Κλείνουν την Πέμπτη τα σύνορα με την Τουρκία οι εργαζόμενοι της ΕΝΚΛΩ

 Οι εργαζόμενοι του πρώην Ομίλου Λαναρά, μετά το αδιέξοδο που έχουν περιέλθει, καθώς δεν μπορεί να βρεθεί λύση για το μέλλον της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας και το δικό τους, προχωρούν στο κλείσιμο των συνόρων με την Τουρκία την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 10 το πρωί! (ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)  ΕΔΩ
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που διαβάσανε κατά την διάρκεια της συμβολικής κατάληψης που κάνανε στο κτίριο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, «ο εμπαιγμός της κυβέρνησης εις βάρος των εργαζομένων συνεχίζεται. Επειδή η ανοχή και η αντοχή μας έχει εξαντληθεί απαιτούμε ξεκάθαρα και τελεσίδικα να μας πει η κυβέρνηση τι γίνεται με το μέλλον των εργαζομένων. Καλούμε τους πολιτικούς να πάρουν θέση. Τέλος ο εμπαιγμός, τέλος η αβεβαιότητα, τέλος η ανέχεια. Διαφορετικά θα μας βρίσκουν πάντα κοντά τους!».
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες που έχει η Piazza, οι εργαζόμενοι της ΕΝΚΛΩ, θα βρίσκονται το πρωί της Τρίτης στο γραφείο του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη, όπου θα πραγματοποιήσουν κι εκεί, συμβολική κατάληψη.
Για όσους ενδιαφέρονται να παραβρεθούν στο κλείσιμο των συνόρων την Πέμπτη, στις 8 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής, θα αναχωρήσουν λεωφορεία με εργαζομένους!
http://piazzadelpopolo.blogspot.com/2011/01/blog-post_7658.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .