ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ ΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ.........ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΙΛΑ.

Λίγο πριν τις 10  και ενώ το αυτικίνητό της  διέσχιζε  την Β. Σοφίας στο ύψος του Χίλτον διαδηλωτές αντέδρασαν έντονα μόλις είδαν την βουλευτή και σταμάτησαν το αυτοκίνητό της. Άρχισαν να χτυπούν το αυτοκίνητο και να της λένε να μην ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο ή να παραιτηθεί από βουλευτής. Όταν οι περισσότεροι κατάλαβαν οτι ειναι η Λιάνα Κανέλλη αρχισαν να φωναζουν «ρε παιδιά η Λιάνα είναι αφήστε την είναι η μόνη που τα λέει».  Έτσι λοιπόν της  επέτρεψαν να συνεχίσει την πορεία της και η ίδια τους....... διαβεβαίωσε ότι δεν θα ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο.

Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα, η κ. Κανέλλη δέχτηκε επίθεση από άλλη ομάδα Αγανακτισμένων οι οποίοI της  πέταξαν γιαούρτι. Η κ. Κανέλλη αντέδρασε ψύχραιμα βγήκε από το αυτοκίνητό της και τους είπε φωτογραφίστε με κιόλας τώρα να το ανεβάσετε στο YouTube.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .