ΥΠΟΠΤΗ ΣΙΓΗ!!!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ" ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ;;;


Εξαφανισμένοι εδώ και καιρό είναι οι γνωστοί "Μακεδονομάχοι" της Θεσσαλονίκης.
Μέρτζος, Παπαθεμελής, Ανθιμός και άρχισε να είναι ορατός ο ρόλος τους από ότι δείχνουν οι εξελίξεις και μακάρι να μας εκπλήξουν ευχάριστα και να πέσουμε έξω στις εκτιμήσεις μας .
Εμφανίζονται  για να πορώσουν τον κόσμο είτε από το βήμα της εκκλησίας είτε σε κάποια αίθουσα  για να παρουσιάσουν ένα βιβλίο τους και πάντα προβληματισμένοι με την κατάσταση των γειτόνων μας. Πάντα "φανερά προβληματισμένοι" και η ζωή συνεχίζεται το πρόβλημα δεν λύνετε ποτέ.

Εδώ και μερικές βδομάδες κυκλοφόρησε μια λύση με τίτλο Το όνομα της Μακεδονίας ΔΕΝ είναι ελληνική υπόθεση Η Ελλάδα πρέπει να αποχωρήσει άμεσα από τις διαπραγματεύσεις.

του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ (ΒΛΕΠΕ)

 http://www.eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/12/to-onoma-tis-makedonias-den-einai.html

Τι έχουν να πούνε επι του θέματος Τα Γκαρντάσια ;;;

Δεν μπορεί να μην έφτασε στα αυτιά τους.

Γιατί δεν μιλάνε;

Φαίνεται ξεκάθαρα ότι τελικά κάποιες ομάδες τύπου ομάδα 13 και άλλες παρόμοιες που έχουν συσταθεί με πρωτεργάτες και υπογράφοντες τους παραπάνω δεν έχουν σκοπό να βοηθήσουν στο να βρεθεί λύση αλλά στόχος τους είναι να μην  λυθεί ποτέ για να υπάρχουν και να μας λένε τις "φιλοσοφίες" τους.

Και οι τρεις θα πάρουνε πολύ σύντομα και σε επιστολή το κείμενο για να μην ισχυρίζονται ότι δεν γνωρίζουν και μετά θα πρέπει να δώσουνε λόγο σε όλους μας για την ύποπτη σιγή τους…Για τις αμέτρητες ώρες κοροϊδίας .  

Άγγελοι Ελλάς  

 

  

1 σχόλιο:

  1. Μην ξεχασεις αδερφε να στειλεις και μια επιστολη στον επιτετραμενο του Θουκυδιδη, μεγα μακεδονομαχο και υπερασπιστη ολων των αγωνων των απανταχου Ελληνων ζουραρη.
    Νασαι καλα Αγγελλοι Ελληνων.
    κωστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .