ΕΞΩ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ….ΟΥΣΤΤΤΤΤ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΤΕ..


 Να κάνουμε αυτό… να κάνουμε εκείνο…όχι το άλλο…Να συνεχίσουμε να είμαστε απαθείς….καθημερινά χίλιες πληροφορίες ράδιο αρβύλα και σωστές και λάθος όλοι ακούμε και όλοι λέμε αλλά αυτές δεν μπορούν να φέρουν την "άνοιξη" γιατί πολύ απλά είμαστε ΜΑΖΑ-ΟΧΛΟΣ που δεν σκέφτεται, το χειρότερο πολύ φοβάμαι ότι ούτε ατομικά ο καθένας μπορεί να σκεφτεί .

Και καλά εμείς είμαστε απλοί πολίτες είμαστε η εργατική τάξη η μικρομεσαία τάξη –είμαστε ο καθημερινός πολίτης αλλά οι λίγο παραπάνω από εμάς που έχουν μεγάλες επιχειρήσεις- παραγωγικές μονάδες;¨ άφαντοι.

Τι μας λες τώρα ρε; θα πει κάποιος, δεν υπάρχει παραγωγή .

Δεν υπάρχει ούτε κράτος ούτε αρχή ούτε τίποτα.
Από την μια λέμε να κάνουμε εμπάργκο στα Ολλανδικά και Γερμανικά κα γενικά σε όσους μας πάνε κόντρα και από την άλλη  η μισοί  ΕΛΛΗΝΕΣ φοράνε ρούχα που γίνονται στην  ΤΟΥΡΚΙΑ…

Δεν πάμε καλά. Από την μια
οι Τούρκοι μας απειλούν και εμείς φοράμε Τούρκικα ρούχα .
Από την άλλη οι Σκοπιανοί βρακί δεν έχουν να βάλουν μας προκαλούν και μας απειλούν καθημερινά με τις παπαριές τους και εμείς κάθε μέρα μπαινοβγαίνουμε στο ψευδοκράτος τους αφήνοντας τα χρήματα μας .
Αφήστε που  επιδοτήθηκαν επιχειρήσεις μας να πάνε εκεί…ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ και κανένας δεν μιλάει;;;
Αλλά ποιος να μιλήσει ο Τουρκόσπορος της Θεσσαλονίκης   η ο "Αδόλφος" από την Αθήνα ???
Να μας λέγανε να τα κάνουμε όλα λάθος δεν θα γινότανε.
Η χώρα κατάντησε βόθρος και όταν λέμε φέρανε από παντού τους χειρότερους το εννοούμε ,τέτοια επιλογή μεταγραφών μόνο εμείς θα μπορούσαμε να ανεχθούμε .
Σήμερα ήρθαν στην δουλειά τρεις  μαύροι από την Σενεγάλη και κατηγορούσανε την Ελλάδα ότι είναι χάλια …ΕΛΕΟΣ ρε να πάτε εκεί που είναι καλά ΓΑΜΟΤΙ την καλοσύνη μας.
Οι Έλληνες δεν κάνουν καθόλου παιδιά και αυτοί γεννοβολούνε σαν τα κουνέλια .

Τι ΕΜΠΑΡΓΚΟ  να γράψουμε;;; Εδώ θέλει φόρτωμα σε πλοία και ξεφόρτωμα στις χώρες τους.

ΕΞΩ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΧΩΡΑ ΜΑΣ….ΟΥΣΤΤΤΤΤ  ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΟΥ ΓΑΜΩ. 

Y.Γ ΝΤΟΜΑΤΕΣ Ο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ  ΑΠΟ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ....ΚΑΙ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΙΟΛΑΣ.
ΡΟΥΧΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο ΜΑΓΚΑΚΟ-ΖΑΡΑΣ  ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ .
ΚΙΝΕΖΙΚΟ ...ΤΟ ΙΔΙΟ 
ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΟΥΤΕ ΒΛΕΜΑ ΑΛΛΑ ΦΤΥΣΙΜΟ...
ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΕΒΡΑΟΙ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΟΡΙΜΑΖΟΥΝ ΣΕ 30 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ "ΑΝΩΤΕΡΟΙ" ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΠΙΟ ΦΤΗΝΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ. 

ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ ...
ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ....................... ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΕΣ  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ,ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ...ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .