Αρμαγεδών… η τελευταία ελληνική "εκστρατεία" (ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΕΙ)

 Ο πόλεμος του παιδιού του Θεού εναντίον αυτών που ελέγχουν τις ηγεσίες των εθνών και βασανίζουν την ανθρωπότητα.

θα μπορούσε να είναι σενάριο Αμερικάνικης  ταινίας αλλά είναι  ένα Βιβλίο όχι διαφορετικό στην όψη αλλά στο περιεχόμενο και στην "γραμμή" του.
 Οι Έλληνες καιρό τώρα- χρόνια- αιώνες ανέχονται πολλά, αρκεί να αναρωτηθεί κάποιος αν δεν υπήρχαν οι ΕΛΛΗΝΕΣ  τι θα έλειπε από τον κόσμο θα το καταλάβει παρά ταύτα υπάρχει ένας λαός που για κάποιους λόγους πολύ "προσωπικούς" από ότι φαίνεται στην παράλληλη πορεία του και αφού έχει τον δικό του ιδιαίτερο ρόλο στην ιστορία και την υπεροχή που του δόθηκε διάλεξε μια πορεία που εμείς σαν 'Έλληνες θα την λέγαμε αυτοκαταστροφική.
  
 Ο  Παναγιώτης Τραϊανού με αυτό το βιβλίο έρχεται και δίνει την τελειωτική  "μαχαιριά" στο "θηρίο" που ματώνει τον πλανήτη και κανένας δεν μπορεί να το σταματήσει
Ως άλλος ΗΡΑΚΛΗΣ έρχεται με το σπαθί του να αποκεφαλίσει το τέρας και μας καλεί μέσα από τις σελίδες του να ρίξουμε απλά το κεφάλι του στο έδαφος.

 Σε κανονικές συνθήκες το βιβλίο αυτό θα είχε γίνει το πρώτο βιβλίο στον κόσμο μιας και είναι είδηση από μόνο του αλλά σήμερα το θηρίο ελέγχει τα πάντα  από τους πολιτικούς μας στην Ελλάδα και τι θα πούνε ως και τις ειδήσεις που θα φύγουν  προς την ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ .
Μου τηλεφωνούν φίλοι και αναρωτιούνται τι συμβαίνει στην Ελλάδα και  νομίζουν οτι μιλάω για άλλη Ελλάδα...
******
Ο ελληνισμός της διασποράς θέλει να βοηθήσει αλλά δεν ξέρει πώς και τις πολλές φορές που βοηθάει εν αγνοία του οφελεί αυτούς που ματώνουν τον ελληνικό λαό ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ...

Λίγα λόγια απο το βιβλίο

Αρμαγεδδών…
η τελευταία ελληνική "εκστρατεία".
  Οι Έλληνες θα επιτεθούν. Δεν μπορούν να κάνουν κάτι διαφορετικό. Είναι μέσα στη φύση τους να επιτίθενται, ακόμα κι όταν δεν έχουν "όπλα" …πόσο μάλλον όταν έχουν. Τώρα θα δούνε οι Εβραίοι τι σημαίνει έθνος και κόσμος ταυτόχρονα. Θα δούνε τι σημαίνει να πολεμάς έναν λαό "ευθυγραμμισμένο" σε μια κοινή εθνική γραμμή και ταυτόχρονα να πολεμάς τον καθένα από αυτούς μόνο του. Να στριμώχνεις το έθνος και να χάνεις μάχες από άτομα. Να παγιδεύεις άτομα και να χάνεις μάχες από εθνικές πολιτικές. Ο απόλυτος εφιάλτης. Δεν μπορείς να τους νικήσεις, γιατί δεν μπορείς να τους ξεφορτωθείς. Πρέπει να τους εξαλείψεις όλους μαζί από το πρόσωπο της Γης και αυτό είναι αδύνατον.
Αν λοιπόν υποθέσουμε ότι ο Υδροχόος είναι η πιο ισχυρή γνώση στον κόσμο, τότε ο ελληνισμός έχει αυτήν τη στιγμή το "στράτευμα", για να χρησιμοποιήσει αυτό το "όπλο". Έχει το στράτευμα για να κάνει μια παγκόσμια "εκστρατεία". Εμείς σ' αυτό το βιβλίο δεν θα προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε την αξία του Υδροχόου. Εμείς, προς χάριν της ανάλυσης, θα θεωρήσουμε ότι έχει την αξία που αναφέρουμε, για να δούμε τις ελληνικές "πολεμικές" υποδομές. Αν δηλαδή ο Υδροχόος είναι η γνώση που αποτελεί το τελειότερο "όπλο", τότε ο ελληνικός λαός θα πολεμήσει με συγκεκριμένο τρόπο και για συγκεκριμένο στόχο.
Αυτός είναι ο περίφημος Αρμαγεδδών. Ο πόλεμος του ανθρώπου εναντίον του συστήματος. Ο πόλεμος του παιδιού του Θεού εναντίον αυτών που ελέγχουν τις ηγεσίες των εθνών και βασανίζουν την ανθρωπότητα. Ο τελευταίος παγκόσμιος πόλεμος. Ο πόλεμος αυτός θα είναι ο πιο ευχάριστος και λυτρωτικός παγκόσμιος πόλεμος, που έχει δει η ανθρωπότητα. Οι συμμετέχοντες είναι πλέον ορατοί σε όλο τον κόσμο. Υπάρχει ένα έθνος κυρίαρχο, που ελέγχει την παγκόσμια εξουσία και εκμεταλλεύεται όλους τους λαούς και ένα έθνος, το οποίο μπορεί να το καταδιώξει, προκειμένου να συγκρουστούν μέχρι "θανάτου"....
 ---σε αυτό το κομμάτι αναλύετε ο τρόπος διεξαγωγής της μάχης...
Οι λαοί --ο ένας μετά τον άλλο-- μπορούν να απελευθερωθούν μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Η μεγαλύτερη "εκστρατεία" των Ελλήνων, θα είναι απόλυτα στατική. Ο ελληνισμός θα κάνει τον γύρο του κόσμου, χωρίς να κουνηθεί κανένας από τη θέση του. Δεν χρειάζεται να πας κάπου και να κάνεις κάτι, εφόσον εκεί ήδη βρίσκεται κάποιος άλλος και μπορεί να το κάνει μόνος του. Η γνώση μετακινείται και όχι ο φορέας της. Η γνώση μεταδίδεται με πολύ απλές διαδικασίες. Ο Έλληνας θα δημιουργεί Έλληνα και ο ελληνισμός θα "τρέχει", χωρίς να κινείται κανένας. Υπάρχουν οι συνθήκες να γίνει αυτό, εφόσον ο άθλιος σιωνιστικός "αμερικανισμός" --έστω και με τη βία-- "όργωσε" το παγκόσμιο "χωράφι" και το έκανε πρόσφορο για νέα "σπορά".
Σήμερα και στην εποχή της απόλυτης ισχύος του σιωνισμού, μπορούμε να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι όχι μόνον δεν θα την διατηρήσει αυτήν την ισχύ, αλλά δεν θα μπορέσει να επιβιώσει. Οι Εβραίοι θα εξαφανιστούν ως έθνος. Ως έθνος Μακκαβαίων. Γιατί; Γιατί ο νέος κόσμος θα έχει χαρακτηριστικά, που δεν θα τους επιτρέπει να επιβιώσουν. Γιατί ο νέος κόσμος, που θα είναι ελληνικός, δεν θα λειτουργεί με τον τρόπο που λειτουργούσε ο χριστιανικός και ευνοούσε τους Εβραίους.
Το τέλος του σιωνισμού.

  
Σήμερα υπάρχει η γνώση, για να εξαφανιστούν ως Μακκαβαίοι. Ποια είναι αυτή; Η γνώση των όσων έχουν προηγηθεί. Η γνώση των σφαλμάτων των αρχαίων Μακεδόνων, οι οποίοι τους επέτρεψαν να "γεννηθούν". Η γνώση των επιλογών των χριστιανικών συστημάτων, τα οποία τους επέτρεπαν να "επιβιώνουν". Η γνώση των σφαλμάτων των Αγγλοσαξόνων, οι οποίοι τους ανέβασαν στην "κορυφή". Τι σημαίνει αυτό; Ότι, για να τους εξαφανίσεις, αρκεί απλά να μην κάνεις τα ίδια μ' αυτά που έκανε το σύστημα, όταν υποτίθεται είχε τους ίδιους στόχους. Για να τους εξαφανίσεις οριστικά, δεν πρέπει να τους δώσεις τη δυνατότητα να μπορούν να "ξαναγεννηθούν". Άρα παρακολουθείς την ιστορική συμπεριφορά του χριστιανικού συστήματος και στην κυριολεξία κάνεις τα ακριβώς αντίθετα.
Τι συνέφερε το χριστιανικό σύστημα; 
Να διατηρεί τους Μακκαβαίους, για να τους χρησιμοποιεί ως βαλβίδα εκτόνωσης των κοινωνιών τους. Άρα δεν συμφέρει στην νέα κατάσταση η επιβίωσή τους. Πώς τους συντηρούσε το σύστημα; Με τους ελεγχόμενους διωγμούς, που τους διατηρούσαν συσπειρωμένους και όμηρους όλων των εξουσιών, είτε αυτές ήταν εσωτερικές είτε εξωτερικές. Με τη δυνατότητα που τους έδινε να πλουτίζουν από τους "πάγκους" τους. Με αυτόν τον πλούτο αναπαράγονταν, εφόσον με αυτόν εξουσίαζαν τα παιδιά τους.
Τι κάνεις για να τους εξαφανίσεις; Τα ακριβώς αντίθετα. Δεν κάνεις καν διωγμούς, για να μην συσπειρώνονται γύρω από τις εσωτερικές εξουσίες τους.
Πώς τους γκρεμίζεις από την "κορυφή", στερώντας τους τη δυνατότητα να επανέλθουν; Τους στερείς τον συγκεντρωμένο πλούτο και δεν τους δίνεις άδεια για "πάγκο" και άρα τους στερείς τη δυνατότητα να ξανασυγκεντρώσουν εκ νέου πλούτο. Τους στερείς τον πλούτο που τώρα τους δίνει την εξουσία και δεν τους επιτρέπεις να τον ξαναδημιουργήσουν.
 Τους αποσπάς τον πλούτο με το αιτιολογικό ότι πρόκειται απλά για εξαγορά του "ακαταδίωκτου" στους χώρους όπου εγκλημάτησαν. Όσο πιο πολύς πλούτος, τόσο πιο μεγάλη η συμμετοχή του κατέχοντα σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και άρα τόσο πιο ακριβό δικαίωμα το "ακαταδίωκτο". Ένα αιτιολογικό, το οποίο άπτεται της λογικής τους. Για τη "δύσκολη" ώρα δεν μαζεύουν τον πλούτο; Τώρα είναι μια τέτοια "δύσκολη" ώρα και θα έχουν την ευκαιρία να τον εκμεταλλευτούν.
Πώς γίνεται αυτό; Με έναν απλό νόμο. 
Όποιος Εβραίος βρίσκεται εκτός Ισραήλ και θέλει να παραμείνει στον τόπο όπου γεννήθηκε, θα μπει σε ειδική διαδικασία. Θα στερηθεί την περιουσία του και θα πάψει να έχει το δικαίωμα να ασκεί οποιοδήποτε ελεύθερο επάγγελμα. Όποιος Εβραίος θέλει να κατοικεί εκτός Ισραήλ, θα επιβιώνει μόνον με την ιδιότητα του κοινού εργαζόμενου. Δύο γενιές Μακκαβαίων να περάσουν χωρίς διωγμούς και χωρίς "πάγκους" και τελείωσε το έθνος τους.
Αυτό δεν είναι μόνον δική μας άποψη. Είναι άποψη και των ιδίων. Έχει εκφραστεί από το στόμα του ίδιου του ιδρυτή του σιωνισμού. Ο πατέρας του σιωνισμού, ο Τέοντορ Χερτσλ, είχε προειδοποιήσει τους Εβραίους με τον πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο. "Αν οι Χριστιανοί οικοδεσπότες μας μάς αφήσουν να ζήσουμε ειρηνικά για δύο γενιές, οι Εβραίοι θα συγχωνευτούν πλήρως με τις άλλες φυλές". Απλά πράγματα. Δεν έχουν πολιτισμικό φορτίο, που να αντέχει με διαφορετικό τρόπο στον χρόνο. Γι' αυτόν τον λόγο πρέπει να μπουν υπό περιορισμό μέσα στους χώρους όπου δεν έχουν κυριαρχία. Πλήρη δικαιώματα θα πρέπει να απολαμβάνουν οι Εβραίοι μόνον εντός του Ισραήλ.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τον λόγο που σήμερα τα μάτια του παγκοσμίου συστήματος και όχι μόνον των Σιωνιστών είναι εστραμμένα στη μάχη της Μακεδονίας; Την πραγματική "μητέρα" όλων των μαχών. Από την έκβασή της εξαρτώνται τα πάντα. Από την επιβίωση του ίδιου του χριστιανισμού μέχρι την παντελή εξαφάνιση του εβραϊσμού. Οι πάντες είναι έτοιμοι να δώσουν τη μάχη της επιβίωσης. Όποιος νικήσει, θα κυριαρχήσει για πάντα στο μέλλον. Όποιος χάσει, θα αναζητείται πλέον μόνον στα μουσεία του μέλλοντος δίπλα στους Ίνκας και στους Μάγιας. Το Βατικανό κινδυνεύει να γίνει ένα σύγχρονο Μάτσου Πίτσου.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τον λόγο που πρώτο απ' όλα τα κράτη του κόσμου το Βατικανό ήταν αυτό το οποίο αναγνώρισε με συνοπτικές διαδικασίες τη FYROM σαν Μακεδονία; Κατάλαβε ο αναγνώστης γιατί ο τα πάντα αγνοών Μπους ασχολείται ο ίδιος προσωπικά με το Μακεδονικό Ζήτημα. Ο Αμερικανός, που έγινε Πρόεδρος των ΗΠΑ, χωρίς να ξέρει που βρίσκεται το Κονέκτικατ, ασχολείται προσωπικώς με τη Μακεδονία. Όλο αυτοί σήμερα δίνουν τη μάχη της επιβίωσης στη Μακεδονία. Το όνομα τους "καίει" πιο πολύ ακόμα και από τους ίδιους τους Έλληνες, οι οποίοι είναι βέβαιον ότι θα βρουν τη λύση. Γι' αυτόν τον λόγο τώρα "τρέχουν". Τρέχουν και δεν φτάνουν.
Κατάλαβε ο αναγνώστης γιατί ένα κράτος "Αγιάννης", όπως είναι η σημερινή FYROM, έχει τόσο έντονη παρουσία στα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης; Γιατί ένα κράτος με ελάχιστο πληθυσμό έχει καλύτερο λόμπινγκ στις ΗΠΑ απ' ό,τι η Ελλάδα των εκατομμυρίων μεταναστών; Γιατί μέσα σε έναν χρόνο παρουσιάστηκαν τόσες ταινίες με θέμα τον Αλέξανδρο, που τον παρουσιάζουν σαν έναν ομοφυλόφιλο σφαγέα; Οι Εβραίοι τα κάνουν όλα "εργολαβικά". Στα δικά τους ΜΜΕ περνάνε τις δικές τους θέσεις, αποδίδοντάς τες στους γείτονες. Το δικό τους λόμπινγκ περνά τις δικές τους θέσεις μέσα στον δικό τους Λευκό Οίκο. Το δικό τους Χόλυγουντ δυσφημεί τον δικό τους εχθρό, για να τον απορρίψουν ευκολότερα οι Έλληνες.
Ότι και να κάνουν όμως ένα είναι βέβαιο. Η μάχη έχει ήδη κριθεί.  




Τώρα, που οι Μακκαβαίοι είναι πανίσχυροι και γελάνε, απολαμβάνοντας την παντοδυναμία τους, τους αφιερώνουμε μερικούς στίχους της Οδύσσειας των Ελλήνων. Μερικούς στίχους, οι οποίοι πάντα θα αφορούν αυτούς που αυθαίρετα διαφεντεύουν ξένους "Οίκους". Αυτούς, που αποθρασσύνονται, όταν αποκτούν τη βεβαιώτητα ότι "ξέμπλεξαν" με τους Έλληνες, ενώ δεν συμβαίνει αυτό. Πάντα ο προφητικός Θεοκλύμενος είναι χρήσιμος για τέτοιους μνηστήρες.
Όποιος είναι συνετός σήμερα "ακούει" τα μυνήματα των καιρών και εγκαταλείπει τα επικίνδυνα πόστα. Αλλοίμονο σ' αυτούς που θα πιαστούν να κάνουν τα λάθος πράγματα, στο λάθος μέρος και προπάντων στον λάθος χρόνο.

Αφιερωμένο εξαιρετικά στους Μακκαβαίους...


Ομήρου Οδύσσεια
υ
Τα προ της μνηστηροφονίας
.
..
345

Είπ' ο Τηλέμαχος· κι η θεά μες στους μνηστήρες γέλια
άσβηστα σήκωσε, κι ο νους του καθενός σκοτίστη.
Και τώρα αυτοί με απόξενα γελούσανε σαγόνια,
και κρέατα αιματόβρεχτα μασούσανε και τρώγαν·
δάκρυα τα μάτια τους πολλά γεμίζαν, κι η ψυχή τους

350

προμάντεμα μοιρολογιού τους έφερνε μεγάλου.
Και τότες ο θεόμορφος Θεοκλύμενος τους είπε·
«Άχ, τι μεγάλο, ω δύστυχοι, κακό μαθές σάς βρίσκει.
Νύχτα σάς ζώνει κεφαλή και πρόσωπο και γόνα·
άναψ' ο θρήνος, βρέχουνται τα μάγουλα με δάκρυα,
κι οι τοίχοι μ' αίμα βρέχουνται και τα ώρια μεσοδόκια·

355

γέμισαν πρόθυρα κι αυλές με ίσκιους νεκρών που τρέχουν
μέσα στα σκότη, στο Έρεβος· και χάθηκε στα ουράνια·
ο ήλιος και γύρω απλώθηκε στον κόσμο μαύρη αντάρα.»
Αυτά είπε, κι όλοι γέλασαν εκείνοι απ' την καρδιά τους
Κι αρχίζει του Πολύβου ο γιός ο Ευρύμαχος, και κρένει·

360

«Χαμένα τά 'χει ο νιόφερτος ο ξένος που μας ήρθε.
Μα γλήγορα απ' τα μέγαρα στείλτε τον έξω, ω νέοι,
στην αγορά να κατεβή, τι εδώ τη νύχτα βλέπει.»
Κι ο θεόμορφος Θεοκλύμενος του απολογήθη κι είπε·
«Ευρύμαχε, οδηγούς εσύ δε θέλω να μου φέρης·

365

έχω και μάτια εγώ, κι αυτιά, κι έχω τα δυό μου πόδια,
και γνώση είναι στα στήθια μου γερή κι ωριμασμένη.
Μ' αυτά θα πάω, γιατί κακό να σάς ζυγώνη νιώθω,
που ούτ' ένας δε θα δυνηθή μνηστήρας να ξεφύγη,
απ' όσους μες στα μέγαρα του θεϊκού Οδυσσέα

370

τους άντρες βρίζουν, και φριχτές σοφίζουνται ανομίες.»
Είπε, κι απ' τα καλόφτιαστα παλάτια βγήκε εκείνος,
και τράβηξε στου Πείραιου, που καλοδέχτηκέ τον.
Κι ένας τον άλλον όλοι τους κοιτώντας οι μνηστήρες,
κεντούσαν τον Τηλέμαχο, τους ξένους περγελώντας.
.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .