Ένα "Μολών Λαβέ", το οποίο μπορεί να ειπωθεί και πάλι στην Ελλάδα...

Ο δρόμος προς τη νίκη!!! 
Οι Έλληνες πρέπει σήμερα ν' αναλογιστούν τον ιστορικό τους ρόλο και να σταθούν στο "ύψος" τους …Τον ρόλο, που και πάλι η ιστορία "αποφάσισε" να τους προσφέρει, χωρίς βέβαια να τους ρωτήσει …Τον ρόλο, που θα μπορούσε να είναι καταστροφικός για τον οποιονδήποτε άλλο λαό, αλλά είναι αρκετά "βατός" για τους Έλληνες. Για ακόμα μία φορά οι Έλληνες καλούνται ν' αγωνιστούν μπροστά σε "Θερμοπύλες" …Να αγωνιστούν όχι μόνον για τους εαυτούς τους, αλλά και για τους υπολοίπους λαούς …Να αγωνιστούν, για να σταματήσουν έναν εφιάλτη, ο οποίος, αν τελικά περάσει από "πάνω" τους, θα αφανίσει και όλους τους υπόλοιπους λαούς.
Προϋπόθεση, όμως, για να αγωνιστείς, είναι ν' αντιληφθείς ότι δέχεσαι επίθεση …Να αντιληφθείς ότι πρέπει να αμυνθείς. Αυτό το λέμε, γιατί οι Έλληνες σήμερα μοιάζουν με "υπνωτισμένοι" και σχεδόν δεν κατανοούν ότι δέχονται επίθεση. Νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με λογιστικές "τακτοποιήσεις" και δεν βλέπουν ότι στο τέλος αυτής της "συναλλαγής" προκύπτει μια απώλεια, η οποία μοιάζει με συνέπεια χαμένου πολέμου και άρα εθνική καταστροφή. Δεν κατανοούν ότι οι πόλεμοι σήμερα διεξάγονται σε ανώτερα επίπεδα και γι' αυτόν τον λόγο πολλοί από αυτούς δείχνουν να μην αντιλαμβάνονται καν ότι δεχόμαστε πολεμική επίθεση. Την επίθεση, όταν αυτή δεν εκδηλώνεται άμεσα, την καταλαβαίνεις από τα δευτερεύοντα στοιχεία της, που την αποκαλύπτουν. Την καταλαβαίνεις, όταν αντιλαμβάνεσαι τη στοχοποίηση αυτών, που πέφτουν θύματά της.
Η Ελλάδα είναι σήμερα η απόλυτα "στοχοποιημένη" χώρα στον κόσμο. Δεν υπάρχει άσχημο φαινόμενο, που να αφορά την ευρωπαϊκή και την παγκόσμια οικονομία, που να μην αποδίδεται σ' αυτήν. Μιλάμε για απροκάλυπτες πολεμικές ενέργειες, οι οποίες διαρκώς την "σπρώχνουν" προς την οικονομική και κοινωνική καταστροφή και τελικά στην υποδούλωσή της. Μιλάμε όμως και για υπερβολές σε αυτήν την πολεμική, που προκαλεί για φαιδρές καταστάσεις. Μιλάμε για το "κουνούπι", το οποίο στο κάθε "βήμα" του προκαλεί "σεισμό" και "τσουνάμι" μαζί. Έτσι κάπως θέλουν να παρουσιάσουν την Ελλάδα σε ένα παγκόσμιο κοινό, το οποίο ανησυχεί για το μέλλον του. Παρουσιάζουν την Ελλάδα σαν τον απόλυτα αρνητικό παράγοντα για την επιβίωση όλων των λαών …Τον παράγοντα εκείνον, ο οποίος πρέπει στην κυριολεξία να τεθεί υπό "κηδεμονία", για να μην απειλεί την ανθρωπότητα.
Η DEXIA καταρρέει, απειλώντας με κατάρρευση ολόκληρο το ευρωπαϊκό τραπεζικό οικοδόμημα και η κυρίαρχη λέξη, που ακούγεται στη Γερμανία και στην Ευρώπη, είναι "Griechenland". Η Ρώμη καιγόταν από τους αγανακτισμένους και κάποιοι προσπαθούσαν να δουν μήπως σπάει καμιά τζαμαρία στην Αθήνα, για να την κάνουν πρώτη είδηση. Η Wall Street απειλούνταν με κατάληψη και τα ίδια κέντρα της διεθνούς ενημέρωσης ασχολούνταν με τους Έλληνες οδοκαθαριστές, οι οποίοι κατέλαβαν κάποιον ΧΥΤΑ. Όλα αυτά δείχνουν τη "στοχοποίηση" της πατρίδας μας …Στοχοποίηση στρατιωτικού τύπου, εφόσον γίνεται επιλεκτικά και με στόχο την κατάκτησή της. Επιλεκτικά, όχι επειδή είμαστε οι "χειρότεροι", όπως διατείνονται οι ιμπεριαλιστές στους λόγους τους, αλλά οι "συμφερότεροι", όπως αποκαλύπτουν οι πράξεις τους …Όχι επειδή είμαστε οι πιο "ανοικοκύρευτοι" ανάμεσα στους λαούς, αλλά επειδή ξεκίνησαν το "πλιάτσικο" από το δικό μας "νοικοκυριό".
Όλα αυτά οι Έλληνες πρέπει να τα γνωρίζουν. Πρέπει να σταθούν "όρθιοι" τώρα, που πάνω τους "ξεσπά" η επίθεση της Νέας Τάξης …Μια επίθεση επικίνδυνη και ολοκληρωτική …Μια επίθεση, που δεν διαφέρει από εκείνη τη μεγάλη, που υπέστησαν οι αρχαίοι πρόγονοί τους από τους Πέρσες …Μια επίθεση άπληστων τραπεζιτών τοκογλύφων, οι οποίοι αρπάζουν από τους λαούς τις πατρίδες τους και καταστρέφουν τους πολίτες …Μια νέα επίθεση του σκοταδισμού, που απειλεί να βυθίσει την ανθρωπότητα σε έναν νέο Μεσαίωνα …Πραγματικό Μεσαίωνα, εφόσον στο πέρασμα της καταστρέφει τα πάντα και αφήνει πίσω της έρημη γη …Χειρότερο Μεσαίωνα από τον προηγούμενο, εφόσον στην κατάληξή του θέλει τον Πλανήτη στο σύνολό του παραδομένο σε μια μικρή ομάδα "νεοφεουδαρχών".
Μιλάμε για μια επίθεση πρωτοφανούς εντάσεως και μεγέθους. Αν οι αρχαίοι Έλληνες κλήθηκαν ν' αντιμετωπίσουν τη μεγαλύτερη αυτοκρατορία της εποχής τους, οι σύγχρονοι Έλληνες καλούνται ν' αντιμετωπίσουν τη μεγαλύτερη αυτοκρατορία όλων των εποχών. Δέχονται μια επίθεση, που, αν δεν αντιμετωπιστεί επιτυχώς από τους ανθρώπους, μπορεί να εξελιχθεί σε μια πραγματική πανανθρώπινη τραγωδία. Εθνικά, κοινωνικά και ατομικά δικαιώματα και κεκτημένα μπαίνουν σε ένα "τσουβάλι" και πετιούνται στα "σκουπίδια". Ό,τι απέκτησαν οι λαοί με ποτάμια αίματος και ανείπωτες θυσίες απειλείται από μιαρούς τοκογλύφους, οι οποίοι "έπαιζαν" παιχνίδια "δημιουργικής" λογιστικής στα κομπιούτερ τους. Ό,τι απολαμβάνουν οι πολίτες, εξαιτίας των αγώνων τους και των θυσιών τους, χάνεται σε μια συνεχή "προσθαφαίρεση" αριθμών κάποιων ελεεινών λογιστών.
Στην πραγματικότητα ό,τι κέρδισε η ανθρωπότητα, στους αιώνες που ακολούθησαν τη Γαλλική Επανάσταση, τίθεται σε αμφισβήτηση. Τα κεκτημένα των δύο τελευταίων αιώνων εξανεμίζονται μέσα σε ελάχιστες ημέρες. Χάνονται κάτω από την εμετική προπαγάνδα των βαρβάρων τραπεζιτών. Των "βαρβάρων" τραπεζιτών που προσπαθούν να πείσουν τους λαούς ότι τους συμφέρει να "αυτοκτονήσουν" για να "σωθούν". Των "βαρβάρων" τραπεζιτών που προσπαθούν να πείσουν τους εργαζόμενους ότι τους συμφέρει να υποδουλωθούν για να σώσουν την "ανταγωνιστικότητα" της οικονομίας. Των "βαρβάρων" τραπεζιτών που αναγκάζουν τους λαούς να βγάλουν στο "σφυρί" τις πατρίδες τους για να σώσουν τις τράπεζες.
Απέναντι σ' αυτήν την τεράστια και πρωτοφανή τραπεζική λαίλαπα καλούνται οι Έλληνες να επαναλάβουν τους εαυτούς τους. Καλούνται να τους "σταματήσουν" έξω από την πατρίδα τους πριν κατακλύσουν την Ευρώπη και από εκεί τον κόσμο ολόκληρο. Καλούνται να μπουν "επικεφαλής" των λαών και να τους "οδηγήσουν" στη νίκη. Να γίνουν τα πρότυπα του αγώνα απέναντι στις "στρατιές" της Νέας Τάξης …Τις "στρατιές" λογιστών, που, υπό την "στρατηγία" αδίστακτων, άπληστων, απολίτιστων και βάρβαρων, τύπου Πολ Τόμσεν, μπαίνουν στα κράτη και "τεμαχίζουν" λαούς και πατρίδες, για να πληρώσουν τους απατεώνες τραπεζίτες.
Οι Έλληνες αυτούς πρέπει ν' αντιμετωπίσουν, γιατί ήδη "προελαύνουν" στην πατρίδα τους. Είναι υποχρεωμένοι ν' αντισταθούν, γιατί, αν δεν το κάνουν, είναι "τελειωμένοι". Οι τοκογλύφοι θα τους πάρουν ό,τι έχουν και δεν έχουν και θα τους πετάξουν στα "σκουπίδια". Είναι λοιπόν μονόδρομος γι' αυτούς ο αγώνας. Πρόβλημα, όμως, δεν έχουν μόνον οι Έλληνες με τους τοκογλύφους. Πρόβλημα έχουν και οι τοκογλύφοι, οι οποίοι έβαλαν το "στοίχημά" τους για τους Έλληνες. Οι Έλληνες είναι επικίνδυνοι. Αυτοί, οι οποίοι επιλέχθηκαν από το σύστημα να γίνουν τα πρώτα "πειραματόζωα" της νέας τακτικής τους, μπορούν να γίνουν αυτοί, οι οποίοι πρώτοι θα τους νικήσουν. Αν συμβεί όμως αυτό, θα έχουμε το φαινόμενο του ντόμινο.
Αυτό είναι το όλο μυστικό …Να αντιληφθούν οι λαοί —όσο είναι καιρός— ποιος είναι ο πραγματικός τους εχθρός …Να αντιληφθούν ότι οι εχθροί των Ελλήνων είναι και δικοί τους εχθροί …Να αντιληφθούν ότι είναι θέμα χρόνου να φτάσει το πρόβλημα των Ελλήνων και στη δική τους "πόρτα" …Να αντιληφθούν ότι είναι "επιβάτες" στο ίδιο "καράβι" και ως εκ τούτου πρέπει να κάνουν τα ίδια πράγματα και να συμμετέχουν στους ίδιους αγώνες με τους Έλληνες …Να αντιληφθούν ότι ο κοινός τους εχθρός είναι το άπληστο τραπεζικό σύστημα των τοκογλύφων. Αναγκαστικά πρέπει να κάνουν κι αυτοί ό,τι μέσα από το κείμενο αυτό προτείνουμε στους Έλληνες να κάνουν.
Από αυτό το πανανθρώπινο κάλεσμα δεν εξαιρείται κανένας λαός, γιατί δεν περισσεύει κανείς. Δεν εξαιρούμε τον λαό της Γερμανίας ή του Ισραήλ. Δεν τους εξαιρούμε, γιατί δεν είμαστε ρατσιστές. Δεν θεωρούμε ότι ως λαοί βρίσκονται κάπου "απέναντι". Δεν θεωρούμε σε καμία περίπτωση ότι οι λαοί είναι συνυπεύθυνοι για τα εγκλήματα των ηγεσιών τους. Κατά τη γνώμη μας οι πάντες πρέπει να συμμετάσχουν στον πανανθρώπινο αγώνα, γιατί οι πάντες είναι θύματα αυτής της κατάστασης. Οι πρόσφατες μεγάλες διαδηλώσεις στο Τέλ-Αβίβ ή και στο Βερολίνο αυτό αποδεικνύουν.
Αυτές οι διαδηλώσεις αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχουν συλλογικές ευθύνες για τα σημερινά εγκλήματα των Εβραίων και των Γερμανών ηγετών …Αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχουν συλλογικά κέρδη για τους λαούς και άρα δεν υπάρχουν συλλογικές συνενοχές και άρα ευθύνες. Δεν τα "τρώνε" μαζί οι λαοί με τα λαμόγια, όπως νομίζουν οι διάφοροι εγκληματίες Πάγκαλοι, οι οποίοι αναζητούν εναγωνίως συνενόχους, για να αποποιηθούν τις ευθύνες τους. Είναι προφανές ότι δεν επωφελούνται αυτοί οι λαοί από τα εγκλήματα αυτά. Αυτό το αποκαλύπτει η φτώχεια και η ανασφάλεια, που πλήττει τόσο τη Γερμανία όσο και το Ισραήλ. Δεν υποφέρει λιγότερο από την οικονομική κρίση κάποιος, επειδή είναι ομοεθνής και συμπατριώτης με τους εγκληματίες που την προκαλούν.
…Απλά είναι τα πράγματα. Όσο υπεύθυνος είναι για τις λαμογιές της Δαμανάκη ή του Λαλιώτη ένας φουκαράς εργαζόμενος, επειδή ηλικιακά έτυχε να ανήκει στη γενιά του Πολυτεχνείου, άλλο τόσο υπεύθυνοι είναι και οι κοινοί Γερμανοί ή οι κοινοί Ισραηλίτες για τα εγκλήματα κάποιων, επειδή έτυχε να είναι ομοεθνείς τους. Ιδιωτικά είναι αυτά τα εγκλήματα και μόνον στο αντίστοιχο επίπεδο υπάρχουν οι ευθύνες. Ισχύει, δηλαδή, αυτό το οποίο καταγγέλλουμε και ισχυριζόμαστε πως είναι πρωτοφανές φαινόμενο για την παγκόσμια ιστορία. Είναι πρωτοφανές το φαινόμενο οι λαοί να πέφτουν θύματα κοινών ιδιωτών απατεώνων, οι οποίοι συνθέτουν συμμορίες με την αστυνομική σημασία της έννοιας.
Αυτό, το οποίο έχει σημασία, είναι ότι τα πάντα επείγουν. Δεν υπάρχει πλέον χρόνος για καθυστερήσεις. Όσο πιο πολύ καθυστερούν οι λαοί, τόσο πιο δύσκολη θα γίνεται η κατάσταση, για να την επαναφέρουν εκεί όπου τους συμφέρει. Όσο πιο πολύ καθυστερούν, τόσο πιο "βαθιά" στην κρίση θα τους βάζουν οι ιδιωτικές τράπεζες. Όσο πιο πολύ καθυστερούν, τόσο πιο πολύ οι ιδιώτες τραπεζίτες θα καταφέρνουν να μετατρέπουν τα δάνεια, που έδωσαν παράνομα στους λαούς, σε διακρατικά δάνεια …Σε δάνεια τέτοια, που θα φέρνουν τους λαούς αντιμέτωπους μεταξύ τους και αυτό είναι επικίνδυνο. Όσο πιο πολύ καθυστερούν, τόσο πιο μεγάλο μέρος της συλλογικής περιουσίας τους θα χάνεται, για να ξεπληρωθούν οι τοκογλύφοι για τα "πέτσινα" χρήματά τους.
Πρέπει λοιπόν άμεσα να θωρακίσουν τις δημόσιες περιουσίες τους μέσα στα ασφαλιστικά τους ταμεία, ώστε να εξασφαλίσουν για πάντα τους καρπούς των κόπων τους. Να αρνηθούν με όλη τους τη δύναμη να πληρώσουν οι ίδιοι τις ζημιές των τραπεζών. Να "γκρεμίσουν" από την εξουσία τους ηγέτες αυτούς, οι οποίοι στην πραγματικότητα είναι υπάλληλοι των τραπεζιτών. Να οδηγήσουν τα τραπεζικά τους συστήματα σε χρεοκοπία και κρατικοποίηση, για ν' ανακτήσουν οι κοινωνίες τον έλεγχο των οικονομιών τους. Να τα αναγκάσουν στη χρεοκοπία, για να οδηγήσουν τις "Αγορές" στην κατάρρευση και να οδηγήσουν τους εγκληματίες τοκογλύφους στα δικαστήρια για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Μαζί τους να δικαστούν ως συνένοχοι και όλα τα "κουϊσλινγκ" καθεστώτα, που πρόδωσαν τους λαούς τους και άνοιξαν τις "πόρτες" των κρατών στους εγκληματίες.
Για όσο διάστημα οι λαοί —και όχι μόνον οι Έλληνες— δεν αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει, θα επιβαρύνουν τις θέσεις τους. Θα βλέπουν τις πατρίδες τους να αλώνονται από τους τραπεζίτες και τις ζωές τους να καταστρέφονται. Οι τοκογλύφοι θα "κοινωνικοποιούν" τις ζημιές των σχεδιασμών τους και θα εισπράττουν ως "αντιπαροχή" τις πατρίδες των λαών. Θα αρπάζουν ό,τι πιο πολύτιμο έχουν λαοί …Ό,τι με κόπο δημιούργησαν μέσα στους αιώνες και ό,τι με αίμα απέκτησαν οι πρόγονοί τους, για να τους το κληροδοτήσουν. Οι τραπεζίτες "θερίζουν" τους "καρπούς" όλης της ανθρωπότητας και αυτό πρέπει να το σταματήσουν οι λαοί μόνοι τους, γιατί κανένας άλλος δεν θα μπορέσει να το κάνει για λογαριασμό τους.
Απέναντι σ' αυτό το σκληρό τραπεζικό "δρεπάνι" της εποχής καλούνται σήμερα οι Έλληνες να μπουν μπροστά και να σταθούν όρθιοι, για να το "σπάσουν" με το "κορμί" τους. Δυστυχώς η καλή τους μοίρα για άλλη μία φορά ξεκινάει, δείχνοντάς τους το πιο άσχημο πρόσωπό της. Το μόνο θετικό στην περίπτωση αυτήν είναι ότι η εμπειρία τους είναι μεγάλη και μπορεί να τους βοηθήσει. Είναι αρκετά έμπειροι και θα πρέπει να γνωρίζουν ότι πίσω από κάθε μεγάλη δυσκολία κρύβεται μια εξίσου μεγάλη ευκαιρία. Είναι επίσης αρκετά τρελοί, για να το δοκιμάσουν.
Δεν πρέπει να λυγίσουν στα δύσκολα, γιατί στα δύσκολα βρίσκεται καί το μεγάλο κέρδος καί η μεγάλη δόξα. Δεν πρέπει να απογοητεύονται από την άθλια σημερινή ηγεσία τους, γιατί, ως έμπειροι "παίχτες" της παγκόσμιας ιστορίας, είναι υποχρεωμένοι να γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν Θερμοπύλες χωρίς Εφιάλτες. Δεν υπάρχουν Έλληνες ήρωες, χωρίς να έχουν απέναντί τους Έλληνες προδότες. Στην πραγματικότητα οι Έλληνες ποτέ δεν αγωνίστηκαν, χωρίς να έχουν αντίπαλους κάποιους άλλους Έλληνες Εφιάλτες. Αυτή είναι η μοίρα τους. Ο Αχιλλέας, πιο πολύ κι από τον Έκτορα, τον Αγαμέμνονα μίσησε. Ο Οδυσσέας, πιο πολύ κι από τους Τρώες, τους Έλληνες Μνηστήρες μίσησε. Ο ίδιος ο Αλέξανδρος βρήκε τη χειρότερη αντίσταση από Έλληνες μηδίσαντες. Το ίδιο συμβαίνει και σήμερα. Απέναντι στους Έλληνες υπάρχουν και Έλληνες "Νεοταξίσαντες".
Δεν είναι δηλαδή η πρώτη φορά που συμβαίνει, αλλά ας ελπίσουμε όλοι ότι θα είναι η τελευταία. Αυτό, το οποίο έχει σημασία, είναι ότι δεν πρέπει να φοβηθούν …Δεν πρέπει να τους τρομάξουν τα ανθρωποειδή, που εμφανίζονται ως ηγέτες της Νέας Τάξης …Δεν πρέπει να τους τρομάξουν τα γερμανικά Ορκ, που εκτελούν τις εντολές του εβραϊκού διευθυντηρίου …Δεν πρέπει να τους τρομάξει ο θίασος από τα τέρατα της ανθρώπινης ύπαρξης …Δεν πρέπει να τους τρομάζουν η Μέγαιρα του Ρήνου, ο σακάτης με το καρότσι, η τρελή "αδερφή" και το "υιοθετημένο" …Δεν έχουν λόγο να τρομάξουν οι Έλληνες …Έχουν δει και χειρότερα στο παρελθόν.
Υπήρχαν εποχές, όπου τα πράγματα ήταν χειρότερα. Πάντα έτσι συνέβαινε και θα ήταν παράξενο να μην συνέβαινε και σήμερα το ίδιο. Τα κτήνη και ο ιμπεριαλισμός πάνε πάντα "μαζί". Πάντα οι αυτοκρατορίες σού επιτίθενται με ανθρωποειδή. Πάντα σου επιτίθενται με κτήνη, εφόσον οι κοινοί και φυσιολογικοί άνθρωποι δεν είναι αρκετά "άρρωστοι", για να μπορούν να τους εξυπηρετήσουν. Γι' αυτόν τον λόγο ψάχνουν στον "πάτο" της ανθρώπινης ύπαρξης και βρίσκουν τα "εργαλεία" τους …Ψάχνουν τα "Ορκ" …Ψάχνουν συνεργάτες ανάμεσα στους δύσμορφους, στους σακάτηδες, στους ευνούχους, στους ανώμαλους. Παλαιότερα βρήκαν τους Χίτλερ και τους Μέγκελε και σήμερα τις Μέρκελ και τους Σόιμπλε, που τους βολεύουν. Τέτοια κτήνη είδαν οι αρχαίοι Έλληνες και τα ίδια περίπου βλέπουν και οι σύγχρονοι.
Γι' αυτόν τον λόγο λέμε ότι δεν πρέπει να φοβούνται οι Έλληνες. Υπήρχαν εποχές, όπου τα πράγματα ήταν εξίσου άσχημα, αλλά πολύ χειρότερα στην εκδήλωσή τους …Εποχές, όπου ήταν πιο δύσκολο να σταθείς όρθιος απέναντι σε εχθρούς τέτοιας απανθρωπιάς, κακοήθειας και βέβαια τέτοιων διαστάσεων …Εποχές, όπου οι εχθροί θα μπορούσαν να σε "εξατμίσουν" και όχι απλά να "πας" άδοξα, αλλά να μην πάρει χαμπάρι κανένας ότι υπήρξες καν …Εποχές, όπου μπορούσαν να σε "ξηλώσουν" από την πατρίδα σου και να σε πουλήσουν για δούλο πιο φτηνά κι από ζώο. Τώρα τουλάχιστον υπάρχουν κανονισμοί ακόμα και στην ήττα. Υπάρχει όμως και η τεχνολογία, για να προσφέρει στους Έλληνες τούς αυτόπτες μάρτυρες του αγώνα τους. Να υπάρχουν "μάρτυρες" της αντίστασής τους και κατ’ επέκταση της δόξας τους σε περίπτωση επιτυχίας.
Ο ελληνικός λαός —σήμερα ειδικά— είναι πιο ασφαλής από ποτέ, αν αποφασίσει κι αντιδράσει. Είναι ο πλέον ιστορικός λαός της Ευρώπης και ακόμα και τα τέρατα δεν θα τολμούσαν να τον απειλήσουν με ωμές επεμβάσεις, που θα μπορούσαν να τον οδηγήσουν σε ένα νέο αιματοκύλισμα. Είναι ο πλέον διάσημος λαός του Πλανήτη και δεν μπορούν να "σερβοποιήσουν" ή να "ιρακινοποιήσουν" την περίπτωσή του. Δεν θα τολμήσουν τα κτήνη να τον μπλέξουν σε πολεμικές ή εμφύλιες περιπέτειες, όπως θα έκαναν παλαιότερα. Γιατί; Γιατί, ακόμα κι αυτή η "χλαπάτσα", που λέγεται "democracy", έχει να προσφέρει κάποια "θετικά" πράγματα με την ύπαρξή της.
Το πιο θετικό, που έχει προσφέρει, είναι ότι προκαλεί εκτεταμένη "παράλυση" στον κεντρικό μηχανισμό της εξουσίας του συστήματος. Προκαλεί δυσλειτουργίες στην ιμπεριαλιστική λειτουργία. Περιορίζει τα αντανακλαστικά της και αυτό είναι επικίνδυνο, εφόσον τα αντανακλαστικά συνδέονται με τα ένστικτα της επιβίωσης. Σε έναν κόσμο, ο οποίος δεν έχει πλέον στεγανά στην πληροφόρηση, η αυτοκρατορία των "Ορκ" της Νέας Τάξης έχει πρόβλημα εξαιτίας της democracy. Έχει πρόβλημα με την ηγεσία, η οποία προκύπτει από τις διαδικασίες της. Οι ηγέτες της είναι αιρετοί και ως εκ τούτου αδύναμοι να λάβουν αποφάσεις, που σε άλλες εποχές κάποιοι προκάτοχοί τους θα λάβαιναν χωρίς κανέναν ενδοιασμό.
Ενώ, δηλαδή, η εξουσία, όπως και οι ανάγκες της, είναι μόνιμες, δυστυχώς γι' αυτήν οι σημερινοί εκφραστές της είναι αιρετοί. Ενώ η παθογένειά της είναι "κληρονομική", δεν συμβαίνει το ίδιο με τους ηγέτες της. Αυτοί οι εφήμεροι ηγέτες, με τη σύντομη "ημερομηνία λήξεως", είναι απροστάτευτοι και ως εκ τούτου δεν μπορούν να πάρουν τις αποφάσεις που απαιτούν οι αυτοκρατορίες για τη λειτουργία τους …Αποφάσεις, οι οποίες πρέπει να είναι απόλυτες και ακαριαίες, για να έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα …Αποφάσεις, όμως, οι οποίες είναι πολλές φορές ακραίες και ως εκ τούτου επικίνδυνες γι' αυτούς που τις παίρνουν …Αποφάσεις, οι οποίες από μόνες τους επιβάλουν τη δια βίου προστασία των ηγετών που τις παίρνουν.
Όταν οι ηγέτες, σαν τη Μέρκελ ή τον Σαρκοζί, βλέπουν τις δικαστικές περιπέτειες που απειλούν "συναδέρφους" τους, τύπου Μπλερ ή Μπους, για τις πολεμικές αποφάσεις τους, αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχει ένας φόβος …Φόβος, ο οποίος αποκαλύφθηκε σε όλη του την ένταση, όταν πρόσφατα —και για πολύ ηπιότερους λόγους— καταδικάστηκε η Τιμοσένκο και έσπευσαν οι ηγέτες της ευρωπαϊκής διαφθοράς να την υπερασπιστούν …Φόβος "διαρροών" κι αποκαλύψεων και ο οποίος γίνεται τεράστιος, αν το θύμα είναι "διάσημο" και τυγχάνει παγκόσμιας συμπάθειας, όπως είναι οι Έλληνες.
…Ειδικά οι Έλληνες, οι οποίοι εκτός από συμπαθείς είναι και αφύσικα ισχυροί για το μέγεθός τους. Έχουν τεράστια διασπορά και πολλές "άκρες" σε όλη την υφήλιο. Έχουν τεράστια επιρροή και άπειρη δύναμη, αν σκεφτεί κάποιος ότι, παρ' όλο το μικρό πληθυσμιακό τους μέγεθος είναι με μεγάλη διαφορά η μεγαλύτερη ναυτική δύναμη στον κόσμο. Αυτούς τους Έλληνες δεν μπορείς να τους "διαγράψεις" με μία σου απόφαση, χωρίς να έχεις εξασφαλίσει ως εξουσία ειδικές πολιτικές και ποινικές "ανοσίες". Χωρίς όμως τέτοιες γρήγορες, απόλυτες και φονικές αποφάσεις δεν λειτουργεί ο ιμπεριαλισμός. Αυτό είναι το κέρδος της εμετικής democracy …και όπως αντιλαμβανόμαστε είναι τεράστιο για την παρούσα φάση. Η democracy μπορεί να μην συνέβαλε όσο θα θέλαμε στην κοινωνική λειτουργία, αλλά μπορεί να είναι ο καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχή έκβαση της κοινωνικής άμυνας.
Για εμάς είναι θέμα χρόνου να συσπειρωθούν όλοι οι λαοί πίσω από ένα νέο "Μολών Λαβέ" …Ένα "Μολών Λαβέ", το οποίο μπορεί να ειπωθεί και πάλι στην Ελλάδα, αλλά αυτήν τη φορά δεν θα είναι αμιγώς ελληνικό …Ένα "Μολών Λαβέ", το οποίο θα απευθύνεται στους τοκογλύφους και στις τράπεζες και πλέον θα το ζήσουν και οι υπόλοιποι λαοί ως συμμέτοχοι και συμπρωταγωνιστές στη μάχη και όχι απλά ως παρατηρητές. Σύντομα θα έχουμε μεγάλες εξελίξεις. Σε αυτό το διάστημα εμείς οι Έλληνες πρέπει να σταθούμε όρθιοι, ενωμένοι, αγαπημένοι, υπερήφανοι και προπάντων αισιόδοξοι.
Είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε αισιόδοξοι. Αυτές τις δύσκολες ώρες —πιο πολύ απ' οτιδήποτε άλλο— την αισιοδοξία μας έχει ανάγκη ολόκληρη η παγκόσμια κοινωνία …Τη χαρά μας και το γέλιο μας. Ο ελληνισμός στο συλλογικό υποσυνείδητο της ανθρωπότητας ταυτίζεται με την έννοια της χαράς και της γιορτής και αυτό ποτέ δεν πρέπει να αμελούμε να το συντηρούμε. Ακόμα και στα δύσκολα θα πρέπει όχι μόνον να είμαστε δυνατοί, αλλά και να το δείχνουμε. Είμαστε τα παιδιά του Διονύσου και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ. Δεν πρέπει ν' απογοητεύσουμε αυτούς, οι οποίοι ελπίζουν και πιστεύουν σ' εμάς.
Λίγα "μέτρα" έχουν απομείνει στην ανθρωπότητα να "βαδίσει" μέσα στο σκοτεινό "τούνελ" της ιστορίας. Σύντομα θα βγούμε όλοι μαζί στο "φως" και τα "Ορκ" θα καούν μόνα τους σαν τους βρικόλακες. Σύντομα αυτά, τα οποία ονειρευτήκαμε και μας έδωσαν χαρά, θα επιβληθούν πάνω στους εφιάλτες που είδαμε και μας τρόμαξαν …Η ομορφιά θα επιβληθεί της ασχήμιας …Η υγεία θα επιβληθεί της αρρώστιας …και η χαρά θα επιβληθεί της θλίψης. Λίγη υπομονή χρειάζεται …και ...θα τον "μεθύσουμε" τον Ήλιο.



ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ 
Δημιουργός της θεωρίας του Υδροχόου
 υ.γ το παραπάνω είναι απόσπασμα απο το κείμενο του Παναγιώτη Τραϊανού
και μπορείτε να το βρείτε στο παρακάτω λινκ

Απλές λύσεις για άμεση έξοδο από την κρίση (Β’ μέρος)

Να επέμβει εισαγγελέας στο ΤΕΒΕ …και να κάνει έρευνα για τα τελευταία ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ. Αγανακτισμένοι οι ασφαλισμένοι του ΤΕΒΕ- (νυν Ο.Α.Ε.Ε.) δεν μπορούν να ανταπεξέρθουν στις τεράστιες αυξήσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια.Δεν υπάρχουν στατιστικά αλλά οι τεράστιες ουρές φανερώνουν τα μεγέθη . ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Είναι αδιανόητο να πληρώνουν την σπατάλη και την κακοδιαχείριση ολίγων μόνο οι ασφαλισμένοι ,να γίνει έρευνα ζητάει το 90% των ασφαλισμένων και να πάνε φυλακή όσοι «φάγανε» το ταμείο. Η παρακάτω επιστολή μας ήρθε με Εμαιλ και σας την παρουσιάζουμε . "Γιατί ανεβαίνουν τόσο πολύ οι εισφορές στο ΤΕΒΕ;" Εξηγήστε μου γιατί δεν πρέπει να το θεωρώ κλοπή. Το 2000 πλήρωνα 115620 δρχ, ήτοι 339,35 ευρώ το δίμηνο. 9 χρόνια μετά πληρώνω 709,62 ευρώ το δίμηνο και αναδρομικά ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ... Δηλαδή, το ΤΕΒΕ μέσα σε 9 χρόνια υπερδιπλασίασε τις εισφορές που πρέπει να πληρώνω για να ασφαλίζομαι υποχρεωτικά. Το σύνολο της αύξησης είναι 209%!!! Και ρωτάω και απαντάω μόνη μου σαν την τρελή, διότι έτσι μας κατάντησαν: 1) υπερδιπλασιάστηκαν εξίσου και οι συντάξεις; ΟΧΙ 2) υπερδιπλασιάστηκαν εξίσου και οι παροχές; ΟΧΙ βέβαια. Ενδεικτικά αναφέρω ότι το επίδομα γυαλιών από 80 ευρώ το μείωσαν πέρσι σε 50! Και η διαδικασία μου στοιχίζει περισσότερο από το επίδομα. Πρέπει να πληρώσω τον οπτικό, να πάω στο ΤΕΒΕ της περιοχής μου να καταθέσω την απόδειξη και να με φωνάξουν ξανά άλλη μέρα για να πληρωθώ! Αναφέρω επίσης ότι η ανήλικη κόρη μου έχει πρόβλημα στο γόνατο από αθλητική κάκωση και ο ορθοπεδικός του ΤΕΒΕ ΔΕΝ της έδωσε αξονική για να δούμε τι είναι, αλλά αλοιφή (!) διότι – είπε – είναι ακριβή εξέταση και το ΤΕΒΕ έγινε αυστηρό. 3) Μειώθηκαν μήπως τα συντάξιμα χρόνια; ΟΧΙ, αντίθετα αυξήθηκαν 4) Ευθύνομαι εγώ και όλοι οι υπόλοιποι για την κακοδιαχείρηση του ταμείου, που πριν 20 χρόνια ήταν υγιέστατο και σήμερα κλέβει από εμάς τους ίδιους για να ζήσει; ΟΧΙ 5) Πάνε σε καλή μεριά τα λεφτά μου; ΟΧΙ. Να ξεκινήσω από το συμβολικό γεγονός ότι με των ασφαλισμένων τα χρήματα οι υπάλληλοι του ΤΕΒΕ στέλνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικές κατασκηνώσεις ΤΖΑΜΠΑ, ενώ οι ασφαλισμένοι πρέπει να πληρώνουν 600 ευρώ για κάθε παιδί. Αφήνω για τους δημοσιογράφους τις αποκαλύψεις για κακοδιαχείρηση 6) Νιώθω σιγουριά ότι θα εισπράξω αξιοπρεπή σύνταξη; ΟΧΙ. Καθημερινά μας εκφοβίζουν ότι τα ταμεία δεν έχουν χρήματα και ότι μπορεί να πτωχεύσουν κι αυτά και το κράτος, με σκοπό να μας μειώσουν τις συντάξεις στο ελάχιστο και να πούμε κι ευχαριστώ. 7) Γιατί σε όλη την αγορά, στον καθορισμό των όρων των διμερών συμβάσεων και τον έλεγχο για την ορθή τήρησή τους, συμμετέχουν και τα 2 μέρη, ενώ στη δική μου διμερή σύμβαση με το ΤΕΒΕ (εγώ πληρώνω, αυτός με ασφαλίζει) αποφασίζει καταχρηστικά μόνο το ΤΕΒΕ και εγώ δεν έχω ούτε δικαίωμα να εκφέρω λόγο, ούτε δικαίωμα να ελέγξω πού πάνε τα χρήματά μου, ούτε δικαίωμα διαπραγμάτευσης; Εδώ εξαντλείται η λογική μου και δεν έχω απάντηση 8) Γιατί αν χρωστάω και δεν μπορώ να πληρώσω ΚΑΙ θα με κλείσει φυλακή ΚΑΙ θα μου πάρει το σπίτι… για να με ασφαλίσει;;;;;!!!!!!! με το γελοίο πρόσχημα ότι αν οι εισφορές δεν ήταν υποχρεωτικές, πολλοί θα έμεναν ανασφάλιστοι και θα δημιουργούσαν κοινωνικό πρόβλημα όταν θα γίνονταν ανίκανοι για εργασία. Δηλαδή αν καταντήσουμε άστεγοι, χωρίς δουλειά από τα 45 μας (δεν μας θεωρούν τιμολόγια αν χρωστάμε) και στη φυλακή για 1 χρόνο, επειδή δεν πληρώσαμε το ΤΕΒΕ, αυτό δε δημιουργεί χειρότερο πρόβλημα; Κι εδώ η λογική μου με αφήνει χωρίς απάντηση. 9) Τι άλλη σιγουριά μου προσφέρει ένα ταμείο που αν πάθω κάτι, αρρώστια ή ατύχημα, θα μου πετάξει ελεημοσύνη 300 ευρώ το μήνα μόνο αν έχω πάθει εργατικό ατύχημα και θα πρέπει να ζήσω μ΄αυτά και μόνο για όσο είμαι ανίκανη για εργασία, τη στιγμή που εγώ η ίδια αν έχω υπάλληλο και πάθει κάτι θα πρέπει να τον πληρώνω μέχρι να γίνει καλά; 10) Δεν είναι πολλά τα 709 ευρώ για δυο μήνες μόνο για ένσημα, τη στιγμή που ο βασικός μισθός είναι 700 ευρώ το μήνα; ΕΙΝΑΙ. Με τα ίδια λεφτά η Χ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ή όποια άλλη ιδιωτική ασφάλεια θα μου είχε 300% μεγαλύτερες και καλύτερες παροχές Όπως υπάρχουν υπάλληλοι με 700 ευρώ το μήνα, αλλά και υπάλληλοι με 3000 μισθό και 250ρια τη βδομάδα αφορολόγητα επιδόματα για συμμετοχή σε επιτροπές, έτσι και σε μας τους ελεύθερους επαγγελματίες η ψαλίδα είναι μεγάλη. Υπάρχουν αυτοί με πολλούς υπαλλήλους, τις βίλες, τα ιδιωτικά σχολεία και τις υπηρέτριες, υπάρχουν κι οι φουκαράδες που 5 μέρες δουλεύουν και άλλες τόσες κυνηγάν τον πελάτη με το τουφέκι. Ειδικά, τα τελευταία χρόνια, οι επαγγελματίες που ζουν με κάτω από 20000 το χρόνο οικογενειακό εισόδημα είναι εκατοντάδες χιλιάδες. Έχω αγανακτήσει να μας αντιμετωπίζουν όλους σαν τους πλούσιους που φοροδιαφεύγουν, έχουν κότερα και βίλες και πρέπει πάντα να πληρώνουν τα σπασμένα. Και αγανακτώ ακόμη περισσότερο, με τα επιμελητήρια (άλλο σκάνδαλα να είμαστε υποχρεωτικά και εκεί γραμμένοι και να μην έχουμε δικαίωμα να θεωρήσουμε τιμολόγια αν δεν πληρώσουμε και αυτούς). Ποτέ δεν ύψωσαν μια φωνή διαμαρτυρίας διότι διοικούνται δυστυχώς από τους πλέον οικονομικά ευκατάστατους «συναδέλφους» μας (και για να προλάβω αντιδράσεις, αυτός με τη στρωμένη δουλειά και τις πολιτικές φιλοδοξίες έχει χρόνο να ασχολείται, όχι εγώ που τρέχω να βγάλω στην κυριολεξία μεροκάματα και δεν προλαβαίνω). Ποτέ δεν ενδιαφέρθηκαν που γινόμαστε έρμαια του κάθε ΤΕΒΕ και του κάθε ΙΚΑ και κάθε άλλου κορακιού που τρέφεται από τις σάρκες μας. Κάνω αγώνα κάθε μήνα, δανείζομαι όταν δεν έχω για να πληρώνω το ΤΕΒΕ στην ώρα του, διότι το ίδιο ταμείο που όταν πρέπει να πληρώσει το ξεχνάει, εμάς μας βάζει εφάπαξ πρόστιμο 20 ευρώ αν αργήσουμε μια μέρα + ληστρικό επιτόκιο! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!! "

Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu
Να επέμβει εισαγγελέας στο ΤΕΒΕ …και να κάνει έρευνα για τα τελευταία ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ. Αγανακτισμένοι οι ασφαλισμένοι του ΤΕΒΕ- (νυν Ο.Α.Ε.Ε.) δεν μπορούν να ανταπεξέρθουν στις τεράστιες αυξήσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια.Δεν υπάρχουν στατιστικά αλλά οι τεράστιες ουρές φανερώνουν τα μεγέθη . ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Είναι αδιανόητο να πληρώνουν την σπατάλη και την κακοδιαχείριση ολίγων μόνο οι ασφαλισμένοι ,να γίνει έρευνα ζητάει το 90% των ασφαλισμένων και να πάνε φυλακή όσοι «φάγανε» το ταμείο. Η παρακάτω επιστολή μας ήρθε με Εμαιλ και σας την παρουσιάζουμε . "Γιατί ανεβαίνουν τόσο πολύ οι εισφορές στο ΤΕΒΕ;" Εξηγήστε μου γιατί δεν πρέπει να το θεωρώ κλοπή. Το 2000 πλήρωνα 115620 δρχ, ήτοι 339,35 ευρώ το δίμηνο. 9 χρόνια μετά πληρώνω 709,62 ευρώ το δίμηνο και αναδρομικά ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ... Δηλαδή, το ΤΕΒΕ μέσα σε 9 χρόνια υπερδιπλασίασε τις εισφορές που πρέπει να πληρώνω για να ασφαλίζομαι υποχρεωτικά. Το σύνολο της αύξησης είναι 209%!!! Και ρωτάω και απαντάω μόνη μου σαν την τρελή, διότι έτσι μας κατάντησαν: 1) υπερδιπλασιάστηκαν εξίσου και οι συντάξεις; ΟΧΙ 2) υπερδιπλασιάστηκαν εξίσου και οι παροχές; ΟΧΙ βέβαια. Ενδεικτικά αναφέρω ότι το επίδομα γυαλιών από 80 ευρώ το μείωσαν πέρσι σε 50! Και η διαδικασία μου στοιχίζει περισσότερο από το επίδομα. Πρέπει να πληρώσω τον οπτικό, να πάω στο ΤΕΒΕ της περιοχής μου να καταθέσω την απόδειξη και να με φωνάξουν ξανά άλλη μέρα για να πληρωθώ! Αναφέρω επίσης ότι η ανήλικη κόρη μου έχει πρόβλημα στο γόνατο από αθλητική κάκωση και ο ορθοπεδικός του ΤΕΒΕ ΔΕΝ της έδωσε αξονική για να δούμε τι είναι, αλλά αλοιφή (!) διότι – είπε – είναι ακριβή εξέταση και το ΤΕΒΕ έγινε αυστηρό. 3) Μειώθηκαν μήπως τα συντάξιμα χρόνια; ΟΧΙ, αντίθετα αυξήθηκαν 4) Ευθύνομαι εγώ και όλοι οι υπόλοιποι για την κακοδιαχείρηση του ταμείου, που πριν 20 χρόνια ήταν υγιέστατο και σήμερα κλέβει από εμάς τους ίδιους για να ζήσει; ΟΧΙ 5) Πάνε σε καλή μεριά τα λεφτά μου; ΟΧΙ. Να ξεκινήσω από το συμβολικό γεγονός ότι με των ασφαλισμένων τα χρήματα οι υπάλληλοι του ΤΕΒΕ στέλνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικές κατασκηνώσεις ΤΖΑΜΠΑ, ενώ οι ασφαλισμένοι πρέπει να πληρώνουν 600 ευρώ για κάθε παιδί. Αφήνω για τους δημοσιογράφους τις αποκαλύψεις για κακοδιαχείρηση 6) Νιώθω σιγουριά ότι θα εισπράξω αξιοπρεπή σύνταξη; ΟΧΙ. Καθημερινά μας εκφοβίζουν ότι τα ταμεία δεν έχουν χρήματα και ότι μπορεί να πτωχεύσουν κι αυτά και το κράτος, με σκοπό να μας μειώσουν τις συντάξεις στο ελάχιστο και να πούμε κι ευχαριστώ. 7) Γιατί σε όλη την αγορά, στον καθορισμό των όρων των διμερών συμβάσεων και τον έλεγχο για την ορθή τήρησή τους, συμμετέχουν και τα 2 μέρη, ενώ στη δική μου διμερή σύμβαση με το ΤΕΒΕ (εγώ πληρώνω, αυτός με ασφαλίζει) αποφασίζει καταχρηστικά μόνο το ΤΕΒΕ και εγώ δεν έχω ούτε δικαίωμα να εκφέρω λόγο, ούτε δικαίωμα να ελέγξω πού πάνε τα χρήματά μου, ούτε δικαίωμα διαπραγμάτευσης; Εδώ εξαντλείται η λογική μου και δεν έχω απάντηση 8) Γιατί αν χρωστάω και δεν μπορώ να πληρώσω ΚΑΙ θα με κλείσει φυλακή ΚΑΙ θα μου πάρει το σπίτι… για να με ασφαλίσει;;;;;!!!!!!! με το γελοίο πρόσχημα ότι αν οι εισφορές δεν ήταν υποχρεωτικές, πολλοί θα έμεναν ανασφάλιστοι και θα δημιουργούσαν κοινωνικό πρόβλημα όταν θα γίνονταν ανίκανοι για εργασία. Δηλαδή αν καταντήσουμε άστεγοι, χωρίς δουλειά από τα 45 μας (δεν μας θεωρούν τιμολόγια αν χρωστάμε) και στη φυλακή για 1 χρόνο, επειδή δεν πληρώσαμε το ΤΕΒΕ, αυτό δε δημιουργεί χειρότερο πρόβλημα; Κι εδώ η λογική μου με αφήνει χωρίς απάντηση. 9) Τι άλλη σιγουριά μου προσφέρει ένα ταμείο που αν πάθω κάτι, αρρώστια ή ατύχημα, θα μου πετάξει ελεημοσύνη 300 ευρώ το μήνα μόνο αν έχω πάθει εργατικό ατύχημα και θα πρέπει να ζήσω μ΄αυτά και μόνο για όσο είμαι ανίκανη για εργασία, τη στιγμή που εγώ η ίδια αν έχω υπάλληλο και πάθει κάτι θα πρέπει να τον πληρώνω μέχρι να γίνει καλά; 10) Δεν είναι πολλά τα 709 ευρώ για δυο μήνες μόνο για ένσημα, τη στιγμή που ο βασικός μισθός είναι 700 ευρώ το μήνα; ΕΙΝΑΙ. Με τα ίδια λεφτά η Χ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ή όποια άλλη ιδιωτική ασφάλεια θα μου είχε 300% μεγαλύτερες και καλύτερες παροχές Όπως υπάρχουν υπάλληλοι με 700 ευρώ το μήνα, αλλά και υπάλληλοι με 3000 μισθό και 250ρια τη βδομάδα αφορολόγητα επιδόματα για συμμετοχή σε επιτροπές, έτσι και σε μας τους ελεύθερους επαγγελματίες η ψαλίδα είναι μεγάλη. Υπάρχουν αυτοί με πολλούς υπαλλήλους, τις βίλες, τα ιδιωτικά σχολεία και τις υπηρέτριες, υπάρχουν κι οι φουκαράδες που 5 μέρες δουλεύουν και άλλες τόσες κυνηγάν τον πελάτη με το τουφέκι. Ειδικά, τα τελευταία χρόνια, οι επαγγελματίες που ζουν με κάτω από 20000 το χρόνο οικογενειακό εισόδημα είναι εκατοντάδες χιλιάδες. Έχω αγανακτήσει να μας αντιμετωπίζουν όλους σαν τους πλούσιους που φοροδιαφεύγουν, έχουν κότερα και βίλες και πρέπει πάντα να πληρώνουν τα σπασμένα. Και αγανακτώ ακόμη περισσότερο, με τα επιμελητήρια (άλλο σκάνδαλα να είμαστε υποχρεωτικά και εκεί γραμμένοι και να μην έχουμε δικαίωμα να θεωρήσουμε τιμολόγια αν δεν πληρώσουμε και αυτούς). Ποτέ δεν ύψωσαν μια φωνή διαμαρτυρίας διότι διοικούνται δυστυχώς από τους πλέον οικονομικά ευκατάστατους «συναδέλφους» μας (και για να προλάβω αντιδράσεις, αυτός με τη στρωμένη δουλειά και τις πολιτικές φιλοδοξίες έχει χρόνο να ασχολείται, όχι εγώ που τρέχω να βγάλω στην κυριολεξία μεροκάματα και δεν προλαβαίνω). Ποτέ δεν ενδιαφέρθηκαν που γινόμαστε έρμαια του κάθε ΤΕΒΕ και του κάθε ΙΚΑ και κάθε άλλου κορακιού που τρέφεται από τις σάρκες μας. Κάνω αγώνα κάθε μήνα, δανείζομαι όταν δεν έχω για να πληρώνω το ΤΕΒΕ στην ώρα του, διότι το ίδιο ταμείο που όταν πρέπει να πληρώσει το ξεχνάει, εμάς μας βάζει εφάπαξ πρόστιμο 20 ευρώ αν αργήσουμε μια μέρα + ληστρικό επιτόκιο! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!! "

Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .