ΛΙΓΟ ΦΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ……….ΖΗΤΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ....


Για να μπορέσει να  επιβληθεί η νέα τάξη πραγμάτων στην Ελλάδα και σε όλα τα εθνικά κράτη έπρεπε να περάσει πάνω από τα πτώματα των τοπικών εθνικών προϊόντων.
Για να φέρει τα δικά της  σκουπίδια να καταναλώνουν οι έλληνες  και να είναι MUST… έπρεπε να ξεφορτωθεί τα ντεμοντέ    ελληνικά προϊόντα.
Αυτό το κατάφερε σιγά σιγά  και με πάρα πολλούς τρόπους μια και ο στόχος υπήρχε, έμενε μόνο να βρεθεί η στρατηγική.
Έτσι η εθνική οικονομία άρχισε να  μπάζει από παντού μια και οι Έλληνες πολίτες ήθελαν να καπνίζουν Μαλμπουρο  και να πίνουν ουίσκι και βότκα να ντύνονται όπως οι Αμερικανοί όπως οι Ιταλοί  και  γενικά να κάνουν οτιδήποτε για να μην μοιάζουν με Έλληνες .  
Έτσι   σταδιακά  απαρνήθηκαν οτιδήποτε Ελληνικό και ανταλλάσοντας το με ένα πιο ΙΝ που έστελνε κέρδη στο εξωτερικό και έκανε πιο  αδύναμη  την Ελληνική οικονομία .
Χωρίς να μπούμε σε ιδιαίτερη ανάλυση
μια και όλοι τα ξέρετε  αυτά που θα γράψουμε θα πούμε ότι  θα πρέπει οι Έλληνες να γυρίσουν την πλάτη σταδιακά και με επίγνωση σε όλα τα μη ελληνικά προϊόντα όσο αυτό είναι δυνατόν  μέχρι να φύγουν από την χώρα όλοι οι ξένοι παράγοντες .
Μόνο αν αρχίσουν να χάνουν κομμάτι από την ελληνική οικονομία οι ξένες εταιρίες θα αρχίσουν να μας υπολογίζουν.
Την επόμενη φορά που θα πιούμε έξω ας πιούμε ένα ποτήρι κρασί ΕΛΛΗΝΙΚΟ μια μπύρα ΕΛΛΗΝΙΚΗ .
Στο σουπέρ μάρκετ βλέπουμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
Αν αυτό το κάνουμε για ένα καλοκαίρι τότε θα αρχίσουμε  να βλέπουμε λίγο ΦΩΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .