ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ-ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ "ΕΞΩ ΡΕΕΕΕΕ"...ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΕΞΩ, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ




 ΕΞΩ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.


         ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ


1. Ακύρωση της νέας Δανειακής Σύμβασης.
2. Ολοκλήρωση του PSI και για όσους παρανόμως εξαιρέθηκαν.
3. Αύξηση των μισθών του ιδιωτικού τομέα.
4. Εθνικοποίηση των προβληματικών ιδιωτικών τραπεζών.
5. Μεταφορά των τίτλων ιδιοκτησίας της "Ανώνυμης Εταιρείας αξιοποίησης της ιδιωτικής περιουσίας του δημοσίου" σε ένα ενιαίο ασφαλιστικό ταμείο, που θα περιλαμβάνει όλους τους εργαζομένους της χώρας.
6. Ειδικά δικαστήρια για την οικονομική κρίση και όχι Εξεταστικές Επιτροπές των συνενόχων.
 …Να διώξουμε την Τρόικα από τη χώρα …Να αρνηθούμε το δάνειό τους …Το δάνειο, το οποίο το χρησιμοποιούν, για να μας "εξοντώσουν" και να μας λεηλατήσουν. 
ΥΓ...Ακόμα και το πιο εύκολο πρόβλημα στον κόσμο είναι αδύνατον να επιλυθεί αν, δεν γίνουν κατανοητά τα δεδομένα του …Αν κάποιοι πονηροί κρύβουν ή παραποιούν με ψέματα κάποια από αυτά τα δεδομένα. Ούτε καν το "ένα συν δύο" δεν μπορούμε να υπολογίσουμε, αν κάποιοι πονηροί "παίζουν" με αυτά τα δεδομένα, όταν εμείς κάνουμε υπολογισμούς. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με το πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας. Ενώ είναι ένα εύκολο στην κατανόησή του πρόβλημα, κάποιοι —με γκεμπελικές μεθόδους— διαρκώς το περιπλέκουν, για να μην μπορεί να βρεθεί λύση …Για να μην δουν τη λύση οι Έλληνες, εφόσον τους αφορά αυτό το πρόβλημα …Το απλό πρόβλημα.   ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ....
 ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ-ΤΥΠΩΣΕ ΤΟ-ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ-----ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ...ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ "ΣΕΝΑ" ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ...http://www.eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2012/03/oliki-epanafora.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .