Στο σκαμνί ο καταστροφέας της Ελλάδας ;


γράφει ο Βασίλης Πανδής


Ο ίδιος ο τότε επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν είχε εξομολογηθεί σε γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο πως αφότου εκλέχθηκε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, σχεδόν αμέσως ξεκίνησε τις επαφές με κλιμάκια του ΔΝΤ παρ' όλο που προεκλογικά διαβεβαίωνε πως δεν επρόκειτο να υπαχθούμε στο μηχανισμό στήριξης...Η νέα αποκάλυψη-βόμβα  που τάραξε τα θολά νερά του λιμνάζοντος διαπλεκόμενου κατεστημένου ήταν αυτή του  Π.Ρουμελιώτη, πρ. εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ. Ο κ.Ρουμελιώτης δήλωσε στους New York Times πως τόσο η ελληνική κυβέρνηση, όσο και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ήξεραν πως οι μνημονιακές πρακτικές ύφεσης και λιτότητας θα αποτύχουν. Και αυτό μάλιστα γιατί όπως τόνισε, "όπου είχαν εφαρμοσθεί, σχεδόν ποτέ δεν είχαν επιτύχει."
Ο πρ.πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου απάντησε πως ο κ.Ρουμελιώτης δεν είχε ενημερώσει την κυβέρνηση πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα "δεν βγαίνει" (Μα βρε πανίβλακα ΓΑΠ, αφού εσύ ο ίδιος έλεγες πριν τις εκλογές του 2009, ότι το ΔΝΤ δεν έχει επιτύχει πουθενά !  Αυτό δεν το   θυμάσαι; )
Ωστόσο δημοσίευμα του περιοδικού "Επίκαιρα" που κυκλοφορεί, υποστηρίζει πως τόσο ο Ρουμελιώτης όσο και ο Στρος Καν είχαν επανειλημμένως ενημερώσει και προειδοποιήσει τον ΓΑΠ...
Τότε ο Παπανδρέου θα πρέπει να είχε ίδιον όφελος... Δεν εξηγείτε αλλιώς το ότι οδήγησε τη χώρα στην καταστροφή και μάλιστα γνωρίζοντάς το !
Μα και βέβαια, ο Παπανδρέου ήξερε τι έκανε. Άλλωστε με το να οδηγήσει τη χώρα στη χρεοκοπία, θα... πληρώνονταν και τα CDS του αδελφού του.
Μετά και από αυτή τη δήλωση Ρουμελιώτη λοιπόν, καταρρέουν όλα τα μνημονιακά ψεύδη.
Οι τελευταίες μνημονιακές κυβερνήσεις (Παπανδρέου, Παπαδήμου, Σαμαρά), απολύτως ελεγχόμενες από το παρακράτος του συστήματος Σημίτη (Γιαννίτσης, Στουρνάρας, κ.λπ.), δόλια και βάσει σχεδίου υποδούλωσαν την Πατρίδα μας !
Εγκλώβισαν τον Έλληνα σε ένα πικρό και δίχως αύριο παρόν, που με τις καθημερινές αυτοκτονίες χιλιάδων συμπολιτών μας, οδηγούμαστε σε δημογραφικό μαρασμό και σε βέβαιη εθνοκτονία.
Φυσικά από τη ζωή μας δεν λείπει και η "ανάπτυξη" του Γιώργου με τα "λεφτά υπάρχουν" και του Αντώνη με τα "δουλειές υπάρχουν". Ε πως να το κάνουμε... 486.000 λουκέτα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι αυτά...
Ελπιδοφόρο στοιχείο της όλης υπόθεσης, είναι η παρέμβαση του εισαγγελέα κ.Πεπόνη, ο οποίος και καλεί τον Ρουμελιώτη σε απολογία.
Ο κ.Πεπόνης σε όσες υποθέσεις χειρίζεται, έχει δείξει θετικά δείγματα γραφής. Ας ελπίσουμε πως θα μπορέσει να κάνει την δουλειά του ανεπηρέαστος και χωρίς "άνωθεν πιέσεις".
Ας ελπίσουμε πως δεν θα καταλήξουμε πάλι σε κάποιο φιάσκο εξεταστικής-οπερέτας, αλλά αυτή τη φορά σε ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ για να λογοδοτήσουν οι υπαίτιοι της εθνικής καταστροφής.

ellas-orthodoxia.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .