ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΟΥΣΤΗ....ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΑ -ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ.

Σήμερα θα δούμε αν οι βουλευτές του ΠαΣοΚ ,ότι λένε το πιστεύουν

Από χθες  πραγματοποιούνται συναντήσεις συνεργατών του κ. Παπανδρέου με βουλευτές της πλειοψηφίας, αλλά και συζητήσεις του κ. Βενιζέλου στους διαδρόμους της Βουλής, προκειμένου να ελεγχθούν τα ενδεχόμενα διαρροών στην ψηφοφορία της Πέμπτης.
Το μεγαλύτερο ερωτηματικό παραμένε
ι η στάση που θα τηρήσει η κυρία Λούκα Κατσέλη, η οποία εξακολουθούσε να επισημαίνει ότι με τη μορφή και το περιεχόμενο που έχει το άρθρο 37 του νομοσχεδίου για τις εργασιακές σχέσεις, δεν πρόκειται να το ψηφίσει.Επιπλέον, στην επί της αρχής ψηφοφορία, ο κ. Μίμης Ανδρουλάκης δήλωσε ότι έδωσε θετική ψήφο «ύστατης ελπίδας».Η Αννα Νταλάρα συνεχίζει να.......
δηλώνει ότι δεν ψηφίζει.Η Βάσω Παπανδρέου διαρρέει ότι δεν ψηφίζει το 37
Θα δούμε το βράδυ αν όσα λένε τα πιστεύουν...ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ !!!

Δεν αφήνεις τα "σάπια" βρε Βάσω;

Τα πολιτικά κουτσαβάκια έκαναν και πάλι την εμφάνιση τους στη Βουλή. Οι τζάμπα μάγκες ξέχασαν όσα έλεγαν προ ημερών και ένας-ένας δηλώνουν, τώρα, ότι θα ψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο όταν έρθει η ώρα της ψηφοφορίας. Μας κουράσατε κυρίες και κύριοι με τα "παραμυθάκια" σας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Βάσω Παπανδρέου η οποία άφησε στην άκρη τους χθεσινούς τσαμπουκάδες και σήμερα πήγε σαν "γατάκι" στη Βουλή και δήλωσε ότι...
"Δεν μπορώ να αναλάβω την ευθύνη να μην δοθεί η η 6η δόση",  προϊδεάζοντας ουσιαστικά για το «ναι» στο άρθρο 37 κατά τη βραδινή ψηφοφορία. Όπως ανέφερε, το βράδυ της Τετάρτης είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό, κατά την οποία ο κ. Παπανδρέου της ανέφερε ότι εάν δεν ψηφισθούν όλα τα άρθρα του πολυνομοσχεδίου κινδυνεύει να μην δοθεί η 6η δόση. "Ψηφίζω και έχω συνειδησιακό πρόβλημα", τόνισε η κ. Παπανδρέου προσθέτοντας πως είναι "η τελευταία φορά". Μόνο που αυτά συντρόφισσα μας τα είπαν και άλλοι στο πρόσφατο παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .