Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΞΟΥ ...ΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ.




Ώρα για τον διαγωνισμό του Τόξου!





Συχνά πυκνά οι άνθρωποί που με τις αποφασίσεις τους έχουν καθορίσει την μέχρι τώρα άσχημη  μοίρα μας ,οι   πολιτικοί μας αρέσκονται να επιδίδονται σε μεγάλες κουβέντες εντυπωσιασμού που δεν μας ωφελούν σε τίποτα σε αυτήν την δύσκολη φάση που είμαστε .

Από την μία έχουμε τα κόμματα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ  που ενώ πρόσφατα έχουν κυβερνήσει ,συνεχίζουν να πιστεύουν ότι παρά τα όσα άσχημα έχουν φέρει στον τόπο με τις κυβερνήσεις τους μπορούν να μας βγάλουν από την κρίση. Από την άλλη ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν αλλά ποτέ δεν θα πείσουν όλους μας ότι έχουν τον τρόπο μας να βγάλουν από την κρίση και να μας λύσουν τα προβλήματα μας.
Το θέμα που μας προβληματίζει και γράφουμε αυτές τις λίγες αράδες είναι ο χρόνος που φεύγει χωρίς να αποκαλύπτει την ανικανότητα τους και χωρίς να μας απαλλάσσει από την παρουσία τους ,μια και ποτέ δεν θα μάθουμε τις δυνατότητες τους .
Αυτοί γνωρίζουν ότι και εμείς ότι ούτε θεωρητικά μπορούν να βγάλουν την χώρα από την κρίση και για αυτό κάνουν αυτό που τους συμφέρει , ώστε να τρώνε τον χρόνο μας.
Σκεφτήκαμε λοιπόν να δώσουμε την δυνατότητα να κυβερνήσει όποιος θέλει για 2μήνες και αυτό να γίνει με κλήρωση όποιος νομίζει από αυτούς ότι μπορεί, να βγει και να κυβερνήσει έτσι όταν τελειώνει το δίμηνο θα το βουλώνει και δεν θα μας ξανά ζαλίζει.
 Μόνο με  αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να δούμε ποιος μπορεί και σε σύντομο χρόνο να φέρει ξανά  το χαμόγελο στον Έλληνα πολίτη.
 Για όσο διάστημα δεν μιλάμε για το "πότε" και δεν τους δίνουμε χρόνο αλλά μιλάμε και ακούμε για το "πώς" θα συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν σπαταλώντας τον υπέρ- πολύτιμο μας χρόνο.
ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ΤΟΥΣ . 
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ.
 Υ.Γ Ζητάμε λίγη σοβαρότητα και υπευθυνότητα και θα την βρούμε .Πρέπει να βρεθεί τρόπος να δείξουν όλοι τις ικανότητες τους ,  Ώρα για τον διαγωνισμό του Τόξου!

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ  ΟΧΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΜΑΔΙΚΗ ΜΟΝΟ ΔΟΚΙΜΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .