Ράτσιγκερ... ο άρχοντας των παιδεραστών!!!

Ράτσιγκερ... ο άρχοντας των παιδεραστών.Τοποθέτησαν έναν πρώην Ναζί εγκληματία στη θέση του Ποντίφικα της Ρώμης, προκειμένου να την ελέγξουν ...Προκειμένου να ελέγχουν τον ηγέτη της και με τον τρόπο αυτόν να αποφύγουν την αντίδραση των καθολικών κρατών στη νέα γερμανική επίθεση.

Αρκούσε όμως μόνον ένας άθλιος εγκληματίας Ποντίφικας, για να ελεγχθεί μια οργάνωση με ένα δισεκατομμύριο πιστών; Όχι βέβαια. Ο Πάπας είναι η κορυφή ενός "παγόβουνου" αθλιότητας. Η Καθολική Εκκλησία έχει "παγιδευτεί" σχεδόν στο σύνολό της από τους Εβραίους ...Έχει παγιδευτεί, επειδή οι Εβραίοι κατόρθωσαν και ελέγχουν τον Ανώτατο Κλήρο της. Ό,τι έκαναν με τους Ναζί στον γερμανικό κρατικό μηχανισμό, έκαναν με τους ανώμαλους στον οργανισμό της Καθολικής Εκκλησίας. Όπως "καταδίωκαν" όλους τους Ναζί στη Γερμανία, αλλά τους τοποθετούσαν σε όλα τα κρίσιμα πόστα εξουσίας, έτσι "καταδίωκαν" τους ανώμαλους στην Καθολική Εκκλησία. Ό,τι ήταν οι Ναζί για τη μεταπολεμική Γερμανία, ήταν οι παιδεραστές για την Καθολική Εκκλησία του Ράτσιγκερ.
Πώς τα κατάφεραν αυτά; Με τον γνωστό τρόπο των νταβατζήδων ...Εξαναγκάζοντας την Καθολική Εκκλησία να μπει στον χώρο της Ύβρεως ...Εξαναγκάζοντάς την στην εκπόρνευση ...Αναγκάζοντάς την να "νοθεύσει" την εσωτερική της Δικαιοσύνη ...Αναγκάζοντας τους ελεγκτικούς μηχανισμούς της να λειτουργούν στο εσωτερικό της με τον γνωστό "ανοικτομάτικο" τρόπο. Ποιος είχε αναλάβει την "καταδίωξη" και την "κρίση" των ανώμαλων ιερέων της Καθολικής Εκκλησίας; Ποιος, δηλαδή, έχει στη διάθεσή του τους φακέλους όλων των ανώμαλων παιδεραστών της Καθολικής Εκκλησίας; Ποιος έχει τον "χάρτη" της ανωμαλίας του μεγαλύτερου χριστιανικού δόγματος του κόσμου; Ποιος τους "έκρινε" όλους αυτούς και τους άφησε ατιμώρητους; Αυτός, που ο αναγνώστης ήδη υποπτεύεται ...Ο ίδιος ο Ράτσιγκερ ...Ο πρώην Ναζί Ράτσιγκερ ...Ο Ράιτζιγκερ, που, πριν γίνει Πάπας, ήταν υπεύθυνος για την "καταδίωξη" και βεβαίως για την "τιμωρία" όλων αυτών. Αυτός έχει όλους τους φακέλους των ανώμαλων καθολικών ιερέων.
Όταν αυτός,... ο οποίος έχει όλους τους φακέλους των "χρήσιμων" ανώμαλων, είναι ταυτόχρονα και αυτός, ο οποίος έχει το "αλάθητο", για να διορίζει αξιωματούχους, αντιλαμβανόμαστε ότι τα πράγματα δεν είναι απλά. Όταν οι υψηλά ιστάμενοι της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας εκβιάζονται με μαρτυρίες, DVD και κασέτες, πώς θα αντιδράσουν, όταν οι εκβιαστές τους απειλούν το "ποίμνιό" τους; ...Απλά πράγματα ...Σύσσωμη η ηγεσία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας στο "τσουβάλι" των Εβραίων. Οι Εβραίοι εκβιάζουν τον ναζιστή Πάπα και ο ναζιστής εκβιάζει τους ανώμαλους ...Με αυτόν τον τρόπο έπεσε ο Καθολικός Κόσμος στα δίχτυα των τοκογλύφων ...Αβοήθητοι στην εβραϊκή λαίλαπα είναι οι Ισπανοί, οι Ιταλοί, οι Ιρλανδοί και οι υπόλοιποι.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Η "αρρώστια" της Γερμανίας έγινε "αρρώστια" της Ευρώπης και αν δεν αντιμετωπιστεί εγκαίρως, ο "θάνατος" απειλεί τους πάντες. Οι Νεοταξίτες Σιωνιστές και τοκογλύφοι αλώνουν τα κράτη το ένα μετά το άλλο με τον αναίμακτο τρόπο με τον οποίο το πέτυχαν στη Γερμανία και δεν ολοκλήρωσαν στην Κύπρο. Θέλουν ν' αρπάξουν τις πατρίδες από τους λαούς τους και να τις μετατρέψουν σε ιδιόκτητες ΕΠΕ, όπως έκαναν στη Γερμανία. Αυτό είναι το μέγα κόλπο της Νέας Τάξης. Στα συστήματα Δικαιοσύνης βρίσκεται η πονηριά της στρατηγικής τους και όχι στην οικονομία, όπως νομίζουν πολλοί. Χρησιμοποιώντας την κατακτημένη Γερμανία σαν "μπράβο", επιχειρούν να γερμανοποιήσουν όλα τα κράτη ...Χρησιμοποιούν το "πειραματόζωο", για να βάλουν και τους υπόλοιπους στο "εργαστήριο" ...Χρησιμοποιούν τον κατακτημένο "δούλο", για να υποτάξουν και όλους τους υπόλοιπους.
 Υπό την ανοχή και την πίεση της Γερμανίας —και των Εβραίων, που βρίσκονται πίσω τους— "εκπορνεύονται" πλέον όλα τα εθνικά συστήματα της Ευρώπης. Οι Γερμανοί, μέσω των μυστικών τους υπηρεσιών, κάνουν στα εθνικά συστήματα δικαιοσύνης ό,τι έκαναν στο δικό τους οι Εβραίοι. Εκβιάζουν τους δικαστές, προκειμένου η Δικαιοσύνη σε ολόκληρη την Ευρώπη να είναι ευθυγραμμισμένη με αυτήν της Γερμανίας ...Προκειμένου η Δικαιοσύνη σε ολόκληρη την Ευρώπη να στελεχώνεται από "θαυμαστές" της γερμανικής νομικής "επιστήμης" ...Χαϊδελβέργη και "πάνω".  
Aπόσπασμα απο το κείμενο του ΠΑΝ.ΤΡΑΪΑΝΟΥ
...Ο ναζιστικός "υπόκοσμος" της Ευρώπης.
http://www.eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2012/07/i-mystiki-germania-tou-schauble.html
Υ.Γ ενα αστείο "κουνούπι του ΝΕίλου¨" μπορεί να τιμωρήσει ενα 23χρόνο κόρίτσι και να του στερήσει τα όνειρα του αλλά αδιαφορεί για επώνυμες καταγγελίες που ενδιαφέρουν όλο τον κόσμο.
Τα ΜΜΕ που ειναι;;;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .