Νο1 ΤΗΛΕΠΩΛΗΤΗΣ ΑΠΟ ΧΤΕΣ Ο ΜΑΚΗΣ...ΤΙ ΑΔΩΝΗΣ,ΤΙ ΒΕΛΟ,ΤΙ ΛΙΑΚΟ...

ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ Ο ΒΕΛΟ ΖΗΤΗΣΕ ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΟΝ GURU ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ...

Μας φλόμωσε στο νανοβιολογικό παραμύθι ο Μάκης

Νανοβιολογικό γιλέκο, 298 ευρώ !
Πενία τέχνας κατεργάζεται.
Οι καιροί είναι δύσκολοι, η δημοσιογραφία δεν εξασφαλίζει τα προς το ζειν, το ΑΛΤΕΡ έχει κόσμο και κοσμάκη απλήρωτο κι έτσι η συχνότητά του χρησιμοποιείται κυρίως για ...τηλεπωλήσεις.
Άλλοτε ανοικτά, άλλοτε συγκεκαλυμμένα.
Όπως χθες π.χ. όπου όλη μέρα διαφήμιζε την ...
εκπομπή ΖΟΥΓΚΛΑ και την αποκάλυψή της για τη γνωστή χαζομάρα με "τις μετοχές που θα μας σώσουν από τη χρεοκοπία" και στην πραγματικότητα είδαμε μια εκπομπή τηλεπωλήσεων νανοβιολογικών γιλέκων, που είναι λίγο πιό θαυματουργά από το νερό του Καματερού.
Μερικοί θα το θεωρήσουν αθέμιτο να πέφτει ο "δημοσιογράφος" τόσο χαμηλά, άλλοι πάλι θα τον δικαιολογήσουν, αφού το μήνυμα των καιρών είναι "να τα αρπάξουμε από όπου μπορούμε παιδιά, γιατί έρχεται πείνα".

Να υποθέσουμε ότι και στις ειδήσεις του ΑΛΤΕΡ, εκτός από σφήνες για τις προσφορές της REAL NEWS και του περιοδικού informer (όλα των συντελεστών του καναλιού), θα δούμε και επιστημονικοφανείς συνεντεύξεις με "κορυφαίους επιστήμονες" για τα θαυματουργά αποτελέσματα των νανοβιολογικών προϊόντων;

Και ξανά: πενία τέχνας κατεργάζεται....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .