Όχι Γερμανοί φοροτέχνες να έρθουν αλλά κι' εξωγήινοι ακόμα, το "μαγαζί" του ΥΠ. ΟΙΚ, με τίποτε δεν "παίρνει μπροστά".

logo
Η Ανώτατη Φορολογική Διοίκηση, έχει προ πολλού, "κατεβάσει ρολά".
Οι αριθμοί μιλάνε μόνοι τους.
Στην σχετική σελίδα που αναρτώνται οι ερμηνευτικοί εγκύκλιοι του Υπ. Οικ. για Φορολογικά και Τελωνειακά Θέματα, μέχρι τώρα 28 Φεβρουαρίου 2012 [ΩΡΑ10,30], η τελευταία εγκύκλιος που έχει αναρτηθεί είναι η [πιέστε] ΠΟΛ 1032 / 31-01-2012. 
Καμία εγκύκλιος δεν έχει αναρτηθεί έκτοτε και για τον μήνα Φεβρουάριο 2012.
Ο αριθμός των εγκυκλίων που είχαν αναρτηθεί στην εν λόγω ιστοσελίδα για το έτος 2011, ήταν... περίπου 220 και για τον Ιανουάριο 2012 είναι 15.
Μέσω καταιγισμού  μεταβολών που συνεχώς επέρχονται στις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις,είναι απορίας άξιον ότι το Υπ. Οικ.  δεν έχει αναρτήσει ούτε μια εγκύκλιό ΠΟΛ, για έναν ολόκληρο μήνα!....
Έτσι οι ΔΟΥ ανημέρωτες πλέον, βρίσκονται στο "σκοτάδι",  φόροι και εισφορές δενεισπράττονται, τα έσοδά του Κράτους μειώνονται, με συνέπεια οι μισθοί στο δημόσιο και οι συντάξεις να πετσοκόβονται, τα νοσοκομεία να δισλειτουργούν, η κοινωνική εν γένει πρόνοια να μην υφίσταται πλέον,  η εθνική άμυνα, η παιδεία, κλπ να υποχρηματοδοτούνται,  κι' εμείς ο Ελληνικός λαός να καθόμαστε και να κοιτάμε σαν χάνοι !
Τι φταίει και δεν "περπατάει" η εισπρακτική λειτουργία του Κράτους, το Διοικητικό προσωπικό ήτο Πολιτικό ;
Η άποψή μου είναι ότι φταίει κυρίως το δεύτερο και ένα μικρο, πλην σημαντικό στην λήψη αποφάσεων, ποσοστό από τους Διοικητικούς.
Δεν είναι υπερβολή να πούμε, ότι το ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ -κυρίως αυτό- ευθύνεται, χρόνια τώρα, για την διάλυση, απαξίωση και τον εξευτελισμό του Κράτους και της Χώρας εν γένει,με ότι ο όρος περιέχει.  
 
Αυτό που συμβαίνει εδώ, στο ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ,  μόνον κάποιοι που θα γνώριζαν -με βεβαιότητα- ότι ο κόσμος θα καταστραφεί σε 297 μέρες από σήμερα (21-12 2012), θα εμφάνιζαν αυτή την ανεύθυνη και καταστροφική συμπεριφορά στην υπηρεσία τους!
 
Αν είναι έτσι ρε μάγκες, γιατί δεν το λέτε, να το μάθουμε κι' εμείς ο λαουτζίκος ;   Οπότε "ότι φάμε κι' ότι πιούμε ....
"http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2012/02/blog-post_4599.html
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .