Προς Κο Βενιζέλο

 Αναγνώστης
Κύριε Υπουργέ

Θα ήθελα να σας κάνω μερικές ερωτήσεις.

1. ΄Οταν αναλάβατε σας ενημέρωσαν
για το ποσόν των 300 ευρώ που λαμβάνει μηνιαίως ο κ. Σημίτης για την βενζινη του αυτοκινήτου μάρκας Μερσεντές που του διαθέτει το Υπουργείο σας?

2. Ενημερωθήκατε ότι πριν δύο ημέρες ο οδηγός του προσήλθε στην Διεύθυνση κρατικών αυτοκινήτων και πήρε  επιπλέον 800 για την βενζίνη του κ. Σημίτη για την παραμονή του στην Έλούντα καθώς και για τα εισιτήρια του πλοίου για εκείνον και το αυτοκίνητο?
3. Γνωρίζετε σε ποιους πρώην εθνοσωτήρες πληρώνει το Υπουργείο σας βενζίνη κάθε μήνα
και διαθέτει κρατικά αυτοκίνητα και οδηγούς?

Κατά  την πολιτική σας  διαδρομή έχετε αποδείξει ότι σέβεστε τον λαό που σας ψηφίζει, δείξτε και τώρα με την..............
στάση σας ότι σέβεστε και τα λεφτά του λαού που παρόλες τις θυσίες που του έχετε επιβάλλει τα χρήματά του δεν πιάνουν τόπο. Μια από τις αιτίες μικρή ή μεγάλη είναι και αυτή της βενζίνης των κρατικών αυτοκινήτων που παρέχονται τους πρώην. Θα μπορούσατε άραγε να το σταματήσετε αυτό?
Ο χρόνος θα δείξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .