Παπαδήμος: Έχει καταλάβει ο κόσμος που βρισκόμαστε;

Ο θρασύς Λουκάς Παπαδήμος έχει πλάκα αντί να κρύβεται τολμάει και δίνει συνεντεύξεις και αναρωτιέται ταυτόχρονα και έχει και αγωνία για εμάς. Τι είπε τελικά στο Dow Jones Newswires για "εμάς"…" Έχει καταλάβει ο κόσμος που βρισκόμαστε;"Όχι βρε μαλακά δεν έχει καταλάβει ο κόσμος...είναι χαζός και εσύ είσαι ο έξυπνος που έχεις  γεμίσει με εκατομμύρια ευρώ  στις πλάτες μας και τώρα ανησυχείς και για εμάς .

ΔΗΛΩΝΕΙ λοιπόν αυτό το σκουπίδι….. Τυχόν αποχώρηση της Ελλάδας από το ευρώ θα είχε καταστροφικές οικονομικές επιπτώσεις για την Ελλάδα και βαθιές, σοβαρές και εκτεταμένες επιπτώσεις στην υπόλοιπη Ευρωζώνη, πρόσθεσε στην πρώτη του συνέντευξη μετά την παράδοση των πρωθυπουργικών καθηκόντων στον υπηρεσιακό πρωθυπουργό, Παναγιώτη Πικραμμένο.
Αν και αυτό το σενάριο δεν είναι πιθανό να υλοποιηθεί και δεν είναι επιθυμητό ούτε για την Ελλάδα ούτε για άλλες χώρες, δεν μπορεί να αποκλειστεί ότι γίνονται προετοιμασίες για να ανασχεθούν οι πιθανές επιπτώσεις μίας εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ , συμπλήρωσε.

Έτσι για να σου φύγει η απορία βρε καραγκιόζη και όταν μιλάς να σκέφτεσαι και να ακούς τι λες,από την μια  θα έχει επιπτώσεις και από την άλλη οι Ευρωπαίοι καίγονται να μην βγούμε αλλά ταυτόχρονά μας απειλούν κιόλας και στο τέλος για να επιβεβαιώσεις τον ισχυρισμό μου ότι είσαι ένας μπουνταλάς προσθέτεις" Αν και αυτό το σενάριο δεν είναι πιθανό να υλοποιηθεί και δεν είναι επιθυμητό ούτε για την Ελλάδα ούτε για άλλες χώρες"

Τότε βούλωσε το και εσύ και οι όμοιοι σας και μην μας πρήζεται ρε καραγκιόζη και να αρχίζεις να ετοιμάζεσαι για πόθεν "αίσχες" να δούμε πως κατάφερες και μετά από την κακή σου σταδιοδρομία στην Ελλάδα με τα μαγειρέματα έγινες μέσα σε 2 χρόνια πλουσιότερος κατά αρκετά εκατομμύρια ευρώ;;;

Τι λες τώρα ΛΟΥΚΑ οι Έλληνες  δεν ξέρουν που είναι ;

Είναι δυνατόν να καιγόμαστε και να μην ξέρουμε που είμαστε;

Εγώ στην θέση σου για άλλο θα αναρωτιόμουν "Ξέρεις τι θα πάθεις αν καταλάβει ο κόσμος όπως μας λες το πόσο πλούσιος έγινες μαλάκα επειδή με τον άλλο καχεκτικό είχατε έμπνευση να μαγειρέψετε την είσοδο μας στην κόλαση";;;

Από μένα και από άλλους χιλιάδες θα σε παρακαλέσω να μην δίνεις συνεντεύξεις για εμάς και να μην προβληματίζεσαι για το τι καταλάβαμε και τι όχι απλά να παρακαλάς να μην πέσεις στα χέρια μας, Αν και αυτό το σενάριο δεν είναι πιθανό να υλοποιηθεί και δεν είναι εφικτό ούτε  στην Ελλάδα ούτε για τις άλλες χώρες που σκέφτεσαι να εξαφανιστείς.

Σε πρώτη φάση θέλω και αιτούμε να σου γίνει εξονυχιστικός έλεγχος στα περιουσιακά σου στοιχεία και που εμπλέκεσαι στην οικονομική καταστροφή της χώρας μου.

Θέλω να μάθω γιατί σε μια χώρα που το 90% του πληθυσμού χάνει εσύ έγινες κατά πολλά εκατομμύρια πλουσιότερος ,και πόσο βοήθησαν τα μαγειρέματα στο να πάρεις την θέση στην ευρωπαϊκή τράπεζα.

Προς κάθε κατεύθυνση και επώνυμα θα ήθελα σαν Έλληνας πολίτης να ξεκινήσει άμεσα έρευνα για την εγκληματική σου  στάση ...