Η "πτώση" της αυτοκρατορίας Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Τι συμβαίνει στις ΗΠΑ;
Γιατί ξαφνικά ξέσπασε τόσο φονική αστυνομική βία;
Ποιοι συντηρούν τεχνητά τους μαύρους στα όρια της εξέγερσης;
Γιατί τις ταραχές τις "συνοδεύουν" μόνιμα εκτεταμένες λεηλασίες;
Συνδέονται όλα αυτά με τη χρεοκοπημένη αμερικανική οικονομία;
Έχει σχέση η Ελλάδα με αυτήν την κατάσταση;
Καθημερινά πλέον στις ΗΠΑ συμβαίνουν εγκλήματα, τα οποία εκθέτουν τη χώρα και την κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις των χωρών εκείνων, οι οποίες εκδηλώνουν φαινόμενα ρατσισμού ...Του κρατικού ρατσισμού - στην προκειμένη περίπτωση - , ο οποίος είναι η χειρότερη μορφή που μπορεί αυτός να πάρει ...Του ρατσισμού των ένστολων, οι οποίοι διαχωρίζουν τους πολίτες μεταξύ τους και τους φέρονται ανάλογα με τα εξωτερικά τους χαρακτηριστικά. Ένστολοι, οι οποίοι δεν διστάζουν να πυροβολούν και να σκοτώνουν εν ψυχρώ ανθρώπους απλά και μόνον γιατί το χρώμα τού δέρματός τους τούς "ενοχοποιεί" ...Ένστολοι, οι οποίοι ασκούν βία σε πολίτες, θυμίζοντας τη ναζιστική Γερμανία. Αυτοί οι ψυχροί εκτελεστές και δολοφόνοι, οι οποίοι πληρώνονται από τον αμερικανικό λαό, πηγαίνουν στη συνέχεια στα αμερικανικά δικαστήρια και αθωώνονται, εξαγριώνοντας την κοινότητα των μαύρων Αμερικανών ...Την κοινότητα αυτή, στην οποία ανήκει και ο ίδιος ο Πρόεδρός τους.
Αυτό βέβαια το τελευταίο είναι και το φαινομενικά πιο παράξενο. Όλα αυτά συμβαίνουν στην εποχή που τις ΗΠΑ τις κυβερνά ένας μαύρος Πρόεδρος. Συμβαίνουν μάλιστα στις ΗΠΑ, οι οποίες πρωτοστατούν στην "ηθικολογία" και το "politically correct" και οι οποίες έχουν αναλάβει αυθαίρετα να "αξιολογούν" όλες τις χώρες για τον ρατσισμό τους, εκδίδοντας κάθε χρόνο "λίστες" ρατσιστικών κρατών. Οι ΗΠΑ μοιάζουν να "αποπατούν" εκεί όπου "τρώνε". Μοιάζουν να πριονίζουν το ίδιο το "κλαδί" που τους "επιτρέπει" να κρίνουν τον κόσμο σαν "Πλανητάρχες". Τι συμβαίνει λοιπόν; Πρόκειται περί συνειδητής πολιτικής επιλογής τού αμερικανικού παρακράτους ή μήπως περί εγκληματικής ρατσιστικής συμπεριφοράς;...
...Το πρώτο είναι και το πιο πιθανό ...Το δεύτερο είναι τουλάχιστον αφελές να ισχύει. Μετά από τόσους αιώνες συνύπαρξης, δεν κατάλαβαν ακόμα οι Αμερικανοί ότι και οι μαύροι είναι άνθρωποι; Γιατί τους αδικούν; Γιατί οι φυλακές των ΗΠΑ είναι γεμάτες μαύρους; Γιατί στο καθημερινό αστυνομικό δελτίο περιλαμβάνονται ξυλοδαρμοί μαύρων από αστυνομικά όργανα; ...Γιατί απλούστατα αυτό είναι πολιτική "γραμμή", η οποία ακολουθείται πιστά και καταγράφεται σε βίντεο, προκειμένου να διοχετεύεται στα ΜΜΕ ...Γιατί κάποιοι προσπαθούν να διατηρούν τους μαύρους στα όρια της "εξέγερσης". Κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν μέσα στο κράτος τους τις τεχνητές εκείνες αντιπαλότητες που τους βολεύουν και όχι αυτές, οι οποίες θα έπρεπε να υπάρχουν.
...Αυτό είναι το όλο κόλπο. Οι ΗΠΑ ακολουθούν ιδιόμορφη εσωτερική πολιτική, γιατί έχουν ιδιομορφίες ως κράτος. Ακολουθούν στο εσωτερικό τους διαφορετική πολιτική απ' αυτήν που ακολουθούν στο εξωτερικό. Γιατί όμως υπάρχει αυτή η διαφορά; ...Γιατί οι ΗΠΑ δεν είναι ένα κλασικό εθνικό κράτος ...Είναι μια ιδιωτική επιχείρηση, η οποία ανήκει σε κάποιους πολύ συγκεκριμένους ιδιώτες. Στην κυριολεξία είναι ένα "ιδιόκτητο κράτος", το οποίο, για να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα, πρέπει να ακολουθεί μια ιδιόμορφη εσωτερική πολιτική, προκειμένου η "δημοκρατία" των "πολλών" να μην ανατρέψει την ιδιοκτησία των "ολίγων" ...Ένα κράτος, το οποίο ανήκει σε δύο πανίσχυρους συνεταίρους ...Στους Αγγλοσάξονες και στους Εβραίους. Αυτοί οι δύο "συνέταιροι", οι οποίοι αποτελούν μια ισχνή πληθυσμιακή μειονότητα μέσα στο τεράστιο αυτό κράτος, πρέπει να λειτουργούν πονηρά, προκειμένου να μην έρχονται αντιμέτωποι με τη μεγάλη πλειοψηφία τού φτωχού λαού ...Την πλειοψηφία που ΔΕΝ είναι μαύροι.
Για να αποφύγουν λοιπόν μια σύγκρουση που δεν τους συμφέρει, επιλέγουν μια άλλη "προκάτ" σύγκρουση, την οποία μπορούν να ελέγχουν. Οι κυρίαρχοι Προτεστάντες αδικούν κατάφορα τους μαύρους, για να τους διατηρούν εχθρικούς και άρα απειλητικούς μέσα στην κοινωνία. Ποιο το κέρδος για τους ίδιους; ...Συσπειρώνουν μέσα στις ΗΠΑ τους πληθυσμούς με βάση τα φυλετικά τους χαρακτηριστικά και όχι με βάση τα εθνικά ή τα θρησκευτικά ...Συσπειρώνουν τους πληθυσμούς με βάση τα χαρακτηριστικά εκείνα, τα οποία επιτρέπουν στους Αγγλοσάξονες Προτεστάντες και στους Εβραίους να κρύβονται ανάμεσα από "λευκές" πλειοψηφίες και όχι να εμφανίζονται ως ευνοημένη και άρα ως προκλητική μειοψηφία τής κοινωνίας, όπως πραγματικά συμβαίνει.
Προκαλώντας και ερεθίζοντας τον μαύρο πληθυσμό, "μαντρώνουν" όλους τους λευκούς κάτω από την εξουσία τους, και άρα και τους Καθολικούς.http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2015/05/i-ptosi-tis-autokratorias.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .