ΨΗΦΙΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΦΡΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ …

Όλοι εμείς και εσείς που πραγματικά γνωρίζουμε κάτι παραπάνω από πολλούς φουκαράδες που φορέσανε ένα κουστούμι και λένε μπουρδες, που ούτε καταλαβαίνουν ,πόσο μάλλον μπορούν να υλοποιήσουν.
Θα πρέπει να παίξουμε έναν ενεργό  ρόλο τουλάχιστον
στον περίγυρο μας μέχρι να γίνει μεγαλύτερος και μέχρι να γίνει μεγαλύτερος του 60% και να τους καταπιεί αυτό απαιτεί προσπάθεια από όλους μας στο να ενημερώνουμε τον κάθε ένα που μας ρωτάει τι να ψηφίσει.
¨όσοι γνωρίζουμε, όσοι είμαστε "διαβασμένοι" ξέρουμε του καθενός τα κυβικά γιατί εμείς έχουμε δει τι και πόσο απλά μπορεί να γίνει κάτι αλλά ίσως ακόμη δεν ήρθε το "πλήρωμα του χρόνου".
Σε κανέναν δεν μπορούμε να πούμε τι να ψηφίσει αλλά μπορούμε να πούμε ΨΗΦΙΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΦΡΟΥΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ …
Έτσι απλά μπορούμε να μεταφέρουμε το ΜΗΝΥΜΑ ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ...ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .