Τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ φυγάδευσαν το συνεργείο του Alpha!

Ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA ζήτησε δηλώσεις από κατοίκους της περιοχής που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο της δολοφονίας  του 44χρονου Μανώλη Καντάρη αλλά οι συγκεντρωμένοι επέμεναν να προβληθούν ζωντανά οι δηλώσεις τους για να μην κοπούν όπως συμβαίνει συνήθως. Ο δημοσιογράφος Πέτρος Καρσιώτης…
που έκανε το ρεπορτάζ αρνήθηκε αλλά αυτό εξαγρίωσε τους συγκεντρωμένους με αποτέλεσμα να τον βρίζουν εν χωρό φωνάζωντας το σύνθημα ”Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι” ενώ τον αποκαλούσαν και ”γερμανοτσολιά”! Κάποιοι ανέβηκαν πάνω στο βαν και τότε κάποιος έκανε το απίστευτο! Πήρε τα κλειδιά του βαν και δεν άφηνε το δύσμοιρο Καρσιώτη να φύγει!Εκείνος φώναξε την αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν τρέχοντας 3 διμοιρίες των ΜΑΤ προκαλώντας τους ήδη οργισμένους Έλληνες που τους γιούχαραν και τους φώναζαν προδότες. Η όλη σκηνή με τα ΜΑΤ να φυλάνε το βαν του ALPHA προκάλεσε τον γέλωτα όλων όσων παρακολούθησαν το γεγονός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .