ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ !!για την Ελληνική Οικονομία

-Ώρα μηδέν για την Ελληνική Οικονομία και τώρα θα "θερίσουμε" ότι "σπείραμε" . Θα μάθουμε σαν Έλληνες ότι η ιστορία , ειδικά όταν είναι τόσο ένδοξη και πλούσια σαν την δική μας , έχει την τάση να εκδικείται όταν την ξεχνάμε . Ναι , εμείς την ξεχάσαμε , ξεχάσαμε ότι σε αυτή τη μικρή γωνιά , σταυροδρόμι ανατολής και δύσης , έχουμε μόνο εχθρούς και κανέναν φίλο .Επιλέξαμε να κατεβάσουμε τις σημαίες απο τα σχολεία , επιλέξαμε να κατεβάσουμε τα πορτραίτα των οπλαρχηγών , τις ιερές εικόνες . Καταργήσαμε τα αρχαία ελληνικά απο τα σχολεία επειδή δεν ταίριαζαν στο πολυπολιτισμικό παράδεισο που μας είχαν τάξει , υποχρεωθήκαμε να συμβιώνουμε και προσεχώς να συνδιοικούμε με τους κάθε λογής μαμελούκους που μας φόρτωσαν .Τώρα θα πληρώσουμε κιόλας για τα χρέη , την Ολυμπιάδα των λαμογιών , τα ακριβά κατασκευαστικά έργα , την αποβιομηχάνιση της πατρίδος μα πάνω απο όλα θα πληρώσουμε την βίλα του .......κάθε πολιτικάντη στη Μύκονο .
Υπάρχει όμως και κάτι άλλο που θα πληρώσουμε . Το μίσος που επιτρέψαμε να καλλιεργηθεί ανάμεσα στον δημόσιο τομέα και τον ιδιωτικό τομέα . Επιτρέψαμε να βρει η προπαγάνδα τους γόνιμο έδαφος . Φταίνε οι Δημόσιοι Υπάλληλοι άρα δεν φταίνε τα λαμόγια και τα λαδώματα . Οι αποδιοπομπαίοι τράγοι . Κύριοι του Ιδιωτικού τομέα , ανοίξατε την κερκόπορτα για την άλωση κάθε εργασιακού δικαιώματος που κέρδισαν οι εργαζόμενοι τον τελευταίο αιώνα μόνο και μόνο λοιποί δημοσιοκάφροι . Μισείτε το κράτος , το δημόσιο και δεν καταλαβαίνετε ότι μισείτε τον εαυτό σας και σύντομα δεν θα βρίσκετε ούτε νοσοκομείο να πάτε . ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !




Ανάρτηση Από  ΑΝΤΙ-"Αντιπροσώπευση"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .