Δήμος Παλλήνης | Λαϊκή αγορά on line χωρίς μεσάζοντες


Λαϊκή αγορά on line χωρίς μεσάζοντες οργανώνει ο Δήμος Παλλήνης πρωτοπορώντας γι άλλη μια φορά στον τομέα αυτό. Άλλωστε ο δήμος Παλλήνης ήταν ο πρώτος δήμος της Αττικής που μοίρασε προϊόντα χωρίς μεσάζοντες στους κατοίκους του.Ήδη ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής των συμφερότερων προσφορών των παραγωγών αγροτικών προϊόντων, οι οποίοι εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους μέσα από την ιστοσελίδα marketpallinis.gr
Ως εκ τούτου ο Δήμος Παλλήνης προχωράει στην διοργάνωση διανομής των παρακάτω αγροτικών προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες»: Αλεύρι ,Ελαιόλαδο, φακές ,κουκιά, Ρεβίθια, Φασόλια, Ρύζι, Μέλι, Γραβιέρα, Κεφαλοτύρι, Φέτα, Πατάτες.
Μπορείτε να υποβάλλετε αιτήσεις παραγγελίας ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.marketpallinis.gr από το διάστημα 20/8 έως και 5/9.
Όσοι δεν έχουν πρόσβασή στο internet μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους στο Δημαρχείο Παλλήνης (Ιθάκης 12, Γέρακας) στη γραμματεία Αντιδημάρχων.
Πηγή: Καλά Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .