Εβραϊκά ..ταξί, με έδρα την ..Κρήτη!!!

Πριν καν φτάσει το νομοσχέδιο για τα ταξί στη Βουλή, στην Κρήτη φαίνεται πως έχουν φτάσει ήδη οι πρώτες μεγάλες εταιρείες. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», μεγάλη εταιρεία ισραηλινών συμφερόντων που έχει εξειδίκευση και σε θέματα ασφάλειας, ενδιαφέρεται να δραστηριοποιηθεί σε ολόκληρη την Κρήτη.
Οι επιτελείς της εταιρείας, φαίνεται πως ήδη έχουν κάνει τις πρώτες βολιδοσκοπήσεις στο νησί, διερευνώντας το ποιες περιοχές μπορούν να έχουν μεγαλύτερη απόδοση σε σχέση με άλλες. Η στρατηγική της εταιρείας βέβαια, μοιάζει να είναι ιδιαίτερα επιθετική, αφού όπως προκύπτει από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι εκπρόσωποι της εταιρείας έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για έκδοση αδειών και στους τέσσερις νομούς του νησιού, με εντονότερο στις τουριστικές περιοχές της Κρήτης, όπου ειδικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη.
Εφόσον η πληροφορία τελικά επαληθευτεί, αναμένεται να δημιουργηθούν τεράστιες ανακατατάξεις στον κλάδο που όμως παρακολουθεί παθητικά τις εξελίξεις, παρά το ότι γνωρίζουν πως η είσοδος μεγάλων επιχειρηματιών στον κλάδο, αναμένεται να δημιουργήσει τεράστιες ανατροπές στο χώρο, διότι εάν εισέλθουν νέες εταιρείες, οι παλιοί ιδιοκτήτες δε θα μπορέσουν να επιβιώσουν περισσότερο από ένα χρόνο.

ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .