ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ...Μπλόκο σε καταθέσεις εξωτερικού!!!


swiss_bankingΣτο δόκανο όσοι έβγαλαν στο εξωτερικό καταθέσεις πάνω από 100.000 ευρώ σε διάστημα ενός έτους, από το 2009 στήνει το υπουργείο Οικονομικών ζητώντας από τις τράπεζες να στείλουν στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων λίστες οι οποίες θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ονοματεπώνυμο , ΑΦΜ , ποσά και .προορισμό.

Όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Π. Οικονόμου «το Υπουργείο Οικονομικών θα ελέγξει περιπτώσεις όπου το ύψος των κεφαλαίων που διακινήθηκαν στο εξωτερικό υπερβαίνει αθροιστικά το ποσό των εκατό χιλιάδων ευρώ ανά φυσικό ή νομικό πρόσωπο, κατ' έτος ανεξαρτήτως του αριθμού των ιδρυμάτων μέσω των οποίων διακινήθηκαν τα εμβάσματα».
Υπενθυμίζεται ότι, το υπουργείο Οικονομικών μελετά την επιβολή φορολόγησης σε όσες καταθέσεις δεν δικαιολογούνται βάση των δηλωθέντων εισοδημάτων ή οι κάτοχοί τους έχουν αποφύγει την πληρωμή φόρων επί των τόκων.
Πηγή: ΝΕΤ FM
Ρεπορτάζ: Κώστας Τσάβαλος
Επιμέλεια: Γιάννης Δασκαλάκης

Υ.Γ ΜΕ 5.000.000 ΠΙΑΣΤΗΚΕ Ο "ΑΛΛΟΣ" ΞΕΡΕΤΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑΑΑΑΑ ΨΑΞΟΥΝΕ ....ΘΑΑΑΑ ΒΡΟΥΝΕ ...ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ...
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .