Για πεεεες!!!κύριε Χατζηνικολάου... Εγώ??? Εσύ??? Οι νταβατζήδες??? Η εθνική μας αξιοπρέπεια??? Ποιοι???

ΠΑΡΤΟΝ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΣΟΥ. ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΥΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μάλωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου τον κ. Ρέππα στο  δελτίο ειδήσεων.
Τον «ενόχλησε» και τον «δυσκόλεψε», τον έκρινε πάαααρα πού αυστηρά (όπως ό ίδιος είπε) λέγοντας του ότι η Ελλάδα έγινε δακτυλοδεικτούμενη στην Ευρώπη, επειδή καθυστέρησε σοβαρά την πορεία των ιδιωτικοποιήσεων. Δηλαδή. την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας σε χέρια ιδιωτών.

Την ίδια στιγμή ο κ. Ρέππας αποστόμωνε τον κ. Χατζηνικολάου υπενθυμίζοντάς του ότι αυτή η κυβέρνηση μερίμνησε έτσι ώστε η διαδικασία των αποκρατικοποιήσεων να γίνει μέσω ενός «διακομματικά» στηριγμένου μηχανισμού, ο οποίος εγγυάται κάτι τις το ιδιαίτερο προκειμένου να δικαιολογεί και τη φυσική του παρουσία.
Δηλαδή κ. Χατζηνικολάου, εσύ όντας επιτυχημένος επιχειρηματίας, θα επένδυες ποτέ το κομπόδεμά σου προκειμένου να αγοράσεις μια επιχείρηση που η αποτυχία της είναι προδιαγεγραμμένη???
Θα έβαζες ποτέ έστω και ένα ευρώ, εάν ήταν παραπάνω από σίγουρο πως θα το χάσεις μέσα από μια αποτυχημένη επένδυση???
Προφανώς όχι.
Επομένως δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν.
Ή η δημόσια περιουσία είναι από χέρι μια ξοφλημένη υπόθεση, άρα ουδέποτε δεν έχει ελπίδα να πουληθεί.
Ή αποτελεί ένα πραγματικό χρυσωρυχείο, και οι «έχοντες» θα σπεύσουν οσονούπω να την αποκτήσουν, διότι μέσα από αυτή την αγορά προσδοκούν:
1.Να αποσβέσουν σύντομα τη δαπάνη κτήσης της. Και.
2.Να αποκομίσουν μετά την απόσβεση, και κέρδη από την επένδυσή τους.
Για ποιο ακριβώς λοιπόν πράγμα κρίνεται αυτή η κυβέρνηση και μέσω αυτής οι φαύλοι που διαχρονικά χειρίστηκαν τις υποθέσεις αυτού του τόπου κύριε Χατζηνικολάου???

-Επειδή καθυστέρησαν να υλοποιήσουν άλλη μια πράξη εθνικής προδοσίας με το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, ή.
-Επειδή σκόπιμα μετέτρεψαν σε άνθρακα το θησαυρό του δημόσιου πλούτου με τις πολιτικές τους επιλογές???
Διότι αν από το ξεπούλημα ο ιδιώτης «επενδυτής» θα αποσβέσει τη δαπάνη της επένδυσης και ταυτόχρονα θα αποκομίζει κέρδος από την επένδυσή του, τότε γιατί αυτή η δημόσια περιουσία θα πρέπει να εκποιηθεί, και δε θα πρέπει να μετατραπεί σε κερδοφόρα από το συλλογικό ιδιοκτήτη της, προκειμένου να παραμείνει ΚΑΙ κερδισμένος ΚΑΙ ιδιοκτήτης??? Ε???
Και μη μας πεις κ. Χατζηνικολάου μας ότι χρειαζόμαστε άμεσα χρήματα και πως μέσω αυτού του πλιάτσικου μας δίνεται η ευκαιρία να τα αποκτήσουμε γιατί θα με αναγκάσεις κι εμένα να σε .μαλώσω και να σε .δυσκολέψω κάμποσο.

Ποιοι τα χρειαζόμαστε κύριε Χατζηνικολάου??? Εγώ??? Εσύ??? Οι νταβατζήδες??? Η εθνική μας αξιοπρέπεια??? Ποιοι???

Για ποιόν ακριβώς λόγο τα χρειαζόμαστε κύριε Χατζηνικολάου???
-Για τους μισθούς και τις συντάξεις μας??? Δικά μας λεφτά είναι αυτά κύριε Χατζηνικολάου και τα έχουμε ήδη προκαταβάλει. Δε θα μας τα δώσει κανείς από την τσέπη του.

-Μήπως τα χρειαζόμαστε για κοινωνικές παροχές??? Μα πληρώνει φόρους η Ελληνική κοινωνία κύριε Χατζηνικολάου. Και αυτοί οι φόροι γι αυτό ακριβώς προορίζονται. Και μάλιστα αυτή η κοινωνία που φορολογείται συστηματικά κύριε Χατζηνικολάου από το 1950 και μετά, και κοινωνικές παροχές εξασφάλισε. Και δημόσια περιουσία δημιούργησε. Τι μεσολάβησε ξαφνικά και πρέπει να ξεπουληθεί ο εθνικός πλούτος???
Θα αυξηθούν οι παροχές μας??? Μα αυτοί ήδη κλέβουν την ίδια την κοινωνική μας αποταμίευση και ταυτόχρονα κατακρεουργούν τις παροχές μας.
Που θα πάνε αυτά τα λεφτά κύριε Χατζηνικολάου και πρέπει κατά τη γνώμη σου να είμαστε και δακτυλοδεικτούμενοι επειδή δεν ξεπουλήσαμε (ήδη)??? Ε???
Για πεεεες!!!
Για πες κύριε Χατζηνικολάου.
Κι αφού αυτός δε λέει, για πέστε μας εσείς βρε ξεφτιλισμένοι παπατζήδες που νυχθημερόν μοχθείτε για τη «σωτηρία» της πατρίδας μας.
Που θα πάνε αυτά τα λεφτά της ντροπής από το πιο ατιμωτικό πλιάτσικο που ούτε κατακτητής δεν τόλμησε ποτέ να κάνει σ αυτόν τον τόπο??? 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .