπρας είναι ο τελευταίος που μπορεί να δοκιμάσει να "δουλέψει" τον λαό με υποσχέσεις σωτηρίας ...Ο τελευταίος που θα επιχειρήσει να τεντώσει το "τόξο", που θα λύσει τα προβλήματα του λαού. Μετά απ’ αυτόν δεν υπάρχει κανένας νόμιμος "μνηστήρας" να επιχειρήσει να κάνει το ίδιο. Μετά απ’ αυτόν κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί. Μετά μπορεί να εμφανιστεί κάποιος, που θα δώσει στους προδότες το "τόξο" να το "φάνε" ...Τον Τράγο οι Σιωνιστές θα τον δούνε, αλλά δεν θα είναι καθόλου όπως τον φαντάζονται.
 
Ο τολμών νικά.
Θεωρούμε σημαντικότατη τη νίκη τού ΣΥΡΙΖΑ για τον ελληνικό λαό, όχι επειδή πιστεύουμε ότι ως κόμμα έχει τις λύσεις που χρειάζεται η Ελλάδα, αλλά επειδή είναι η απόδειξη ότι ο ελληνικός λαός έχει αρχίσει πλέον κι αφυπνίζεται. "Μηνύματα" δεν στέλνουν μόνον οι πολιτικοί, αλλά και οι λαοί. Με τη νίκη τού ΣΥΡΙΖΑ ο ελληνικός λαός έστειλε στην Ευρώπη και τον κόσμο ένα "μήνυμα" πολύ καθαρό και ισχυρό ... 
Το "μήνυμα" ότι δεν τρομοκρατείται και ότι οι επιλογές του από τώρα και πέρα θα έχουν σχέση με τα δικά του συμφέροντα και όχι με τις υποδείξεις των ξένων και των δανειστών. Αυτό το "μήνυμα" έστειλε ο ελληνικός λαός και είναι πλέον σειρά άλλων να τρομοκρατηθούν.



Μετά από αυτές τις εκλογές η Ελλάδα δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. Μετά τον Τσίπρα δεν έχουν τα “τζάκια” άλλον δικό τους άνθρωπο να τους εξασφαλίσει τον χρόνο που έχουν ανάγκη για την “αποθεραπεία” τους, εξαιτίας τής τελευταίας προδοσίας …Αλλάζει “σελίδα” η Ελλάδα, είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι …Ούτε ο ίδιος ο νικητής Τσίπρας θα “περάσει” στην επόμενη “ημέρα”. Έτσι κι αλλιώς ένα τυπικό “κατασκεύασμα” της Μεταπολίτευσης είναι κι αυτός …Ένας ιδεολογικός “μάρτυρας”, ο οποίος “βαπτίστηκε” στην “κολυμπήθρα” των χαφιέδων τής ΚΝΕ …Μελλοντικός “άγιος” από γνωστό “τζάκι” τού Παρακράτους …Ο πιο νεαρός από τους κομματικούς “δεινόσαυρους”, που όμως, παρά το νεαρό της ηλικίας του, δεν παύει να ανήκει στο “είδος” τους …Άλλο ένα παιδί των “τζακιών”, των παρασκηνίων, των μυστικών υπηρεσιών και των κομματικών “στανών”…
Αυτός θεωρούμε ότι με τη νίκη του δεν θα φέρει την “Ελπίδα” για τον λαό, όπως υπόσχεται …αλλά το τέλος μιας ιστορικής περιόδου για την πατρίδα μας. Με τη σίγουρη αδυναμία να τηρήσει τις υποσχέσεις του και να διαιωνίσει την κατάσταση που τον “γέννησε”, στην πραγματικότητα θα είναι ο διαχειριστής τής ήττας και της πτώσης τής Μεταπολίτευσης …Της Μεταπολίτευσης, που τεχνητά δίχαζε τον λαό σε – καθ’ υπόδειξη των Προτεσταντών – τεχνητά δίπολα “Αριστεράς” και “Δεξιάς”, προκειμένου να τον “δουλεύουν” οι ιδιοκτήτες των κομμάτων.
Ο Τσίπρας, ως συνεχιστής αυτής της πολιτικής απάτης, που αποτέλεσε το θεμέλιο τής Μεταπολίτευσης, θα είναι αυτός ο οποίος θα κλείσει την “πόρτα” τής προηγούμενης εποχής, αλλά από τη “μέσα” μεριά …Από τη μεριά που επιμένει να κάθεται, διαιωνίζοντας όσο μπορεί τον αρχικό διχασμό και διακηρύσσοντας σε όλους τους τόνους και προς πάσα κατεύθυνση ότι θα είναι ο πρώτος δήθεν “αριστερός” Πρωθυπουργός της πρώτης δήθεν “αριστερής” Κυβέρνησης. Προφανώς δεν κατάλαβε ότι τόσο ο λαός όσο και οι καταστάσεις άλλαξαν και επιμένει να εκτελεί έναν πολιτικό “ρόλο” μιας “παράστασης”, η οποία ετοιμάζεται – ελλείψει θεατών – για ταπεινωτική “αυλαία”. Αν σήμερα παίζεις τον ρόλο τού επαναστάτη “Ανδρέα”, που σχεδιάζει “αλλαγές” στο γόνατο, είναι σίγουρο ότι θα σε ξεπεράσει η ιστορία. Ως εκ τούτου θεωρούμε δεδομένο ότι ο Τσίπρας δεν θα είναι ο πρώτος τής επόμενης ημέρας, αλλά ο τελευταίος τής προηγούμενης…
…Ο τελευταίος των ηγετών τού κομματικού “σωλήνα”, οι οποίοι “κατασκευάζονταν” καθ’ υπόδειξη των πρεσβειών και του Παρακράτους, και με Αλαβάνους και Παναγιωταρέες πλασάρονταν στον κόσμο σαν “φρέσκιες” και σχεδόν “επαναστατικές” επιλογές. Μαζί με τους ομοίους του θα καταταγεί και θα περιμένει κι αυτός τις εξελίξεις, οι οποίες θα γίνουν ερήμην του. Το μεγάλο “φαγοπότι” τελειώνει και έρχεται ο λογαριασμός σ’ αυτούς που πρέπει να πληρώσουν…
 -------------------------------------------------------------------------------------------------
...Πρέπει να μείνει εκεί μέχρι να πει τον Δεσπότη Παναγιώτη. Θα πρέπει να μείνει εκεί ως ο πιο άχρηστος ηγέτης τής ελληνικής ιστορίας ...Αυτός, που κατά δική του δήλωση πήγε σε μια μάχη και την έχασε, γιατί στην καλύτερη περίπτωση πήγε "αδιάβαστος", υποτιμώντας τη δύναμη των αντιπάλων του ...Αυτός, που γι' αυτήν την ηλιθιότητά του όχι μόνον δεν ψάχνει έναν βόθρο να βουτήξει, αλλά ζητάει ξανά την ψήφο του λαού. Έχει το θράσος μάλιστα να ισχυρίζεται ότι τον γλίτωσε και από "εμφύλιο" πόλεμο.
 Σε έναν κόσμο, ο οποίος σύντομα θα φτάσει στα όριά του - και πέρα απ' αυτά - , θα πρέπει ο Τσίπρας να είναι αυτός ο οποίος θα τον αντιμετωπίσει, γιατί αυτός τον έφτασε στο σημείο αυτό. Αυτό είναι το ζητούμενο. Το ζητούμενο είναι ο Τσίπρας να βρεθεί απέναντι στον εξοργισμένο κόσμο, ο οποίος εξαιτίας του δεν θα μπορεί πλέον να επιβιώσει. Θεωρούμε βέβαιο ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ και πρέπει να τον καθηλώσουμε στη θέση του, μέχρι να έρθει σε σύγκρουση είτε με τον λαό είτε με τα αφεντικά του. Ο νέος "Γεώργιος Παπανδρέου" πρέπει να εγκλωβιστεί στο Μαξίμου πριν εξελιχθεί το σχέδιο διαφυγής και "δραπετεύσει" για πάντα. Πρέπει να τιμωρήσουμε σκληρά τον μεγαλύτερο παπατζή τής Μεταπολίτευσης.
Μετά τη στάση του και την "στροφή" 180ο στις διαπραγματεύσεις, δεν μπορούμε να τον δούμε ως αθώο σε καμία περίπτωση. Με κίνδυνο της ζωής του έδωσε στους δανειστές μια υπογραφή αξίας 300 δισεκατομμυρίων ευρώ και εξασφάλισε άπαξ την ατιμωρησία στους διεθνείς τοκογλύφους και τους ντόπιους δωσίλογους. Τέτοιες υπογραφές μόνον οι βλάκες μοιράζουν τζάμπα και ο Τσίπρας δεν φαίνεται τέτοιος.  Ειδικά ο Τσίπρας με το βεβαρημένο παρελθόν "εξ απαλών ονύχων". Ένας γιος χουντικών, ο οποίος στα δεκαέξι του παρίστανε τον κομμουνιστή και έκανε deals - πίσω από την πλάτη των συναγωνιστών του - με την Παναγιωταρέα για την προσωπική του ανάδειξη.
Αυτός ο παιδιόθεν αδίστακτος άνθρωπος στα σαράντα του - και χωρίς να έχει εργαστεί ΠΟΤΕ εξαιτίας των "κόλπων" του - , γιατί να μην "πουλήσει" κρίσιμες διαπραγματεύσεις, για να γίνει και ΠΛΟΥΣΙΟΣ; Όταν είσαι τέτοιος άνθρωπος και με μια "κωλοτούμπα" μπορείς να εξασφαλίσεις και τα τρισέγγονά σου, θα την κάνεις ακόμα κι αν χρειαστεί να "πουλήσεις" έναν λαό ...Ακόμα κι αν χρειαστεί να αγνοήσεις ένα ολόκληρο Δημοψήφισμα, που είχες την ατυχή έμπνευση να προκαλέσεις, ώστε να δημιουργήσεις "άλλοθι". Κάπου σε αυτόν τον Πλανήτη θεωρούμε δεδομένο ότι κάποιοι δικηγόροι μετράνε τα χρήματα του Mr. Tsipras. Θα μπει κι αυτός στο κλαμπ των Καραμανλήδων, Παπανδρέου, Σαμαράδων και Μητσοτάκηδων, οι οποίοι θα ανησυχούν για την κατάσταση στα διεθνή χρηματιστήρια και την πορεία των επενδύσεών τους.
 
Όλο το άρθρο είναι στο
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2015/08/psifiste-syriza.html

1 σχόλιο:

  1. κανεις δεν μπορει να τον αμφισβητησει.
    οτι και να εχει γραψει,"εχουν ΓΡΑΨΕΙ"..
    δικαιωνεται καθε μερα.
    το τραγικο τελικα ομως φιλε μου ειναι για εμας!
    για εμας που τον εχουμε αναγνωρισει,και που ξερουμε οτι υπαρχουν λυσεις για ολα,οτι σε μια βδομαδα,εχει την γνωση να τα αλλαξει ολα,αλλα αυτη η ωρα δεν ερχεται!
    πολλες φορες σκεφτομαι οτι οι ανθρωποι που δεν τον εχουν "συναντησει" στην τελικη αναλυση δεν ξερουν!
    να ξερεις ομως, οτι υπαρχει ο ηγετης,και να μην μπορεις να το "δωσεις" σε ολον τον κοσμο,να τους το λες ,και να μην το πιστευουν σχεδον αυτο που τους λες,ειναι τραγικο!
    ειναι σαν να εισαι σε αεροπλανο,που πεφτει...ολοι ουρλιαζουν...εχεις ανακαλυψει ,τον μοχλο που θα το σηκωσει,και θα το απογειωσει ξανα..τους φωναζεις "ειναι εκει".."τραβηξτε το".."τραβηξτε το"..και κανεις να μην το κανει,κανενας δεν σε ακουει...και απο το αεροπλανο,βλεπεις το εδαφος να σκαει στα μουτρα μας...
    ετσι αισθανομαι πολλες φορες!!
    λες και μιλας σε κουφους...και τρελους...και χαζους...λες και εχουν πιει νερο ¨λησμονιας",και πιστεψαν πως ειναι σκυλοι...
    δεν ξερω τι θα γινει...δεν μπορω κατι αλλο παραπανω να κανω...
    τοσες φορες με εχουν πει "γραφικη" ,οπου μιλαω ,ερχοντε και με "πειραζουν"! δεν ντρεπομαι να στο πω...σαν "τον τρελο του χωριου"..
    λυπαμαι παρα πολυ για εμας τους ανθρωπους..
    ακολουθουμε τους τυφλους,σαν τυφλοι..
    καλη συνεχεια στην διαδρομη μας αδερφε μου..
    εχω χασει την ελπδα μου,οτι θα το ζησω..
    τουλαχιστον ας ξερω οτι τον 'ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑ"..
    καποιοι θα τον δουν στην "μαχη"..και μεσα στο παλατι.
    ειναι το μονο σιγουρο,οτι αυτο θα γινει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .