ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ. ΕΔΩ ΠΑΠΑΣ ,ΕΚΕΙ ΠΑΠΑΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ?


 Σε συναγερμό οι απατεώνες της Ευρώπης Μερκελ, Μπαροζο, Σοιμπλε και ΣΙΑ μας  παίζουν τον παπά , και πλαγίως μας τρομοκρατούν για να μην βρούμε που είναι ο "παπάς".
Πριν λίγο καιρό  δήλωναν ότι μια αποχώρηση της Ελλάδας θα ταρακουνήσει την παγκόσμια οικονομία και αυτό αποκλείεται και από την άλλη δεν μας αφήνουν να λειτουργήσουμε όπως θέλουμε .
Την μια δηλώνουν
θα μας στηρίξουν αλλά ταυτόχρονα απαιτούν γη και ύδωρ .
Από την μια λέγανε ότι δεν θα κάνουνε άλλη διαπραγμάτευση για το μνημόνιο και τώρα λένε ΝΑΙ αλλά…αρκεί να έχετε μια σταθερή κυβέρνηση και εννοούν μια ΧΟΝΤΡΗ κυβέρνηση, μια προδοτική .
Δεν τους άρεσε η επιλογή μας στις εκλογές και απορρίπτουν κάθε  συζήτηση για διαγραφή των χρεών που οι τοκογλύφοι μας φόρτωσαν και άρχισαν το γνωστό "ποίημα".
Τελικά μας φοβούνται αλλά δεν γνωρίζουν ότι αν καταλάβουμε όλοι τι, τότε θα βγάλουμε κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου-Κουβέλη με  80% δεν έχουν καταλάβει που έχουν μπλέξει ή κατάλαβαν και απλά παίζουν τις τελευταίες ατάκες πριν τον θάνατο τους;

 υ.γ  άφου άρχισε και το MEGA  να υποψιάζεται οτι κάτι συμβαίνει τότε πάμε καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .