Η Ευρώπη και η Ελλάδα σε θανάσιμο κίνδυνο. Je suis Rothschild Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ


Je suis Rothschild 
Θύτες για γέλια και για κλάματα.
Με το αίμα αθώων η αυτοθυματοποίηση των δολοφόνων της Ευρώπης.
Άλλη μια υπερπαραγωγή των "κατασκευαστών" των "Ολοκαυτωμάτων".
Η Ελλάδα προβλέπεται να είναι το μελλοντικό Charlie Hebdo, που θα "χτυπηθεί" με τον ίδιο τρόπο.
"Στημένος" από τους τοκογλύφους ο "τσαμπουκάς" των "Αριστερών" των Κολεγίων και των Γκσταντ.
Το προβοκατόρικο οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν διαφέρει σε τίποτε από τα προβοκατόρικα σκίτσα του περιοδικού, που προκάλεσαν την επίθεση.
Η Ευρώπη και η Ελλάδα σε θανάσιμο κίνδυνο.


Δεν είναι μόνον οι "Τζιχαντιστές" που απειλούν την ειρήνη και την ευημερία των Ευρωπαίων ...Είναι κι άλλοι που τους τρομοκρατούν με άλλου είδους απειλές ...Είναι κι άλλοι που περιμένουν κι αυτοί με τη "σειρά" τους να εμφανιστούν στο "φεστιβάλ" του τρόμου ...Είναι ένα σύνολο εχθρών, το οποίο έχει προετοιμαστεί για να δώσει "άλλοθι" και βέβαια "σωτήριο" ρόλο στους δολοφόνους της Ευρώπης. Δεν είναι τυχαίο που οι Ευρωπαίοι ηγέτες έχουν κάνει μέσα στον χρόνο ένα συγκεκριμένο "πακέτο" με τους εχθρούς της Ευρώπης. Σήμερα υπάρχουν στη διάθεσή τους "εχθροί" όλων των ειδών και όλων των τύπων. Άλλοι εχθροί απειλούν με βόμβες ή Καλάσνικοφ και άλλοι εχθροί απειλούν με την "τεμπελιά" τους και την "ασυνέπειά" τους. Σήμερα είναι οι "Τσιχαντιστές", χθες οι Ρώσοι και προχθές οι Σέρβοι. Πάντα κάποιος θα παίρνει το βάρος της «παράστασης» του τρόμου, που πουλάει το προδοτικό διευθυντήριο των Βρυξελών. Εμάς, ως Έλληνες, μας απασχολεί το αύριο, γιατί πιθανότατα να έρχεται η σειρά μας.
Υπάρχουν όλες οι ενδείξεις που μας οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα. Οι άνθρωποι, οι οποίοι "έκαναν" προβοκατόρικο χιούμορ με τα σκίτσα του Μωάμεθ των ισλαμιστών, ήταν οι ίδιοι, που έκαναν τα ανάλογα με την Αφροδίτη των Ελλήνων. Όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία ... http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2015/01/je-suis-rothschild.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .