Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ...Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ...

Στήριξη των τριών αρχηγών στην κυβέρνηση πρότεινε παράταση της θητείας της κυβέρνησης, πρόταση που βρήκε σύμφωνο τον Γιώργο Καρατζαφέρη και αντίθετο τον Αντώνη Σαμαρά.

«Οι πολιτικοί αρχηγοί επιβεβαίωσαν την πλήρη στήριξη της κυβέρνησης στην ολοκλήρωση του έργου της», δήλωσε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος μετά τη συνάντηση που είχε με τους Παπανδρέου, Σαμαρά και Καρατζαφέρη.

Με μια δήλωση διάρκειας περίπου 29 δευτερολέπτων, ο Λουκάς Παπαδήμος επισφράγισε ακόμη έναν κύκλο εκ του σύνεγγυς επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνησή του και, μάλιστα, την πρώτη κοινή συνάντηση που είχαν με τον πρωθυπουργό οι Γιώργος Παπανδρέου, Αντώνης Σαμαράς και Γιώργος Καρατζαφέρης, την ώρα που βρίσκεται στο αποκορύφωμά του το θρίλερ με τις διαπραγματεύσεις για το κούρεμα του χρέους.

Η περίπου 2,5 ωρών συνάντησή τους, σύμφωνα με τον κ. Παπαδήμο, «ήταν σημαντική και ουσιαστική. Συζητήσαμε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που αφορούν τις τρέχουσες εξελίξεις, ειδικότερα τις διαβουλεύσεις με την τρόικα και τη διαδικασία του PSI. Η συζήτηση έγινε μέσα σε ένα πολύ θετικό κλίμα και οι πολιτικοί αρχηγοί επιβεβαίωσαν την πλήρη στήριξη της κυβέρνησης στην ολοκλήρωση του έργου της».

Λίγη ώρα πριν είχε εξέλθει του Μαξίμου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος σε σχετική ερώτηση απάντησε: «υπάρχει περίπτωση να μη στηρίζαμε τον πρωθυπουργό που επιλέξαμε;». Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, βγαίνει από τη συνάντηση «περισσότερο ικανοποιημένος από ό,τι μπήκα». «Είχαμε μία καλή κουβέντα. Μιλήσαμε αρκετά, συζητήσαμε αρκετά. Ήταν ένα ωραίο κλίμα», κατέληξε ο  Καρατζαφέρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Παπανδρέου πρότεινε παράταση της θητείας της κυβέρνησης, πρόταση που βρήκε σύμφωνο τον Γιώργο Καρατζαφέρη και αντίθετο τον Αντώνη Σαμαρά. Παράλληλα, ο  ΓΑΠ  κάλεσε τη Νέα Δημοκρατία να «μη βγάζει την ουρά της απ’ έξω, όταν έρχεται η ώρα των δύσκολων αποφάσεων».
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης από την πλευρά του ζήτησε να πάνε πίσω οι εκλογές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .