ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !!!

1)   ...ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ με το "ερώτημα" της νομιμότητας του δημόσιου χρέους. Να αποφασίσει ο ίδιος ο λαός για το αν αναγνωρίζει ή όχι το χρέος. Το δημοψήφισμα αυτό να αποτελεί "εντολή" για την επόμενη κυβέρνηση την εκ νέου καταμέτρησή του και βέβαια την τιμωρία των όσων παρανόμησαν στα όσα το αφορούν.
2)   ...από την κυβέρνηση να στραφεί εναντίον της Γερμανίας με την κατηγορία της απρόκλητης πολεμικής επίθεσης. Να στραφούν οι ίδιοι οι πολίτες εναντίον της Γερμανίας και της κυβέρνησής της, ως "θύματά" της. Δικαίωμα να το κάνουν έχουν όλοι οι ιδιώτες και βέβαια οι συνδικαλιστικοί, επιστημονικοί και επαγγελματικοί φορείς της χώρας. Μπορεί κάλλιστα —λόγω επιστημονικής εξειδίκευσης— ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών ν' αναλάβει την αντίστοιχη πρωτοβουλία.
3)   ...από την κυβέρνηση να απαιτήσει από τη Γερμανία την αποπληρωμή του κατοχικού δανείου.

4)    ...να στραφούν οι πολίτες μαζικά εναντίον του παράνομου Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων. Να κάνουν μαζικές μηνύσεις εναντίον των μελών του ...Ειδικά τώρα, που αυτά τα μέλη έχουν αρπάξει "μετρητά" από το ελληνικό κράτος και είναι βέβαιο ότι τα έχουν "τσεπώσει". Αρκεί μια εισαγγελική παραγγελία, για να διαπιστωθεί πώς περίπου αντιλαμβάνονται τα "καθήκοντά" τους οι σημερινοί δωσίλογοι των ξένων και χαφιέδες των ντόπιων ιμπεριαλιστών.
5)   ...να στραφούν οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα μαζικά εναντίον της διοίκησης του ΙΚΑ ...Να σαπίσουν στις μηνύσεις τη διοίκηση του ΙΚΑ για παράβαση καθήκοντος και πιθανή διαφθορά. Υποχρέωση του Διοικητή του ΙΚΑ είναι να προστατεύει τα ιδιωτικά συμφέροντα των ασφαλισμένων του, ακόμα κι αν αυτό το κάνει απέναντι στο ίδιο το κράτος. Καθήκον του Διοικητή του ΙΚΑ είναι να προστατεύει αυτά τα συμφέροντα και άρα υπό τις παρούσες συνθήκες είναι υποχρεωμένος να μην συναινέσει στην ανταλλαγή "ώριμων" ομολόγων με νέα ομόλογα τριακονταετούς διάρκειας ...Υπάρχουν ποινικές ευθύνες, αν συναινέσει ...Υπάρχουν υπόνοιες διαφθοράς, αν έχει ήδη συναινέσει. Το ΙΚΑ και η διοίκησή του είναι υποχρεωμένοι να κάνουν ό,τι όλοι οι ιδιώτες, οι οποίοι συμμετέχουν στο ελληνικό χρέος και αρνούνται να "εξυπηρετήσουν" το ελληνικό κράτος με ανταλλαγή ομολόγων. 
 απόσπασμα απο το κείμενο του Παναγιώτη Τραϊανού
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/08/papandreou-samaras-synenoxoi-prodotes.html

1 σχόλιο:

  1. Συμφωνώ με την πρόταση να στραφούν οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα μαζικά εναντίον της διοίκησης του Ι.Κ.Α. και όχι μόνο. Ουσιαστικά πρέπει όλοι οι ασφαλισμένοι στο Ι.Κ.Α. να βάλουν φρένο στη "χρεωκοπία" του ασφαλιστικού μας φορέα και καθήκον του Διοικητή του Ι.Κ.Α. είναι να προστατεύει τα συμφέροντα των ασφαλισμένων. Οι ασφαλισμένοι είναι ουσιαστικά οι κυρίαρχοι μέτοχοι στο Ι.Κ.Α. και όχι το κράτος ή καλύτερα εκάστοτε Κυβερνήσεις. Συνεπώς, κανένας Διοικητής του Ι.Κ.Α. δεν νομιμοποιείται να διακινδυνεύει τη βιωσιμότητα του Ταμείου με την αγορά "κρατικών ομολόγων" ή "άλλων ομολόγων" χωρίς την προηγούμενη έγκριση των ασφαλισμένων, που είναι τονίζω και πάλιν οι κύριοι μέτοχοι του Ταμείου. Έτσι, στην προκειμένη περίπτωση το Διοικητικό Συμβούλιο του Ι.Κ.Α. δεν μπορεί να συναινέσει στην ανταλλαγή των "ώριμων" ομολόγων με νέα ομόλογα τριαντακονταετούς διάρκειας. Οι ασφαλισμένοι στο Ι.Κ.Α. αρνούμαστε να εξυπηρετήσουμε το ελληνικό χρέος που δημιούργησαν όλες οι κυβερνήσεις από το 1974 μέχρι σήμερα. Για να φρενάρουμε τις οποιεσδήποτε σκέψεις προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να υποβληθούν μαζικές μηνύσεις εναντίον της διοίκησης του Ι.Κ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .