Οι φίλοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ τα ξέρουν αυτά;;;όπου άγνοια και φτώχεια.


Μιλάμε για τρέλα σε όλο τον κόσμο γνωρίζουν τον Πειραιά για δυο πράγματα για το λιμάνι του και για την ομάδα του  η μισή Ελλάδα Είναι Ολυμπιακός αν και αυτό εμένα δεν με νοιάζει καθόλου γιατί έχω πάψει να ασχολούμαι... πλέον  δεν παρακολουθώ τα ματς με μάτι οπαδού αλλά τα βλέπω με μάτι φιλάθλου...¨όποτε βρίσκω χρόνο θέλω να δω ένα Ευρωπαϊκό ματς, θέλω να δω έναν καλό γκολτζή σαν τον Μήτρογλου όπως και έναν καλό τερματοφύλακα να δίνει ρεσιτάλ αποκρούσεων ή την νεοφώτιστη Καλλονή να παίζει καλό ποδόσφαιρο...
Τι σχέση έχουν όλα αυτά με τον τίτλο μας; Η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας με τους πιο φτωχούς οπαδούς θα μπορούσε να είναι η μεγαλύτερη ομάδα με τους πιο πλούσιους φιλάθλους.
Πρόσφατα διάβασα μια είδηση που ενδιαφέρει τους φίλους του Πειραιά και για αυτό έκανα αυτήν την εισαγωγή και ελπίζω να το βρουν ενδιαφέρον....
Τι σχέση έχει το λιμάνι του Πειραιά με τον εμφύλιο πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία και την ανατροπή του Μουμπάρακ;
Πως και ποιοι φέρανε στον Πειραιά την φτώχεια την καταραμένη και γιατί οι Κινέζοι ενδιαφέρονται για το λιμάνι?
Θα έχουν κέρδος οι ....
Έλληνες από αυτήν την "συναλλαγή" ή θα κλάψουν με μαύρο δάκρυ;;;
 Διαβάστε την παρακάτω ανάλυση του Παναγιώτη Τραϊανού και βάλτε το μυαλό σας να σκεφτεί γιατί η άγνοια φέρνει φτώχεια...και ο Πειραιάς δεν σηκώνει άλλη φτώχεια.
http://www.eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2013/10/o-agnostos-polemos.html
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .