ΜΕΓΑΛΑ ΓΛΕΝΤΙΑ...Ο Τέντες συντονιστής για την καταπολέμηση της διαφθοράς.

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Τέντες, ανακοίνωσε σήμερα ότι χθες το απόγευμα υπέβαλε την παραίτησή του, προκειμένου «να αποδεχθεί πρόταση του προέδρου της κυβέρνησης να ορισθεί στην ανεξάρτητη θέση του εθνικού συντονιστή για την καταπολέμηση της διαφθοράς».Η παραίτησή του υπεβλήθη στον υπουργό Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη, και προσωρινά θα αναπληρωθεί από την αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κοτσαμάνη.
Όπως διευκρίνισε ο κ. Τέντες, στην πρόταση προς τον ίδιο συμφώνησαν και οι τρεις εταίροι της κυβέρνησης....

"'Εκραξαν" το πριγκιπικό ζεύγος της Ισπανίας!

Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες. Και κυρίως για τον πρίγκιπα Φελίπε της Ισπανίας και διάδοχο του θρόνου και την σύζυγό του Λετίθια. Έγιναν δεκτοί με γιουχαΐσματα και σφυρίγματα αποδοκιμασίας χθες στην όπερα της Βαρκελόνης όπου θα παρακολουθούσαν την παράσταση "Το Ελιξίριο της αγάπης" του Γκαετάνο Ντονιτζέτι.
Το πριγκιπικό ζεύγος έφθασε με τη λιμουζίνα έξω από το Μεγάλο Θέατρο Λισέο της καταλανικής πρωτεύουσας όπου είχε συγκεντρωθεί πλήθος περαστικών. Ορισμένοι μεταξύ αυτών σφύριζαν σε ένδειξη αποδοκιμασίας, άλλοι χειροκροτούσαν, σύμφωνα με εικόνες που μεταδόθηκαν από τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης.

Οι φιλοσοφικές αντιλήψεις του Μεγαλέξανδρου

Είναι γνωστό ότι έχουν γραφτεί πολλά βιβλία για τον Αλέξανδρο, χρησιμοποιώντας σαν κυριότερες πηγές τον Πλούταρχο και τον Αρριανό. Εχουν διατυπωθεί πολλές και διαφορετικές "ερμηνείες" για τη ζωή και το έργο του Αλέξανδρου. Αυτές οι ερμηνείες, ανάλογα με την πολιτική τοποθέτηση, τη θρησκευτική αντίληψη, την ψυχολογική και τη χρονική απόσταση του συγγραφέα, ποικίλουν σε τεράστιο βαθμό. Ετσι άλλοι τον θεοποιούν και άλλοι τον κατακρίνουν.
 
Σε αυτό το άρθρο θα τονίσουμε τις πράξεις και τα λόγια του Αλέξανδρου που αποδεικνύουν, ότι εκτός από ανίκητος Στρατηγός, τρομερός πολεμιστής και άξιος Βασιλιάς ήταν και ένας φιλόσοφος, πιο πολύ στην πράξη παρά στα λόγια....

Τουρκία: Ποινή φυλάκισης ενός έτους στον Σεβάν Νισανγιάν για βλασφημία...



Ένα δικαστήριο στην Κωνσταντινούπολη καταδίκασε έναν συγγραφέα τουρκο-αρμενικής καταγωγής σε φυλάκιση περίπου ενός χρόνου για προσβολή στον προφήτη Μωάμεθ, μετέδωσαν την Τετάρτη τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, λίγες μόλις εβδομάδες αφότου μια παρόμοια υπόθεση προκάλεσε κοινωνικές αντιδράσεις.
Ο Σεβάν Νισανγιάν, ο οποίος είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων .....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ.

Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ !!!!ΔΙΑΒΑΣΤΕ...



ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΜΑΣ ΦΟΡΕΣΑΝ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ...

ΜΕ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ  ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ, ΚΑΝΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

ΑΠΗΓΟΡΕΥΘΗΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ,

ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 15% ΕΞ ΙΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ,

ΚΑΜΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ....

Ποιο είναι το πραγματικό όνομα και η καταγωγή της Μέρκελ;



Επειδἠ πάρα πολλοί σε αυτήν εδώ τη χώρα συνεχίζουν να αποκαλούν τη Μέρκελ «Ναζί» και άλλα παρεμφερή (φυσικά ανόητα για να μη πούμε βλακώδη), καλούμε τους πάντες να διαβάσουν με ΜΕΓΑΛΗ προσοχή το παρακάτω άρθρο και να θυμηθούν τη ρήση του Ernest Renan :  Όπου επικρατεί ο Ιουδαίος ο άλλος δεν μπορεί να ζήσει.


Γράφει ο Ιωάννης Αυξεντίου  
       
Σε προηγούμενο άρθρο για την καταγωγή τριών ηγετών μεταξύ αυτών και της Μέρκελ, ο Θεόδοτος είχε αναφερθεί  στην ιουδαϊκή καταγωγή της καγκελαρίου Angela Dorothea Merkel. Πράγματι, ήταν γνωστό ότι  το επίθετο του πατέρα της, Kasner, ήταν ένα συνηθισμένο εβραϊκό επίθετο των ασκεναζίμ εβραίων της Γερμανίας. Προσφάτως, κυκλοφόρησε στην Γερμανία ένα βιβλίο με τον τίτλο:Άνγκελα Μέρκελ- Η Καγκελλάριος και ο κόσμος της, στο οποίο ο Γερμανός δημοσιογράφος Stefan Kornelius κάνει μια εμπεριστατωμένη έρευνα στο γενεαλογικό δένδρο της Μέρκελ, και αποκαλύπτει ότι ο πατέρας της ήταν...

Πετρέλαια και ΑΟΖ... το μεγάλο “δούλεμα” !!


Τι έγινε ρε παιδιά;
...πώς έτσι ξαφνικά βρέθηκαν τόσα πολλά κοιτάσματα;
...Θα φοβόμαστε να σηκώνουμε τις πέτρες μη τυχόν και μας λερώσει το αναβλύζον πετρέλαιο;
...Η εποχή του Υδροχόου θα είναι και εποχή του Υδρογόνου;
Για κάποιον, ο οποίος έζησε τον σχεδιασμό της ψυχροπολεμικής εποχής, οποιαδήποτε είδηση, που αφορά την ανεύρεση νέων κοιτασμάτων πετρελαίου, είναι αν μη τι άλλο μια "λυτρωτική" είδηση. Οι πολίτες του Δυτικού Κόσμου, ζώντας την απόλυτη εξάρτηση των κρατών τους από τα πετρέλαια της Μέσης Ανατολής, θεωρούσαν σωτήρια οποιαδήποτε ανακάλυψη νέων κοιτασμάτων.

Η τεχνητή —όπως εκ των υστέρων αποδεικνύεται— πετρελαϊκή κρίση της δεκαετίας του '70 είχε "πείσει" ακόμα και τους πιο δύσπιστους ότι η Δύση έπρεπε να συμβιβαστεί με την έννοια της "εξάρτησης" από πόρους, τους οποίους δεν ελέγχει η ίδια. Είχε "πείσει" ακόμα και τους πιο αντιδραστικούς ότι θα πρέπει να υποταχθούν στους Αμερικανούς, γιατί χωρίς αυτούς οι "άθεοι" Σοβιετικοί και οι "άπιστοι" Ισλαμιστές θα τους εκβίαζαν ...Θα τους εκβίαζαν με την ποιότητα ζωής τους και πολλές φορές ίσως και με την ίδια τους την επιβίωση, εφόσον η ενεργειακή εξάρτηση από το πετρέλαιο ήταν ολοκληρωτική.
...Τώρα ξαφνικά περάσαμε σε μια νέα κατάσταση. Καθημερινά μαθαίνουμε ότι ανακαλύπτονται νέα πετρελαϊκά κοιτάσματα τεραστίων διαστάσεων ...

ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΜΗΝ ΓΕΛΑΣ, ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ... Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα .

Ήρθε η δύσκολη ώρα και για τη Χρυσή Αυγή.
...Η ώρα να αναλάβει τις ιστορικές της ευθύνες και να αποδείξει η ηγεσία της ότι είναι Πατριώτες και όχι Ναζί πράκτορες της CIA και της Νέας Τάξης.
Μόνη της πρέπει να εγκαταλείψει τη Βουλή για να "τελειώσει" τη Μεταπολίτευση όπως τη γνωρίζαμε μέχρι τώρα.
Έχει ο Μιχαλολιάκος το κότσια να το κάνει;
Η Ιστορία είναι μια πολύ περίεργη υπόθεση. Λειτουργεί σαν ένα απρόσιτο "θηλυκό",  το οποίο μπορεί να το κυνηγάς σε όλη σου τη ζωή και αυτό να μην γυρίσει ποτέ να σου ρίξει μια δεύτερη "ματιά" ...Ένα σκληρό "θηλυκό", που δεν σε λυπάται όσες θυσίες κι αν κάνεις προκειμένου να το "συναντήσεις" ...Ένα απρόβλεπτο "θηλυκό", που, πάνω στην ώρα που κουράστηκες να το κυνηγάς ή βολεύτηκες σε μια καλή ρουτίνα, θα έρθει και θα σου αναστατώσει τη ζωή ...Ένα άτιμο "θηλυκό", που την ώρα που νομίζεις ότι "έστρωσες" την —έστω και άδοξη— ζωή σου, θα έρθει και θα σε "γλυκοκοιτάξει", βάζοντάς σου "φωτιά" ...Την ώρα που θα έχεις πάρει τις τελικές αποφάσεις σου, θα έρθει να σου υποσχεθεί τα πάντα και να σε "γκρεμίσει" στην απελπισία.
Πολλές φορές έχουμε ακούσει το γνωστό ..."πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί μπορεί να σου συμβεί". Τέτοια προσοχή χρειάζονται και οι ευχές για τα μεγάλα "ραντεβού".

ΤΑ ΜΑΤ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ...ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ.(βιντεο)

Σάλος από το βίντεο που θα δείτε και δείχνει άντρες των ΜΑΤ να κοροϊδεύουν κατοίκους στις Σκουριές ...

ΟΔΥΝΗΡΟ ΤΟ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ: 5,1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΤΩ, ΜΕΣΑ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ!


Οι "αγωνιστές" σήμερα είναι και καταναλωτές ταυτόχρονα. Όποιον θέλουν τον "βγάζουν" από την αγορά και τον εξοντώνουν.
Το ίδιο αδύναμη είναι και η Γερμανία, η οποία σήμερα παριστάνει τον σκληρό και βίαιο "μπράβο" των τοκογλύφων και των εμπόρων. Σε μια Ευρώπη, η οποία "χτυπιέται" από την εξαγωγική ναζιστική Γερμανία, δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα από την "εξόντωσή" της. Ένα μαζικό εμπάργκο εις βάρος τής πιο μεγάλης εξαγωγικής δύναμης στην Ευρώπη και "τελειώνει" μέσα σε λίγες ώρες. Αρκεί να δηλώσουν οι λαοί την πρόθεσή τους να "τιμωρήσουν" μαζικά και οργανωμένα τη Γερμανία και αλλάζουν μέσα σε λίγες ώρες τα spread του δανεισμού της.
Κανένας επενδυτής δεν χρηματοδοτεί κράτος, το οποίο βρίσκεται στο στόχαστρο των καταναλωτών. Καμία ανταγωνιστικότητα δεν "επιβιώνει", αν ο καταναλωτής γυρίσει την "πλάτη" του στο προϊόν. Όσο ανταγωνιστικοί κι αν είναι οι Γερμανοί, θα βγουν από την αγορά, αν δεν τους θέλουν οι καταναλωτές. Τζάμπα να δουλεύουν οι Γερμανοί, οι λαοί μπορούν να τους βγάλουν από την αγορά ...Αρκεί να ταυτιστεί η άρνηση των γερμανικών προϊόντων με την "αντίσταση" ...και τελειώνουν οι ημέρες "ακμής" της Μέρκελ ...Αρκεί να ταυτιστεί ο αντιγερμανισμός με μια νέα άποψη περί ευρωπαϊκής ενοποίησης και τελειώνουν οι Ναζί του Βερολίνου. Δεν είναι ανάγκη να διαλύσουμε την Ευρώπη ...Η διάλυση της Γερμανίας είναι αρκετή, για να
παραμείνει η Ευρώπη ενωμένη. http://www.eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2013/04/i-mitera-olon-ton-maxon.html

ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ "ΣΩΖΟΥΝ"...