Δεν θέλει άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου ο Γλέζος ....ο "ΗΡΩΑΣ"!!!

Μ. Γλέζος: Όχι στην προτομή του Αντιδημοκράτη Μ. Αλεξάνδρου στην..
 Πάρο!
Στο δημοτικό συμβούλιο Πάρου της 6/9/2011 συζητήθηκε ο ορισμός ακριβούς θέσης στην περιοχή Θόλου Παροικιάς για την τοποθέτηση προτομής του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Ο επικεφαλής της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Πάρου κ. Μανόλης Γλέζος ψήφισε αρνητικά στην τοποθέτηση της προτομής του Μεγάλου Αλεξάνδρου γιατί όπως είπε: «από την εποχή του Μ. Αλεξάνδρου και πιο πριν του πατέρα του Φιλίππου καταργήθηκε η δημοκρατία. Αρνούμαστε λοιπόν την διαστρέβλωση της ιστορίας».
Είναι σαφές ότι οι γνώσεις του κ. Γλέζου είναι φτωχές ιστορικά και δεν αντέχουν σε καμία συζήτηση. Πιο σαφές ακόμα είναι, ότι ο κ. Γλέζος ως ένα γνήσιο τέκνο της αριστερής θολοκουλτούρας (που ενίοτε μισθώνει τις παρακμασμένες ιδέες της από ΠΑΣΟΚ έως ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να γευτεί ένα κομμάτι εξουσίας), προσπαθεί να διαχωριστεί και λόγω αυτού να ακουστεί, ακόμα, και απ' ότι είναι ιστορικά αποδεδειγμένο και αποτελεί παράδοση μίας ολάκερης φυλής.
 http://taxalia.blogspot.com/2011/09/blog-post_2424.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .