"ΜΗΔΕΝ" - ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ- (και οι ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ)



Αν και η Αμφίπολη έγινε γνωστή σε όλους εμάς τα τελευταία χρόνια, κάποιοι γνωρίζουν εδώ και αιώνες ότι κρύβει τεράστιο πλούτο και αυτό ανακαλύψαμε στην χθεσινή μας επίσκεψη εγώ και οι φίλοι μου διαπιστώσαμε μετά λύπης τα ακόλουθα .
Πλούτο που κάποιοι επιμελώς τον αφήνουν  να καταστρέφετε και λέω επιμελώς γιατί ενώ μπορεί να φέρει στην χώρα χιλιάδες τουρίστες αυτοί κρύβουν και καταστρέφουν τα πάντα.
Δεν θα αναφερθώ καθόλου στον τύμβο μιας και μας  έχουν ενημερώσει οι χιλιάδες ώρες
Από άθλια ρεπορτάζ που έχουν κάνει οι δικοί τους δημοσιογραφίσκοι.
Οι κάτοικοι της Μεσολακkιάς όπου 500μ  πιο πάνω  βρέθηκε ο τάφος, μας μιλήσανε με φόβο για όρκους σιωπής που έχουν δώσει αυτοί που δουλεύουν εκεί μέσα .
Για απόλυση όσων δούλευαν εκεί μέσα και επιλογή από άλλους   που μάλωναν με τα παιδιά τους γιατί ζητούσανε να μάθουνε τι έχει μέσα ο τάφος και αυτοί δεν μπορούν να μιλήσουν.
Από την άλλη μας κίνησε την περιέργεια ένας παππούς που μας είπε διάφορα σενάρια και αποφασίσαμε να κάνουμε μια επίσκεψη....
από την άλλη μεριά του λόφου οπού εκεί το βασίλειο θα αποκάλυπτε την δολοφονική αμέλεια όσων χειρίζονται το θέμα ΑΜΦΙΠΟΛΗ.
Σκοπός του άρθρου είναι να σας παρακινήσουμε να κάνετε ένα ταξίδι.
Πραγματικά αξίζει να δείτε το παραμελημένο παλάτι –τα βόρεια τείχη και την αρχαία ξύλινη γέφυρα, το αρχαιοελληνικό σπίτι και το κρυμμένο αρχαίο θέατρο αλλά το πιο σπουδαίο το εγκαταλειμμένο γυμνάσιο και ας αναζητήσουμε όλοι που πήγε ο αρχαιοελληνικός ναός και που είναι τα αγάλματα που από το 1985 κρύβουνε επιμελώς και δεν τα έχουν δει κανένας από τότε.
Μήπως είναι σε κάποια συλλογή ιδιώτη ή κάτω από το μουσείο και πότε θέλουνε να τα εμφανίσουνε τα 'σαϊνια" μας…
Ο τάφος του Βρασίδα σαν ...

Υ.Γ Χαιρετίσματα στον αναπληρωτή υπουργό, Νίκος Ξυδάκη, ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή και ξεναγήθηκε, συνοδευόμενος από την υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά, και  την επικεφαλής αρχαιολόγο Κατερίνα Περιστέρη.
Αυτοί δεν βρήκανε τίποτα ενδιαφέρον αφού μοναδικό ενδιαφέρον από ότι φαίνεται είναι να κρατάνε στο μηδέν τα πάντα, ΜΟΝΟ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .