Θέλουν να μας αγοράσουν οι Τούρκοι!

Οι Τούρκοι θέλουν να αγοράσουν τράπεζες, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΠΑΠ και Ελληνικό χρέος με Ελληνικά ομόλογα, είπε ο Ερόλ Ουσέρ. Η Ελλάδα βρίσκεται σε κρίση και οι Τούρκοι τραπεζίτες, όπως άλλωστε και άλλοι στην Ευρώπη αναζητούν ευκαιρίες. Όταν, λοιπόν, εμείς φωνάζουμε για το εθνοκτόνο μνημόνιο, πως παραχωρείται η εθνική μας κυριαρχία και θα φτάσουμε στο σημείο να...

μας αγοράσουν οι Τούρκοι, οι γνωστοί "ψύχραιμοι" και υπέρμαχοι του μνημονίου μας χαρακτήριζαν "επικινδυνολόγους" και "ακραίους". Η επίθεση της Τουρκίας συνεχίζεται και στον τουριστικό τομέα. Το Tura Turizm σχεδιάζει να ταξιδέψει 7500 Τούρκους στα Ελληνικά νησιά με το κρουαζιερόπλοιο Horizon. Για το πρόγραμμα... απόβασης Τούρκων τουριστών στα νησιά μας δε χρειάζεται θεώρηση διαβατηρίου. Νάνι, νάνι, νάνι, νάνι, νάτο το χατζάρι φτάνει, ολοένα και πιο κοντά στον τράχηλό μας.

Δ.Μ. Από το "ΣΤΟΧΟ" που κυκλοφορεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .