ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ,ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΑ "ΜΑΛΑΚΑ",ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ.

 Σχεδόν δέκα χρόνια πάνε που μας "χώσανε" το ευρώ και η χώρα συνεχίζει να βουλιάζει.
Ακόμη δεν μας έδωσε εξηγήσεις Ο ποντικαράς Σημίτης όπως και ο Καραμανλής όπως και κάθε υπεύθυνος όπως όφειλε ,για την λάθος πορεία λαού που διαλέξανε που τον οδηγεί στην αυτοκτονία χωρίς γυρισμό.
Κάποιος θα έλεγε ότι είμαστε άδικοι και ότι όλοι μαζί αποφασίσαμε να μπούμε στο ΕΥΡΩ αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ο λαός ποτέ δεν ρωτήθηκε για τίποτα .
Επέλεξε κάποιους θεατρίνους και προδότες, που τον κοροϊδέψανε και στην συνέχεια τον οδηγήσανε στην σφαγή.

Παρά τα λάθη που κάνανε κάποιοι και που ποτέ δεν πληρώσανε, κάποιοι άλλοι ελάχιστοι δεν μιλήσανε όταν έπρεπε, είτε γιατί ήταν δειλοί, είτε γιατί ήταν αδύναμοι το ίδιο και το αυτό.
Από την πλευρά μας σαν λαός είμαστε όλοι πάλι συνυπεύθυνοι είτε γιατί κάποιοι δεν καταλάβαμε είτε κάποιοι βολευόμασταν και τα βγάζαμε πέρα.
Οι εργάτες οι ελεύθεροι επαγγελματίες νιώσανε πραγματικά στο σύνολο τους τι θα πει κρίση .Εργοστάσια κλείσανε μαγαζιά βάλανε λουκέτο και τα έξοδα συνεχίσανε να τρέχουν.
Άλλοι φύγανε για τον άλλο κόσμο και άλλοι μετανάστες και κάποιοι τρίτοι προσπαθούν να επιβιώσουν το θέμα μας είναι κατά πόσο οι δημόσιοι υπάλληλοι πληρώσανε.
Για όλους μας η ζωή έγινε δύσκολη με αυξήσεις και χαράτσια αλλά συγκεκριμένα για τους δημοσίους υπαλλήλους ποτέ δεν κόπηκε κάποιος μισθός τους, όπως κόπηκε σε εργαζόμενους του ιδιωτικού.
Δεν βιώσανε έξι μήνες ποτέ χωρίς να πληρωθούν και μέχρι τελευταία τα δώρα τους και τις άδειες τους κανένας δεν τις πείραξε .
Γιατί το κράτος που στην ουσία είναι χρηματοδότης του ο λαός, όλοι μας, δεν εφάρμοσε και εκεί αυτό που όφειλε;
Γιατί απλά θα γινόταν πανικός, γιατί δεν έκανε άρση της μονιμότητας και να δει στατιστικά που και ποια οικογένεια πληρώνετε με πέντε μισθούς και που κάποια άλλη δεν μπορεί να ζήσει;
Γιατί αν ήταν τόσο οργανωμένο το κράτος απλά δεν θα φτάναμε ως εδώ.
Γιατί θα έχανε τους υποστηρικτές του.
Γιατί τότε θα έπρεπε να δει και άλλα πράγματα όπως ποιοι παίρνουν δυο μισθούς ποιοι εισπράττουν δύο και τρεις συντάξεις και άλλα τρελά όπως ποιοι κάνουν τους ανάπηρους και ποιοι ακόμη σε ένα κράτος που στην ουσία έχει χρεοκοπήσει συνεχίζουν να εισπράττουν μισθούς τεράστιους.
Είναι φανερό ότι αυτό το κράτος έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά…
Το θέμα είναι ως πότε θα το κάνει αυτό; ως πότε θα συνεχίσουν "οι μεν να δουλεύουν για τους δε";
Μέχρι πραγματικά να μην υπάρχει κανένα ευρώ στο ταμείο και τότε να πάρουν και οι δημόσιοι ΜΗΔΕΝ κάποιο μήνα για να νιώσουν τι είναι κρίση.
Τι θα πρέπει δηλαδή να φτάσουμε εκεί για να γίνουν άνθρωποι και οι δημόσιοι υπάλληλοι ;
Δεν μπορούν να σκεφτούν ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό και πρέπει να βρεθεί κάποια λύση.
Και εντάξει αυτοί την κουτσοβολεύουν με μισθούς πείνας, τα παιδιά τους;
Σίγουρα δεν θα είναι στην ίδια κατάσταση με αυτούς και θα τα δουν δυστυχισμένα.
Πού είναι αλήθεια οι πανεπιστημιακοί μας και τα μεγάλα μυαλά να δώσουν λύσεις ;
Τους βλέπει μόνο το ATM της τράπεζας δύο φορές το μήνα και σίγουρα είναι κρυμένοι πίσω από τα φουστάνια των γυναικών τους και τους χαϊδεύει το κεφάλι,για το πόσο ικανοί ήταν και εισπράττουν τον μισθό τους .
Την ίδια ώρα που σε κάποια άλλη γειτονιά κάποιο σπίτι δεν έχει ρεύμα, νερό και γάλα.
Αυτή είναι η Ελλάδα με τους ήρωες ενός μισθού και ναυαγοί της μπανιέρας;
Όταν αγωνιζόσασταν για επιδόματα γελοία υποκείμενα του κώλου συγκεντρωνόσασταν και μας προκαλούσατε χιλιάδες προβλήματα .
Τώρα που πρέπει να αντισταθείτε στην χουντοκυβέρνηση ενός γελοίου κρύβεστε .
Η ώρα που δεν θα μπορούμε ούτε και εσάς να σας πληρώνουμε φτάνει και τότε θα κλάψετε όπως κλαίει το παιδί στον Πειραιά που δεν έχει γάλα να πιει .
Ναι εσείς φταίτε και για αυτό η απάθεια σας ή νοοτροπία που σας περάσανε τα κόμματα σας ,μόνο ο κώλος σας να περνά καλά και για κανέναν άλλον δεν σας νοιάζει.
Αυτά τα λίγα ανάξιοι συμπολίτες μας με την ευχή να σας φωτίσει ο Μέγας και βγείτε από τον καναπέ σας ή να πεινάσετε πιο γρήγορα από ότι υπολογίζετε, ίσως τότε κοιτάξετε και γύρω σας αν κάποιος λέει κάτι…

Υ.Γ ΜΗΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΩΛΟ ΡΕΚΟΡ ΣΠΑΣΑΜΕ ΠΑΛΙ...ΘΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΤΣΟΝΤΟ ΒLOGARISMA ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .