Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΕΞΩ.

Ο ελληνικός λαός πρέπει να καταλάβει πλέον ότι τελειώνουν οι επιλογές του. Αν δεν αγωνιστεί σήμερα όπως πρέπει, θα "τελειώσει" με συνοπτικές διαδικασίες. Θα τα χάσει όλα. Θα βλέπει τις πανέμορφες ακρογιαλιές, τις οποίες απέκτησαν οι παππούδες του με τα όπλα τους, να γίνονται κλειστά τουριστικά "κράτη". Θα βλέπει τις τεράστιες επιχειρήσεις, τις οποίες έχτισαν οι πατέρες του, να γίνονται γερμανικά "φέουδα" πάνω στην Κηφισίας. Θα βλέπει τα ασφαλιστικά ταμεία, τα οποία πλήρωνε μια ζωή ο ίδιος, για να πάρει μια αξιοπρεπή σύνταξη, να μεταβάλλονται σε ιδρύματα συντήρησης απόρων. Οι εποχές της εκ του ασφαλούς επιβίωσης έχουν τελειώσει. Τώρα πρέπει να δώσει μάχη ...Τη μάχη που έδωσαν οι παππούδες του και συνέχισαν οι πατέρες του ...Τη μάχη που πάντα απαιτείται για την επιβίωση.
Για να δώσει όμως τη μάχη, θα πρέπει να ξεκινήσει από τα βασικά. "Βασικά" σ' αυτήν την περίπτωση σημαίνει γνώση ...Αυτά, τα οποία εμείς "βλέπουμε" ότι σήμερα υστερεί. Πρέπει πάνω απ' όλα ν' αποκτήσει αυτογνωσία ...Να καταλάβει ποια ακριβώς είναι η σχέση του με αυτό το πανέμορφο άκρο των Βαλκανίων ...Να καταλάβει τι σημαίνει κυρίαρχος ...Να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή του ...Να ανακτήσει το μεγάλο ειδικό "βάρος", που του δίνει η ιστορική καταγωγή του. Όχι να ανέχεται ζώα —όπως ο Πάγκαλος ή η Ντόρα ή ο Καμίνης— να τον "δουλεύουν", λέγοντας ότι "μαζί τα φάγαμε" ή να τον θεωρούν "σκουπίδι" ή "γύφτο".
Πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι είναι υποχρεωμένος να πολεμήσει —ακόμα και πραγματικά—, αν θέλει να κρατήσει υπό την ιδιοκτησία του την πατρίδα του. Πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι, αν υπάρχει ένας λόγος που κάνει τη Δημοκρατία να είναι πολύτιμη, αυτός είναι, γιατί απλούστατα υπηρετεί τον ίδιο. Να καταλάβει ότι η έννοια της κυριαρχίας, που του εξασφαλίζει αυτή η Δημοκρατία, συνδέεται με την ισχύ και ότι αυτός είναι ο ισχυρός. Να πάψει να νομίζει ότι είναι ένα "οικόσιτο", που το ίδιο έχει ανάγκη τον νόμο για να προστατεύεται από τους ισχυρούς. Οι ισχυροί είναι αυτοί οι οποίοι έχουν ανάγκη τον νόμο, για να προστατεύονται από το "τέρας" και άρα από τον ίδιο.
Πρέπει λοιπόν ν' αποφασίσει τι θέλει να κάνει. Αν θέλει να επιβιώσει —και μαζί μ' αυτόν και τα παιδιά του—, θα πρέπει πρώτα να το αποφασίσει. Από εκεί και πέρα όλα είναι στα χέρια του. Να κάνει την οργή του ορμή και να τα σαρώσει όλα. Αν για τη δική του επιβίωση πρέπει να εξοντωθούν όλοι οι δωσίλογοι, που ανέλαβαν το πλιάτσικο, ας τους εξοντώσει ...Ας πρόσεχαν ...Ας πρόσεχαν και τα αφεντικά τους. Αν δεν αντέχουν το κράτος της απειλής, ας εγκαταλείψουν τη χώρα. Δεν θα λείψουν από κανέναν. Ας κάνουν παρέα με τον Χριστοφοράκο στις μπυραρίες του Μονάχου, όπου κάποτε γεννήθηκε ο Ναζισμός ...Απλά πράγματα ...Πράγματα, τα οποία δεν αφορούν πλέον μόνον την Ελλάδα, αλλά την παγκόσμια κοινωνία.
Δεν είναι μόνον ο ελληνικός λαός θύμα των τοκογλύφων. Λαοί τεράστιοι με αντίστοιχες περιουσίες απειλούνται με καταστροφή. 14,5 τρις δολάρια "χρωστάνε" οι Πλανητάρχες. Οι ΗΠΑ βρίσκονται σε χειρότερη κατάσταση και από το Μπαγκλαντές. Ξεπουλάνε και στις ΗΠΑ μοναδικής αξίας και αναντικατάστατη δημόσια περιουσία με στόχο να εξοικονομήσουν 200 δις. Ξεπουλάνε τα πάντα για 200 δις, όταν οι τόκοι του χρέους τους είναι 1,5 τρις ανά έτος. Ξεπουλάνε τα πάντα για το τίποτε ...Για το απολύτως τίποτε. Το ίδιο κάνουν και στην Ιταλία, την Ισπανία και τη Γαλλία ...και παντού. Οι λαοί "απογυμνώνονται" από τις περιουσίες, τις οποίες απέκτησαν με αίμα και έχτισαν με πόνο. Χάνουν το πολύτιμο κεφάλαιο, το οποίο απαιτεί το κοινωνικό κράτος για να λειτουργήσει και να τους υπηρετήσει, όταν θα έχουν ανάγκη.
Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά; Για να πληρωθούν οι τοκογλύφοι. Οι ίδιοι τοκογλύφοι, οι οποίοι όχι απλά δεν πρέπει να πληρωθούν, αλλά να κρεμαστούν στις πλατείες. Γιατί; Γιατί με την τοκογλυφία τους όχι μόνον δημιούργησαν τα τεράστια χρέη των λαών, αλλά αποβιομηχάνισαν τη Δύση. Προκάλεσαν την τεράστια και πρωτοφανή ανεργία, που πλήττει τους πάντες ...Οι προδότες των λαών ...Οι προδότες της οικονομίας, εφόσον ακόμα και τα χρέη με εγκληματικό τρόπο τα δημιούργησαν. Τι έκαναν; Δημιουργούσαν "φούσκες" ..."Φούσκες" στα ακίνητα ..."Φούσκες" στο εμπόριο ..."Φούσκες" στην εκπαίδευση. Απλά πράγματα, που θα έπρεπε να τους στήσουν στον τοίχο για εκτέλεση.
Μπήκαν στους μηχανισμούς έκδοσης νομισμάτων και διέλυσαν τα πάντα. Ελέγχοντας τη FED και την Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα, πλημμύρισαν τα πάντα με φωτοτυπίες που παρίσταναν τα χρήματα και δούλευαν τους αφελείς. Διέφθειραν τις ηγεσίες και κατασπάραξαν τους λαούς και τα κράτη. Έβαζαν τους λαούς να αγοράζουν και να ξαναγοράζουν τα ίδια σπίτια, με συνεχώς αυξανόμενες τιμές, δημιουργώντας διαρκώς αυξανόμενα χρέη, χωρίς ν' απολαμβάνουν το παραμικρό παραπάνω.
Έβαζαν τους λαούς να πληρώνουν όλο και πιο ακριβά την ίδια εκπαίδευση στα ίδια Πανεπιστήμια, δημιουργώντας αυξανόμενα χρέη, χωρίς επίσης ν' απολαμβάνουν το παραμικρό παραπάνω. Έβαζαν τους λαούς να επενδύουν στις εμπορικές αντιπροσωπείες της αγοράς, καταστρέφοντας τα εργοστάσια που τους απασχολούσαν. Μιλάμε για απάτη ...Καθαρή απάτη, εφόσον συνεχώς παρείχαν τα ίδια πράγματα με όλο και ακριβότερο τρόπο. Το αποτέλεσμα; Τεράστια χρέη, τα οποία προκάλεσαν οι ίδιοι οι τοκογλύφοι με τις απάτες τους ...Οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες των τραπεζών.
Αυτοί οι τραπεζίτες τώρα, αντί να πάνε φυλακή, έρχονται και μεταφέρουν τα χρέη τους στα κράτη. Μετατρέπουν τα χρέη, τα οποία προκλήθηκαν από τις δικές τους εγκληματικές πράξεις, σε κρατικά χρέη. Οι πολιτικοί, τους οποίους οι ίδιοι διέφθειραν, έρχονται τώρα και τους εξυπηρετούν. Σε μια εποχή, που η μία ιδιωτική επιχείρηση κλείνει μετά την άλλη, μόνον οι τράπεζες δεν κλείνουν ...με δημόσια χρήματα. Η Ελλάδα με το αφόρητο βάρος των 300 δις χρέος, έδωσε 120 δις στις τράπεζες, για να τις σώσει ...Να σώσει τις τράπεζες, οι οποίες άσκησαν τοκογλυφία, πρωταγωνίστησαν στο έγκλημα του χρηματιστηρίου και στην πραγματικότητα ήταν αυτές, οι οποίες την οδήγησαν σ' αυτήν την τραγική κατάσταση.
Το ίδιο γίνεται παντού στον κόσμο. Η Ιρλανδία, η οποία δεν έχει "μαντήλι" για να "κλάψει", έδωσε 70 δις στις τράπεζές της, για να τις σώσει. Στη συνέχεια μπήκε στο ΔΝΤ, για να πάρει δάνειο 70 δις ...και άρα για το ποσό που έδωσε στις τράπεζες. Τις έβγαλε στην "επιφάνεια", για να "βυθιστεί" το ίδιο. Ο λαός της βυθίστηκε σε μια απίστευτη φτώχεια, για να μην χάσουν τα μπόνους τους οι Ιρλανδοί χαφιέδες της διεθνούς τοκογλυφίας. Αυτό γίνεται παντού και έτσι οι συνέταιροι στην απάτη "φορτώνουν" τους λαούς και τα κράτη με χρέη. Οι τράπεζες είναι ο "ομφάλιος λώρος" των κρατών με τους τοκογλύφους. Αυτός ο "λώρος" πρέπει να "κοπεί" ...ακόμα και με τη βία αν χρειαστεί. Για όσο διάστημα οι τράπεζες των τοκογλύφων δεν ελέγχονται από τον νόμο, θα καταστρέφουν τους λαούς και τα κράτη, για να εξυπηρετηθούν οι "Αγορές" των μεγαλοτοκογλύφων.
Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι το σύστημα είναι αυτό που έχει πρόβλημα και όχι η Ελλάδα ή τα υπόλοιπα κράτη της δήθεν "περιφέρειας". Ας διορθώσει το σύστημα τα "λογιστικά" του προβλήματα και μετά να κάνει υποδείξεις σε κράτη και λαούς. Τεμπέληδες λαοί δεν υπάρχουν. "Σκουπίδια" ιμπεριαλιστές και άπληστοι τοκογλύφοι υπάρχουν μόνον. Δεν είναι δυνατόν οι λαοί να χάνουν τις πατρίδες τους και τις προοπτικές των παιδιών τους, επειδή κάποια κουτορνίθια έπαιζαν με τα "επιτόκια", πληρώνοντας και διαφθείροντας καθάρματα πολιτικούς. Δεν είναι δυνατόν για πραγματικά χρέη 30 δισεκατομμυρίων να καλείται ένας εργατικός λαός, όπως είναι οι Έλληνες, να πληρώσουν 300. Πρέπει να σταματήσει κάποτε η "τρέλα" των ηλιθίων, οι οποίοι παριστάνουν τους "αυτοκράτορες" πίσω από ένα laptop.
Ο εφιάλτης πρέπει να τελειώσει. Πρέπει τα κράτη να πάνε όλα μαζί σε μια επιλεκτική χρεοκοπία. Όλα μαζί και όχι το καθένα ξεχωριστά, για να μην γίνονται εύκολη λεία των "θηρίων". Οι λαοί θα πρέπει να τακτοποιήσουν τα λογιστικά των ασφαλιστικών τους ταμείων και να εξασφαλίσουν το δυνατόν τις καταθέσεις των πολιτών τους. Από εκεί και πέρα να γίνουν όλα συντρίμμια και θρύψαλα. Να πάνε φυλακή οι τραπεζίτες. Να πάνε στον "αγύριστο" οι χαφιέδες των διαβόητων "Αγορών". Οι "Αγορές", οι οποίες σήμερα γελάνε αλαζονικά, όταν εμφανίζονται σκληρές και ανελέητες απέναντι στους λαούς, θα πρέπει να είναι έτοιμες να υποστούν τη σκληρότητα και την ανηλεότητα των λαών.
Θέμα χρόνου είναι ν' αλλάξουν τα πράγματα παγκοσμίως. Θέμα χρόνου είναι το τοκογλυφικό γυφταριό των αγορών να πάρει τα "αμελέτητά" των λαών. Πρέπει να ξυπνήσει η παγκόσμια κοινωνία ...Να ξυπνήσει και να λιώσει τα κτήνη, που την έχουν βυθίσει όχι μόνον στη φτώχεια, αλλά και στη μελαγχολία. Η Ελλάδα, η οποία πάντα ήταν πρωτοπόρος στην ανθρώπινη ιστορία, πρέπει και σήμερα να σταθεί στο ύψος της. Ας ξεκινήσει η μεγάλη μάχη των λαών από τη χώρα που αγάπησε τον άνθρωπο και του έδωσε τη Δημοκρατία.

απόσπασμα απο το κείμενο του
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/07/o-antiperispasmos-tou-mesoprothesmou.html#comments

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .