βιντεο σοκ η αναγκαίο "κακό"?



ΛΕΒΕΝΤΕΣ?ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ?ΕΛΛΗΝΕΣ?
Κάποιοι τους είπαν ακροδεξιούς, κάποιοι τους είπαν ¨Έλληνες κάποιοι τους δώσανε άδικο κάποιοι τους δώσανε δίκιο.
Κάποιοι φώναζαν χρυσή αυγή αλλά πιστεύουμε ότι αν λέγανε ¨Ελληνες που τρελαθήκαν και το λέγανε με ήρεμο τρόπο θα είχαν περισσότερη συμπάθεια από όλους .
Οι φωνές και οι αγριάδες δεν είναι πάντα αποτελεσματικές αλλά σίγουρα όπου δε πίπτει λόγος πίπτει ράβδος.

Καθημερινά γινόμαστε σε κάθε δήμο μάρτυρες μιας απίστευτης κοροϊδίας .
Από την μια η δημοτική αστυνομία
και από τους παρατρεχάμενους μαύρους Πακιστάνους Κινέζους και άλλους γύφτους με συνέπεια οι πολίτες να είναι έρμαιο του κάθε καραγκιόζη .
Να είναι ρατσιστής ο καθένας από εμάς που λέει φτάνει πια... σε αυτό το χάος μέσα στην χώρα του και να παρουσιάζεται  με χαμόγελο και να μας δουλεύει ο κάθε φιλοξενούμενος  και η δημοτικη αστυνομιά που δεν λέει την πραγματικότητα σε εμάς αλλά κάνει οτι προσπαθεί να τους πιάσει .


Στο κάθε μέρος στην κάθε γωνιά της χώρας μας ,μας εκνευρίζουν χιλιάδες ενοχλητικοί τύποι και κανένας δεν μπορεί να τους βάλει σε τάξη .
Πιστεύουμε ότι μόνο έτσι καταλαβαίνουν αυτοί όλοι, καταντήσαμε στην χώρα μας να πρέπει να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας ,μπας και ξανά γίνουμε ΚΡΑΤΟΣ.

Να μην φοράτε στολές ,να μην λέτε ότι είστε χρυσαυγίτες ,να λέτε ότι είστε Έλληνες αγανακτισμένοι.

Εμείς μαζί σας ,και ας μας πούνε όπως θέλουνε .
 Πρέπει να βρεθεί λύση,
  δεν μπορούνε και δεν δικαιούνται να έχουν παροχές που δεν έχουν πληρώσει με συνέπεια να τις στερούν απο όλους εμάς.
Δεν μπορεί να γράφεις τους έλληνες για τα πάντα και αυτοί να είναι μόνιμα στο απυρόβλητο αυτό πυροδοτεί εντάσεις η αδικία ρίχνει λάδι στην φωτιά .
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .