Εκλογές 17ης Ιουνίου: Προβλέψεις από τον Κ.Λεφάκη...ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ???


Οι εκλογές της 17ης Ιουνίου βρίσκουν τον Ήλιο και την Σελήνη μαζί στους Διδύμους τον Ερμή να προηγείται στον Καρκίνο την Αφροδίτη ανάδρομη στις αρχές των Διδύμων και αποδεσμευμένη από το τετράγωνο του Άρη. Ο Άρης βέβαια είναι στην Παρθένο προχωρώντας για να κάνει την έξοδό του στις αρχές Ιουλίου και στη θέση που βρίσκεται τις ημέρες αυτές διατηρεί μία έντονη δυσαρμονία με τον Ήλιο που είναι στους Διδύμους. Αυτή η πλανητική δυσαρμονία η οποία αποτελεί και το γρίφο της ημέρας αυτής,  περιπλέκει τα πράγματα και κάνει περισσότερο δυσπρόβλεπτο το τελικό εκλόγιμο αποτέλεσμα διότι σε αυτή την δυσαρμονία εμπλέκεται και η Σελήνη που έχει περάσει στους Διδύμους προκειμένου μία μέρα αργότερα να σχηματίσει Νέα Σελήνη.  Από την άλλη πλευρά ο Κρόνος παραμένει στο Ζυγό ανάδρομος, ως γνωστόν.
Ο Ουρανός διατηρεί σε απόλυτη ακρίβεια την δυσαρμονία του με τον Πλούτωνα.  Αυτά τα δύο τετράγωνα, δηλαδή του Άρη Ήλιου μαζί με  της Σελήνης και του Ουρανού - Πλούτωνα είναι η δύσκολη διαδικασία των δεύτερων εκλογών της 17ης Ιουνίου. Βέβαια το αποτέλεσμα ενόψει των πιο συγκεκριμένων και πιο δυσαρμονικών όψεων θα είναι πιο κατασταλαγμένο και πιο ξεκάθαρο, καθώς η προηγούμενη αναμέτρηση ήταν μία γενική πρόβα κατά την διάρκεια μίας Πανσελήνου  με χαρακτήρα απροσδιόριστων και συγχυσμένων συναισθημάτων.

Έτσι λοιπόν θα δούμε μία αισθητή άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ που ανήκει στο ζώδιο του Τοξότη και έχει αρχηγό Λέοντα (Αλέξης Τσίπρας).  Αλλά και η ΝΔ που ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού και έχει αρχηγό Δίδυμο θα πετύχει μία βελτίωση σε σύγκριση με το προηγούμενο ποσοστό. Το ΠΑΣΟΚ που είναι Παρθένος από πλευρά ιδρύσεως κόμματος και έχει αρχηγό Αιγόκερω, συνεχίζει να βάλλεται από τον Άρη και η τυχόν βελτίωση του ποσοστού του θα είναι μικρή.  Ένα άλλο κόμμα που είναι στο ζώδιο της Παρθένου είναι το ΛΑΟΣ που έχει αρχηγό Λέοντα. Σύμφωνα με το έτος ιδρύσεώς του και με τον ίδιο τον αρχηγό του, οι δύο δυσαρμονικές όψεις που αποτελούν τον αστρολογικό σκελετό της 17ης Ιουνίου δυσκολεύουν ακόμα μία φορά και κάνουν απίθανη την είσοδο αυτού του κόμματος στο κοινοβούλιο τώρα.  Αποδομείτε  επίσης το ποσοστό της Χρυσής Αυγής του κ. Φώτου Κουβέλη και του κ. Καμμένου.  Ενδεχομένως και λίγο του ΚΚΕ.  Αυτή η αποδόμηση θα σημαίνει μετακίνηση των ψήφων και επιβεβαιώνει ότι παρά την νέα κομματική πολυφωνία το σύνδρομο του δικομματισμού παραμένει έστω και αχνό. Δηλαδή ο Σύριζα αντικαθιστά το ΠΑΣΟΚ που κέρδιζε παλιότερα ενώ οι συντηρητικές δυνάμεις θα συσπειρωθούν περισσότερο γύρω από την ΝΔ που είναι Ζυγός παρά  να απορροφηθούν μεμονωμένα από άλλα κόμματα.  Η κυρίαρχη δυσαρμονία του Ουρανού με τον Πλούτωνα έχει διάρκεια μέχρι την άνοιξη του 2015,  όλο αυτό το διάστημα με βάση αυτή την όψη θα συνεχίζει να τροφοδοτεί αντιδράσεις διάφορων μικρών κοινωνικών ομάδων ενάντια στα οποιαδήποτε κυρίαρχα μεγαλύτερα κόμματα.  Αυτό κατά επέκταση σημαίνει ότι θα επανακινηθούν ακόμα μία φορά διεκδικήσεις νέων μικρών κομμάτων, άσχετα αν δεν καταφέρουν να μπουν στην βουλή ακόμα μία φορά.


ΝΔ 4/10/1974
Ανήκει στο Ζυγό με Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου σημαδεύεται από τετράγωνο Άρη στο Ζυγό Άρη στον Καρκίνο.  Δεν είναι τυχαίο ότι από το 2009 που πέρασε ο Κρόνος στο Ζυγό αλλάζει την υπόσταση και την δομή της. Στις εκλογές της 17ης Ιουνίου φαίνεται να έχει λίγο καλύτερη τύχη από ότι στις προηγούμενες στις 6 Μαΐου.


ΠΑΣΟΚ 3/9/1974
Ανήκει στην Παρθένο με Σελήνη στους Ιχθείς. Ο Άρης και ο Ερμής βρίσκονται στην Παρθένο και ο Κρόνος είναι στον Καρκίνο.  Το ότι υπάρχει ήλιος Άρης και Ερμής στην Παρθένο σε καλή γωνία με τον Κρόνο στον Καρκίνο και τον Δία στους  Ιχθύς βοήθησε αυτό το κόμμα να παραμείνει πολλά χρόνια στην εξουσία.  Ακόμα μία φορά όμως η είσοδος του Κρόνου στο Ζυγό το φθινόπωρο του 9 άρχισε την διαδικασία της μεταρρύθμισης και 2 χρόνια αργότερα της διάλυσής του.  Στις εκλογές της 17ης Ιουνίου βασικό εμπόδιο σε αυτό το κόμμα είναι η Νέα Σελήνη στους Διδύμους και η συνεύρεση του Άρη στην γενέθλια θέση του.


ΛΑΟΣ 14/9/2000
Και αυτό το κόμμα γεννήθηκε στην Παρθένο με Σελήνη στους Ιχθείς με Ερμή και Αφροδίτη στο Ζυγό, στοιχείο που το βοήθησε να ελιχθεί και να προχωρήσει αλλά και να αλλάξει ή να κατευθυνθεί αρκετές φορές προς διαφορετικές κατευθύνσεις.  Και για αυτό το κόμμα η 17η Ιουνίου με την παρουσία του Άρη στην Παρθένο και τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους δυσκολεύει ή απαιτεί πολλή προσπάθεια για μία εκδοχή εισόδου στο κοινοβούλιο.


ΣΥΡΙΖΑ 17/12/2003
Είναι λοιπόν Τοξότης με Σελήνη στο Ζυγό, Αρη στον υδροχόο και Κρόνος στον Καρκίνο.  Και ο Αλέξης ο Τσίπρας είναι Λέων και έχει τον Κρόνο του στον Καρκίνο, το ότι είναι ο Άρης στον Υδροχόο και το κόμμα είναι Τοξότης συγκυριακά και αστρολογικά ενισχύουν ακόμα πιο πολύ το νεότερο σε ηλικία αρχηγό κόμματος αλλά και το ίδιο το κόμμα.  Η Νέα Σελήνη του δίνει καινούρια ώθηση. 


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 24/2/2012
Ανήκουν στους Ιχθείς, σχηματίστηκαν σε Νέα Σελήνη που έχει περάσει στην αρχή του Κριού. Άρης στην παρθένο και με αρχηγό Ταύρο.  Και εδώ σε ένα κόμμα που είναι στους Ιχθείς η θέση του διερχόμενου Άρη στην Παρθένο διαταράσσει λίγο τα πράγματα. Όμως σε συνδυασμό με τον αρχηγό που είναι Ταύρος, η δομή του κόμματος διατηρείτε και εκείνο που βγαίνει στην εκτίμηση την αστρολογική είναι το ενδεχόμενο μίας μικρής πτώσης του ποσοστού των προηγούμενων εκλογών.


ΚΚΕ
Είναι Σκορπιός  και η αρχηγός και το κόμμα. Η Νέα Σελήνη της 19ης Ιουνίου δεν θα το βοηθήσει όσο θα θελε στο νέο εκλογικό αποτέλεσμα που θα δώσει η κάλπη για αυτό το κόμμα.


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 27/6/2010
Είναι Καρκίνος με Σελήνη στον Αιγόκερω, δηλαδή συστάθηκε σε περίοδο πανσελήνου. Έχει Άρη και Κρόνο στην Παρθένο και τυγχάνει να έχει και αρχηγό Παρθένο αλλά όντας το κόμμα στο ζώδιο του Καρκίνου με Ερμή στον Καρκίνο εξυπηρετείτε αρκετά για δεύτερη φορά στις επιδιώξεις του αλλά με λιγότερο από την προηγούμενη εκλογικό ποσοστό.

Συνοψίζοντας:

Σε γενικότερες γραμμές, τόσο η 17η Ιουνίου αλλά όσο και το υπόλοιπο καλοκαίρι του 2012 θεωρείται μεταβατική περίοδος για όλες τις εξελίξεις που θα σημειωθούν τόσο στην διεθνή πολιτική σκηνή όσο και στις κατά τόπους.
Μην ξεχνάμε ότι αν δεν περάσουμε την ημερομηνία κλειδί 21/12/2012 κατά την οποία επιτελείτε η ευθυγράμμιση του ηλιακού μας συστήματος με τον κέντρο του γαλαξία δεν θα αρχίσει η συγκεκριμενοποίηση καταστάσεων και νέων τρόπων ζωής και δραστηριότητας.

Αλλά και μετά από αυτή την ημερομηνία κλειδί θα πρέπει να περάσουν άλλα 2 χρόνια για να έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα μίας γενικότερης σταθεροποίησης.  Σε όλο αυτό το διάστημα δεν θα είναι τόσο η ασάφεια χαρακτηριστική όσο η αστάθεια και η μεταβλητότητα.  Σίγουρα τα παλιά μοντέλα αντικαθιστώνται με καινούρια και το μόνο έκδηλο και βέβαιο θα είναι η συνέχιση του πολέμου μεταξύ διαφόρων «συμμοριών»! Αναμφίβολα η δεκαετία που διανύουμε μοιάζει αστρολογικά με την δεκαετία του 30 το 2012 επίσης μπορώ να το παρομοιάσω με το 32 και το 62 από αστρολογικής πλευράς. 

Η γενικότερη ταλαιπωρία των λαών θα συνεχιστεί και οι αντιδράσεις τους δεν θα μπορέσουν να κλονίσουν τους επικυρίαρχους και ρυθμιστές του σχεδίου της γνωστής παγκοσμιοποίησης. Ζούμε ένα ξεχωριστό από κάθε άλλη φορά «παγκόσμιο πόλεμο» νομισματοκεντρικής φύσεως χωρίς τον ήχο όπλων και οβίδων ο οποίος ωστόσο θα συνεχίσει να γκρεμίζει κάστρα καθεστώτα και δυναστείες παρελθόντος και να δοκιμάζει την αντοχή του καθημερινού πολίτη.  Είναι γνωστό ότι συνεχιζόμενη η παγκόσμια οικονομική κρίση θα συνεχίσει να ταλαιπωρεί τις περισσότερες κοινωνικές ομάδες να γεννά νέα τέρατα και να τροφοδοτεί ακραίες συμπεριφορές αλλά και πολιτικές δυνάμεις. 

Θυμίζει , σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία την περίοδο που όταν η Ήρα μάλωνε με τον Δία γεννούσε ένα τέρας για να ταλαιπωρεί τους ανθρώπους πάνω στη Γη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .