Η χρυσή ευκαιρία της Χρυσής Αυγής να δείξει τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ της...."ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ"




Ουδέποτε αμφιβάλαμε  για τον πατριωτισμό των Χρυσαυγιτών,  αντίθετα  σε πολλούς αγώνες τους  θα θέλαμε να είμαστε μαζί τους, αλλά αυτό δεν μπορέσε να γίνει δυνατόν προς το παρόν
Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε και να βρούμε τρόπους για να συμβαδίσουμε και όχι τρόπους για να χωρίσουμε, εξάλλου το μόνο που μένει να χωρίσει κανείς σε αυτήν την χώρα παραμένει να είναι η ανεργία η φτώχεια και τα χρέη.
 

Διαβάζοντας τα πρωινά νέα στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ  είδα μια είδηση

" Οι «πατριώτες» της Χρυσής Αυγής … ντύνονται στην Τουρκία!!!"

Ο συγγραφέας από ότι λένε τα σχόλια ασχολείται με το θέμα και γενικά με την χρυσή αυγή κατά κανόνα για δικούς του λόγους και με το άρθρο αυτό προσπαθεί να πλήξει την χρυσή αυγή, που να μην το ξεχνάμε είναι η μοναδική που κάνει μια προσπάθεια άσχετα αν κατά την γνώμη μας πολλές φορές το κάνει με το δικό της  τρόπο που μπορεί να είναι διαφορετικός αλλά δεν μπορούμε να μιλάμε όλοι εμείς από την στιγμή που δεν κάνουμε τίποτα ....και εδώ θα εξηγήσουμε τι λέμε όταν λέμε ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ....

Αν το καταλάβουνε αυτό που θα πούμε θα μπορέσουμε να προσφέρουμε τα μέγιστα στην πατρίδα…

Είμαστε σίγουροι ότι τα μέλη της Χρυσής Αυγής διακατέχονται από Φιλοπατρία και αγωνιούν για την κατάσταση της Ελλάδας μας ,αυτό όμως δεν αρκεί και γιατί το λέμε αυτό. Δεν αρκεί να θέλεις κάτι με την ψυχή σου αλλά θα πρέπει και να γνωρίζεις να το κάνεις , να έχεις τις γνώσεις να το κάνεις.

Δεν μπορεί κάποιος να πει ότι θέλει να χτίσει έναν ουρανοξύστη  αν δεν έχει τις απαιτούμενες  γνώσεις, όσοκαι να το θέλει δεν γίνετε.

Ακόμη και σε ένα παιχνίδι σαν το σκάκι δεν μπορείς να κερδίσεις πρέπει γνωριζεις.

Μόνο στα τυχερά παιχνίδια και αφηνείς στην τύχη τα πάντα και παίζεις με τις πιθανότητες.

¨όταν  πολεμάς πρέπει να γνωρίζεις και τον ευατό σου και τον αντίπαλο  που είναι τα αδύνατα του σημεία-τα δικά σου,απο πού αντλεί δύναμη, πρέπει να γνωρίζεις με ποιον θα συμμαχήσεις, που θα χτυπήσεις, πότε θα χτυπήσεις και γιατί …αντιλαμβανόμαστε  ότι ο πόλεμος και ο αγώνας γίνετε νίκη παρά μόνο όταν υπάρχει γνώση.

Και εσυ επιτρέπεις στον αντίπαλο να σε νικήσει όταν έχεις αδύναμα σημεία και εσυ κερδίζεις όταν είσαι πιο δυνατός.

Το δεδομένο είναι οτι ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ.

Συνεχίζοντας, Δεν αρκεί δηλαδή να κάνεις "πράγματα" αλλά να κάνεις εύστοχα "πράγματα" που να σε οδηγήσουν στην νίκη ,στην προκειμένη περίπτωση να βοηθήσουν την πατρίδα μας.

Ας πάρουμε το παράδειγμα του Ηλία  Κασιδιάρη που ασχολείται και με τις πολεμικές τέχνες και θα έπρεπε να τον διακατέχει η ηρεμία,αυτοκυριαρχία, κι όμως βάση της  έλλειψης  της κατάφερε μια "Κατίνα" να τον κάνει να εξοργιστεί και να χάσει το δίκιο του που εκείνη την ώρα τον έπνιγε από ότι φαίνεται, που δεν το ξέρουμε ,που θα μπορούσε να παίζει και θέατρο,δεν μας ενδιαφέρει.

Δεν θέλουμε να τον κατηγορήσουμε όλοι άνθρωποί είμαστε και έχουμε και αδύναμίες,αλλά να δείξουμε την λεπτή γραμμή μεταξύ γνώσης και μη γνώσης.

Δεν θα μακρηγορήσουμε θα μπούμε κατευθείαν στο θέμα.

Πιστεύουμε ότι εν αγνοία όλων των μελών της Χ.Α κάποιος για να γλυτώσει χρήματα η οργάνωση ή για να κερδίσει κάποιος  έκανε την παραγγελιά από την Τουρκία αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα ,μήπως δεν γνωρίζουμε ότι όλη η χώρα δεν έχει παραγωγή σε ρούχα και κάνει εισαγωγές από την Τουρκία;

Δεν γνωρίζουμε ότι επιχορηγήθηκαν οι Ελληνικές εταιρίες για να μετακινηθούν στα Σκόπια;

Στα Σκόπια το 80%   

Η Τουρκία για όσους δεν το γνωρίζουν καλύπτει όλη την Ευρώπη με ρούχα και το πιο σπουδαίο τα περισσότερα με διάφορους τρόπους μπαίνουν  στην Ευρώπη χωρίς τιμολόγια και μην με ρωτήσετε πως όπως μπήκαν και οι χιλιάδες ξένοι.

Δεν γνωρίζουμε ότι η  Ελλάδα γέμισε από άνεργους γιατί κάποιοι θέλανε να παράγουν τα ρούχα που φοράνε  οι Έλληνες στα ΣΚΟΠΙΑ,ΑΛΒΑΝΙΑ,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,ΤΟΥΡΚΙΑ .

 Αυτό έγινε, το θέμα είναι τι θα πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα ωστέ να αλλάξει.

 Δόξα τον Θεό η Ελλάδα πάντα είχε και έχει πολλούς εχθρούς και όταν δέχεσαι από πολλούς, καλό είναι να διαλέξεις όταν είσαι δυνατός τον πιο δυνατό και να μην διασπάς την δύναμη σου σε πολλά και διάφορα μέτωπα αλλά να τα έχεις υπόψιν σου.

Ποιος είναι ο πιο δυνατός εχθρός της Ελλάδας;

Πιστεύουμε οι Γερμανοί ,οι Ολλανδοί,απο παίρνουν δύναμη αυτοί και χρηματοδοτούν τον "στρατό" τους; Απο τα  προϊόντα τους  που είναι καθημερινής κατανάλωσης και τα διοχετευούν σε όλη την Ευρώπη και στην Ελλάδα .

Αρά αυτούς πρέπει πρώτα  να "χτυπήσουμε" και την πηγή της δύναμης τους.

Αν καταφέρναμε για έναν μήνα μόνο τα Σάββατα  να κάναμε αυτό που κάνανε κάποιοι Κατερινιώτες , 

δηλαδή φορτώνανε στα καρότσια τα προϊόντα που ήταν ακριβά και τα αφήνανε στο ταμείο με το σλόγκαν "ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ".

Εμείς προτείνουμε να    αλλάξουμε το σλόγκαν "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ"

Αυτήν την κίνηση δεν μπορούνε να την αντέξουνε φανταστείτε μια Αθήνα μια Θεσσαλονίκη, μια Πάτρα μια Κρήτη όλη η Ελλάδα να έχει Σαββάτο ώρα αιχμής ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ,τα ταμεία των πολυεθνικών  θα "γονατίσουν" και θα γίνει παγκόσμια κίνηση .

Το καλύτερο είναι ότι αυτήν την κίνηση θα την ακολουθήσουνε και τα άλλα "PIGS" ΙΤΑΛΟΙ-ΙΣΠΑΝΟΙ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ τότε να δούμε  που θα πάνε όλοι αυτοί .

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τους κάνουμε να καταλάβουν ότι δεν έπρεπε να τα βάλουν μαζί μας ας αρχίσουμε απο κάπου.

Σημαντικό να καταφέρουμε να έρθουν σε αυτήν την κίνηση και πολίτες που δεν ψηφίσαν Χ.Α άρα πρέπει να βρεθεί και ένας τρόπος να μην αμαυρώνει τον αγώνα μια μπλούζα μαύρη που διώχνει και φοβίζει κάποιους .

Θυμηθείτε ότι και το ΚΚΕ  το ίδιο κάνει με σκοπό την προβοκάτσια και για άλλους λόγους βγάζει σημαία όπου υπάρχει κόσμος και καπελώνει τον κόσμο.

Οι Χρυσή Αυγή πρέπει να γίνει ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΓΗ.

 

"ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ" ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ.

 

                                                   ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ KAI

                                                              ΚΑΛΗ      ΛΕΥΘΕΡΙΑ !!!   

    

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .