ΣΗΚΩΣΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΤΟΥΣ!!!...Η "επανάσταση" του βιβλιαρίου!!!

...Οι σημερινοί κυρίαρχοι του κόσμου είναι "αέρας" κοπανιστός. Υπάρχουν μόνο και μόνο, γιατί ο κόσμος με την αφέλειά του τους ανέχεται. Μέσα σε λίγες ημέρες μπορούν να νικηθούν. Όσο φοβερός και τρομερός φαίνεται τώρα ο Σόρος ανάμεσα στους καλοπληρωμένους σωματοφύλακές του, τόσο εύκολα γίνεται ένας διωκόμενος κακομοίρης, που θα κρύβεται από υπόγειο σε υπόγειο ...Όπως στον πόλεμο, που περνούσε καλά με τον πατέρα του ...όπως μας είπε. Κάθεται ο ευρωπαϊκός Νότος και υποφέρει εξαιτίας των επιθέσεων των τοκογλύφων, ενώ μπορεί να τους "ξεσκίσει" μέσα σε λίγες ημέρες ...Απλή λογική χρειάζεται. Αρκεί να μην παρασυρθείς από τις ηλιθιότητες των επαγγελματιών "επαναστατών", οι οποίοι πληρώνονται από τις μυστικές υπηρεσίες ...Να μην παρασυρθείς από τα διάφορα ΠΑΜΕ των προβοκατόρων σταλινικών, οι οποίοι σε παρασύρουν σε λάθος μεθόδους άλλων εποχών.
...Τις τράπεζες μπορούν να τις "χτυπήσουν" οι άνθρωποι ως καταθέτες ...Ας πάνε μαζικά να απαιτήσουν τις καταθέσεις τους ...και θα τις κλείσουν. Από εκεί και πέρα η γενική κατάρρευση είναι θέμα χρόνου να ακολουθήσει. Το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα είναι ένα "πλεκτό πουλόβερ", το οποίο δεν μπορεί να αντέξει μια ανεξέλεγκτη "θηλιά". Αν το ιταλικό τραπεζικό σύστημα καταρρεύσει, εξαιτίας των Ιταλών "επαναστατών" με τα βιβλιάρια καταθέσεων, θα παρασύρει μαζί του και το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα ...Το σύστημα εκείνο, το οποίο δίνει ισχύ στους παγκόσμιους τοκογλύφους ...Το σύστημα εκείνο, το οποίο δίνει δύναμη στους "αέρινους" σημερινούς δυνάστες τής ανθρωπότητας.
Ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει η "επανάσταση" του βιβλιαρίου. Αυτή είναι η αλλαγή στην νέα εποχή. Δεν πετάμε πέτρες σε αποθήκες, όπως αυτό γινόταν στην εποχή της φεουδαρχίας. Δεν πετάμε "σαμπό" σε μηχανήματα, όπως αυτό γινόταν στη βιομηχανική εποχή. Αποσύρουμε καταθέσεις από τις τράπεζες με τα "βιβλιάριά" μας. Αυτός είναι ο απόλυτος εφιάλτης των τραπεζών και άρα και των σημερινών κυρίαρχων του κόσμου μας ...Ειδικά τώρα, που οι ηλίθιοι με το θέμα της Κύπρου "πυροβόλησαν" τα πόδια τους, σπάζοντας το πιο βασικό "ταμπού" για την τραπεζική λειτουργία ...Τώρα, που έβαλαν σε "ιδέες" τους πολίτες ότι στην πρώτη δυσκολία τού συστήματος θα βάλουν "χέρι" στις καταθέσεις ...Τώρα, που οι αναξιόπιστοι διαβεβαιώνουν τους πάντες ότι η Κύπρος θα είναι μοναδική περίπτωση.
Από τη στιγμή που αυτό το "ταμπού" έπεσε, εμείς λέμε στους πολίτες να κάνουν την ανάγκη φιλοτιμία και να "επιτεθούν" πρώτοι αυτοί στις τράπεζες ...Να επιτεθούν πρώτοι, γιατί είναι θέμα χρόνου να τους "επιτεθούν" αυτές ...Θέμα χρόνου είναι να τους "κουρέψουν" τις καταθέσεις, για να μεταφέρουν τις ζημιές των τραπεζιτών στους "ώμους" των πολιτών. Αναπόφευκτο είναι αυτό για όσο διάστημα οι ιδιώτες τραπεζίτες θέλουν να διατηρούν τον έλεγχο των τραπεζών τους, χωρίς να πληρώνουν τα δικά τους σφάλματα.
...Απλά πράγματα. Τις κρατικές τράπεζες σε όλα τα κράτη το τοκογλυφικό κύκλωμα των Ρότσιλντ τις "έφαγε" με το "φούσκωμα" της τραπεζικής λειτουργίας. Τώρα θέλουν να "ξεφουσκώσουν" αυτήν την λειτουργία, "φορτώνοντας" τη ζημιά στους πολίτες, χωρίς οι ίδιοι να χάσουν τα μπόνους και βεβαίως τις ίδιες τις τράπεζες ως ιδιοκτησίες τους. Οι πολίτες, οι οποίοι θίγονται από αυτήν την κατάσταση, μπορούν να την αποτρέψουν ...Μπορούν να αναστρέψουν αυτήν την κατάσταση ...Μπορούν το "ξεφούσκωμα" να το ξεκινήσουν αυτοί και να οδηγήσουν το τραπεζικό σύστημα στην αρχική κατάσταση ...Να οδηγήσουν τις τράπεζες στη χρεοκοπία, ώστε να επιστρέψει η λειτουργία των τραπεζών στα χέρια των λαών και της Δημοκρατίας. Τη ζημιά να την πληρώσουν αυτοί οι οποίοι την δημιούργησαν και άρα οι τοκογλύφοι ...Το κύκλωμα των Ρότσιλντ.
Πριν λοιπόν αυτοί οι άθλιοι τραπεζίτες αρπάξουν τις καταθέσεις των πολιτών, θα πρέπει οι πολίτες να επιχειρήσουν να τις αποσύρουν μόνοι τους, γνωρίζοντας εξ’ αρχής ότι αυτό θα θέσει σε κίνδυνο το τραπεζικό σύστημα. Πρόβλημα για τις καταθέσεις των "αντιδραστικών" δεν υπάρχει. Έχει τόσο πολύ ανάγκη το σύστημα την τραπεζική λειτουργία, που είναι αναγκασμένο να σώσει τις τράπεζες πολύ πριν αυτές καταρρεύσουν. Σε μια τέτοια περίπτωση οι τράπεζες δεν χάνονται ...Χάνονται μόνον για τους τραπεζίτες και τους τοκογλύφους ως ιδιοκτησίες. Οι τράπεζες έρχονται στα χέρια του κράτους και οι καταθέσεις διασφαλίζονται πλέον με πολιτικούς όρους.
Οι χώρες του ευρωπαϊκού Νότου δεν πρέπει να δεχθούν κανένα πρόγραμμα βοήθειας, προκειμένου να "σωθούν" οι τράπεζές τους. Πρέπει μόνοι τους οι λαοί να οδηγήσουν τις τράπεζες στη χρεοκοπία και άρα στην "απαγκίστρωση" τους από το παγκόσμιο τοκογλυφικό κύκλωμα. Αυτό ακριβώς συμφέρει τους λαούς και αυτός είναι ο μόνος τρόπος, για να καταστραφεί αυτό το κύκλωμα ...Το κύκλωμα των χαφιέδων των τοκογλύφων ...Το κύκλωμα του Εβραίου Γιωργάκη ...Το κύκλωμα του Εβραίου Σαρκοζί ...Το κύκλωμα του σιωνιστικού και απάνθρωπου Βερολίνου.
Σήμερα γίνονται εγκλήματα από τους διεφθαρμένους πολιτικούς. Τα κράτη σήμερα —χωρίς καν να ερωτηθούν οι λαοί— διαθέτουν τεράστια χρηματικά ποσά, για να σώσουν τους τραπεζίτες. Μόνον στην Ελλάδα το κράτος έχει δώσει πάνω από 240 δις ευρώ, χωρίς να έχει διασφαλίσει τίποτε εκτός από την καρέκλα του Σάλα ή του Νανόπουλου.

1 σχόλιο:

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .