ΑΠΕΙΛΕΣ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ… ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΝ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΟΝ JEFFREY!

Ο ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΞΑΝΑ "ΧΤΥΠΗΣΕ"...
Στον κόσμο τους ζουν οι πολιτικάντηδες…
Μπορεί να έχουν έρθει τα πάνω κάτω τα τελευταία δύο χρόνια στην Ελλάδα μας, μπορεί οι πολιτικάντηδες των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου να έχουν πλέον καταστεί παντελώς ανυπόληπτοι, αλλά αυτοί εκεί, το… χαβά τους. Συνεχίζουν να ζουν σε άλλες εποχές (δόξης…), να ονειρεύονται ότι ο λαός είναι έτοιμος να βάλει τα στήθη του μπροστά για να τους υπερασπιστεί, να προκαλούν και να προσβάλλουν βάναυσα την νοημοσύνη του ελληνικού λαού και να απειλούν ακόμη και με αλληλοσπαραγμό!
Κλασσική περίπτωση όλων των παραπάνω,
ο «ανανεωτής», «εξυγιαντής», «μεταρρυθμιστής» κ.τ.λ. υπουργός της ντόπιας τριμερούς τρόικας και… δελφίνος του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος. Ο οποίος, συνεντευξιαζόμενος το πρωί της Κυριακής στο γνωστό «μεγάλο» κανάλι (των εθνικών μας εργολάβων…), και σχολιάζοντας την διαβίβαση στη βουλή της δικογραφίας για την παραποίηση του ελλείμματος του 2009 από τους Jeffrey, Παπακωνσταντίνου και… ΣΙΑ, ξεστόμισε τη… μεγάλη κουβέντα: «Όποιος επιχειρήσει να πειράξει τον Γ. Παπανδρέου, θα μετατρέψει τη χώρα σε μακελειό. Όποιος επιχειρήσει πολιτικά να τον προσβάλλει για την πολιτική του, η χώρα θα αλλάξει πορεία. Από εκεί που πηγαίνει να μην γονατίσει, θα γίνει μακελειό».
Στην προσπάθειά του δε, να δικαιολογήσει την τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος, για να πάμε οπωσδήποτε ως πρόβατα επί σφαγή στο σφαγείο του ΔΝΤ και της τρόικας, υποστήριξε  ότι «η κατάρτιση του κειμένου χρειάστηκε να γίνει εντός λίγων ημερών και υπό το βάρος μιας επικείμενης πτώχευσης, αλλιώς η χώρα θα πήγαινε στη δραχμή, και δεν θα είχαμε να φάμε». Εντελώς «συμπτωματικά», το ίδιο ακριβώς επιχείρημα είχε χρησιμοποιήσει σε συνέντευξή του και ο έτερος… εραστής του Μνημονίου, ο τηλεπρόεδρος Καρατζαφέρης: «δεν προλάβαινα να διαβάσω το Μνημόνιο, γιατί θα πτώχευε η χώρα»…
Επί της ουσίας, είναι δυνατόν στη σημερινή εποχή να απειλεί κάποιος το λαό και τη χώρα με «μακελειό», αν πειραχτεί ο Jeffrey; Και ποιος θα βρεθεί να τον υπερασπιστεί;
(ΥΓ): Δε σας θέλει ο λαός – τα μπαγκάζια σας και μπρος! 
http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .