Οι εκλογές της υπέρβασης...Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ




Οι εκλογές της υπέρβασης.
Μόνο ο λαός μπορεί να ρίξει την "αυλαία" της μεταπολίτευσης.
Ο Νίκος Δήμου μπορεί να συμβάλλει στην σωτηρία της Ελλάδας.
"Μια χαβούζα με βοθρολύματα, που ζέχνει εκατοντάδες χιλιόμετρα γύρω και μολύνει όλη την Ευρώπη. Κι έχουμε το θράσος να τα βάζουμε με την τρόικα, τη Μέρκελ, τον Ράιχενμπαχ (τους νεοναζί του Στάθη), όταν επί χρόνια δεν κάνουμε τίποτε άλλο από το να κλέβουμε ο ένας τον άλλο κι όλοι μαζί το κράτος (δηλαδή, πάλι εμάς). Αναρωτιέμαι: εκείνοι που βρίζουν το μνημόνιο (και είναι η πλειονότητα) συνειδητοποιούν, άραγε, τη δική μας συμβολή που του άνοιξε την πόρτα; Αν δεν κλέβαμε, δεν εξαπατούσαμε και πληρώναμε τους φόρους μας, θα χρειαζότανε;"  Νίκος Δήμου
Ο κολεγιόπαις Δήμου έχει απόλυτο δίκιο σ' αυτά που λέει. Για πρώτη φορά συμφωνούμε απόλυτα μαζί του. "Ζέχνει" η Ελλάδα και μολύνει και τον περίγυρο. Με μία διαφορά όμως ...Ο Δήμου δεν μιλάει για την Ελλάδα των Ελλήνων, αλλά για την Ελλάδα των ομοίων του. Ελλάδα των Ελλήνων, που να "ζέχνει" σαν "χαβούζα" και να απειλεί με "μόλυνση" την Ευρώπη, δεν υπάρχει, γιατί απλούστατα δεν υπήρξε τον τελευταίο αιώνα καμία Ελλάδα που να την κυβέρνησαν Έλληνες.

Η Ελλάδα, που "ζέχνει", είναι η Ελλάδα των συμμαθητών, των φίλων και των εργοδοτών του Νίκου Δήμου. Αυτή η Ελλάδα πράγματι "ζέχνει" ...Η Ελλάδα που κυβερνάται από τα υπερτιμημένα "ανθρωπολύματα" της "χαβούζας" του Κολεγίου ...Η Ελλάδα των δύο κομμάτων του Κολεγίου ...Η Ελλάδα της Μεταπολίτευσης και του κολεγιακού δικομματισμού ...Η Ελλάδα της Διαπλοκής και του μέσου, που ξεκινάει και καταλήγει στα στενά του Παλαιού Ψυχικού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .