ΕΚΛΟΓΕΣ 2012 ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ "ΨΟΦΙΣΟΥΜΕ"...ΑΝΤΙΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΣΜΟΣ..


...είναι τα σύγχρονα "ΞΥΛΙΝΑ ΤΕΙΧΗ" που θα σώσουν την Ελλάδα.
Εκλογές εδώ και τώρα, για να "μιλήσουν" οι Έλληνες.
Μόνον η Δημοκρατία μπορεί να σώσει τη χώρα που την γέννησε.
Παγίδα είναι το "αντιμνημονιακό" Μέτωπο που σήμερα κάποιοι εκ του πονηρού προσπαθούν να "στήσουν".
...ΑΝΤΙΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ είναι η λύση.(Τι είναι αυτό;)Διάβασε και λίγο...
Οι σύγχρονοι Έλληνες είναι σε μια τόσο μεγάλη σύγχυση, που, αν μπορούσαν να τους δουν από κάποια μεριά οι πρόγονοί τους, θα τους έπαιρναν με τις πέτρες. 
Στην κυριολεξία κυνηγάνε την "ουρά" τους και δεν βλέπουν ούτε στο περίπου τι γίνεται. Το σημερινό αντιμνημονιακό "μέτωπο" είναι παγίδα. Γιατί; Γιατί μπλέκει τους Έλληνες στο "λογιστικό" κομμάτι του προβλήματος και ως εκ τούτου κρύβει και πάλι την θέα προς τους "εχθρούς" τους. 
Αυτό είναι το επικίνδυνο γιατί και πάλι κρύβεται η αλήθεια. Το πρόβλημα δεν είναι οι αριθμοί και αυτοί που τους εκφράζουν. Αν περιοριστεί το πρόβλημα στους αριθμούς, θα την "πατήσουν" και πάλι οι Έλληνες, γιατί αριθμούς μπορεί να πάρει ο καθένας και να τους κάνει "σημαία" του ...ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ SOS και πρέπει όποιος καταλάβει τι λέει να το κάνει γνωστό .....
Ποιος είναι ο στόχος μας στις επόμενες εκλογές; ...Να τους "κόψουμε" τα "πλοκάμια", τα οποία τους επιτρέπουν να ελέγχουν και να "πνίγουν" την Ελλάδα ...Να εξουδετερώσουμε τα πολιτικά κόμματα, τα οποία ανήκουν στην κυριολεξία σε Προτεστάντες. Να πάψουν οι Προτεστάντες να έχουν με τα δικά τους κόμματα την πολιτική ισχύ να υποθηκεύουν την πατρίδα μας και να δεσμεύουν τον λαό με τις υπογραφές των ηγετών τους. Να πάψουν να έχουν τη δυνατότητα ν' αποφασίζουν για το μέλλον της πατρίδας μας οι Προτεστάντες μαζί με τους προδότες ...Τέρατα, όπως η Μέρκελ με ελληνόφωνους μισέλληνες, όπως ο Παπαδήμος, ο Παπανδρέου ή ο Σαμαράς.


http://www.eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/03/o-antiprotestantismos.html#comment-form

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .