ΔΕΙΤΕ ΤΟ.....ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΡΝΗΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ


Προς :
Τους καθ΄ ύλην αρμοδίους και υπευθύνους υπουργούς, 
εφόρους, δημοσίους λειτουργούς και διαχειριστές 
Κύριοι,
Με την παρούσα θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ....
επιθυμώ διακαώς να βοηθήσω οικονομικώς με τις δυνάμεις μου, προκειμένου να ξεφύγει η χώρα από την παρούσα κρίση.
Πλην όμως, ΑΔΥΝΑΤΩ!
Μέχρι πρότινος ομολογώ ότι κατάφερνα και διατηρούσα ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβιώσεως.  Δηλαδή, πέρα από την κάλυψη των λειτουργικών και παγίων εξόδων μου, όπως: Λογαριασμούς ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ,  ΕΙΣΦΟΡΑ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΚΑΥΣΙΜΑ, ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ, ΠΕΡΑΙΩΣΗ,  ΚΛΠ. αντιστοιχούντων κατά μέσον όρον στο  70%  -80% του ούτως ή άλλως  χαμηλού εισοδήματός μου  κατάφερνα να διατρέφομαι λιτά και απέριττα, αλλά χωρίς στερήσεις και να παίρνω  τον καθημερινό καφέ μου από το μαγαζάκι της γειτονιάς . Μέχρις εκεί,  διότι άλλου είδους δαπάνες τις είχα ήδη περιορίσει μέχρις εκμηδενισμού (ρουχισμό, διασκέδαση κλπ.). Όντας ολιγαρκής άνθρωπος αισθανόμουν ευγνωμοσύνη που μπορούσα και αντιμετώπιζα τις επιπτώσεις αυτής της κρίσεως. Τον τελευταίο καιρό υποβοηθούμαι μέσω των  συντάξεων του ΙΚΑ των γονέων μου, οι οποίες βαίνουν συνεχώς μειούμενες.
Από σήμερα ως φαίνεται, δεν θα μπορώ ούτε κατ΄ αυτόν τον τρόπο να διαβιώ αξιοπρεπώς. Προς τούτο σας ενημερώνω ότι αδυνατώ να καταβάλλω το πρόσθετο τέλος  ελευθέρων επαγγελματιών  που μου επεβλήθη. 
Μπορώ όμως αντί αυτού, να σας προτείνω 10 τουλάχιστον ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΕΣ λύσεις και  μάλιστα αφιλοκερδώς, σε αντίθεση με λύσεις που σας προτάθηκαν από πλήθος συμβούλων και διαφόρους «οίκους» του εξωτερικού οι οποίες αν και δαπανηρότατες απεδείχθησαν εάν  όχι καταστροφικές τουλάχιστον ατελέσφορες.
1ον    ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ.
2ον    ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΓΙΑ ΕΠΑΧΘΕΙΣ, ΑΠΕΧΘΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΑΔΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. 
3ον  ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 3 ΠΡΩΤΑ ΕΤΗ. ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. 
4ον  ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ  ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 3 ΠΡΩΤΑ ΕΤΗ ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ. 
5ον  ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΚΟΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΡΥΠΩΝ. Η ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΕΝΟΣ  ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ  ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ 3 ΕΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΟ  ΚΟΣΤΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ   ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΤΙΜΕΣ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΑ 3 ΠΡΩΤΑ ΕΤΗ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΑΙ.
6ον  ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΥΚΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (προς όφελος του ΛΑΟΥ και όχι των ξένων επενδυτών). ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ 40 ΠΕΡΙΠΟΥ ΦΟΡΕΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΣΕ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΑΠΟ 5 ΕΤΗ . ΜΕΤΑ, Η ΠΑΡΟΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΟΤΙ ΑΝ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ 100 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ (που αντιστοιχεί στην παραγωγή του και όχι στις λοιπές χρεώσεις) , ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 2, 5 (ΔΥΟΜΙΣΙ!!!) ΕΥΡΩ.
7ον ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΟΡΩΝ, ΛΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΔΙΑΝΟΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.  ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ» ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ. 
8ον ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΥΓΙΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ. ΣΥΝΕΧΕΣ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΑ. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ Ή ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ. 
9ον ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ. ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΤ’ ΑΥΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΟΥΝ  ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΑΙΔΑΛΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΕΦΑΡΜΟΓΗ  ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΩΣ. ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ( Ή ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ) ΘΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ. 
10ον ΕΞΑΓΩΓΗ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΣΤΟΥ  (1/1000000 = 0,000001 !!!) ΤΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΚΩΝ (ΠΑΝΤΟΤΕ ΗΜΑΣΤΑΝ ΛΑΟΣ ΜΕΓΑΘΥΜΟΣ), ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
Τέλος, θα ήθελα την δημοσιοποίηση μιας πλήρους αναλύσεως μέχρι και της τελευταίας δεκάρας των εισόδων και εξόδων του κράτους, προκειμένου να άρω τις αναφυόμενες αμφιβολίες περί μη διαφάνειας και μη εντιμότητος των προσώπων σας, που καθημερινώς τροφοδοτούνται από τα Μ.Μ.Ε. και επιθυμώ να μην αληθεύουν για  ΝΑ ΜΗΝ τις ΑΠΟΔΕΧΤΩ.
 Βρίσκομαι στην διάθεσή σας, εγώ και αρκετοί συμπάσχοντες φίλοι και συμπολίτες, με εθνική ομοψυχία και ενότητα, προκειμένου να βοηθήσουμε να ξεπεράσουμε αυτήν την κρίση με λύσεις που όχι μόνον δεν θα επιβαρύνουν τους Έλληνες Πολίτες αλλά θα αυξήσουν και το εισόδημά τους, ειδάλλως θα θεωρήσω ότι δεν επιθυμείτε εξεύρεση λύσεως.
Με την επιφύλαξιν παντός νομίμου, δικαίου και ηθικού δικαιώματός μου και
μετά της δεούσης τιμής, 
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/09/e_4043.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .