ο Δήμος Αθηναίων επιστρέφει στους ιδιοκτήτες τους Κλεμμένα ποδήλατα

Κλεμμένα ποδήλατα που έχουν βρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία σε διάφορους δρόμους της πρωτεύουσας, επιστρέφει στους ιδιοκτήτες τους ο Δήμος Αθηναίων.
Διακόσια δέκα ποδήλατα διαφόρων τύπων που εδώ και περίπου ένα χρόνο βρίσκονται στις αποθήκες του δήμου παίρνουν σιγά – σιγά το …δρόμο για τους ιδιοκτήτες τους.

Ο προϊστάμενος του Τμήματος Ελέγχου Εμπορίας της Δημοτικής Αστυνομίας, Μιχάλης Μαγκλής
Ο προϊστάμενος του Τμήματος Ελέγχου Εμπορίας της Δημοτικής Αστυνομίας, Μιχάλης Μαγκλής
Η πρωτοβουλία για την επιστροφή των ποδηλάτων     Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
ανήκει στο αντιδήμαρχο Αναστάσιο Αβραντίνη και υλοποιείται από τους υπεύθυνους της Δημοτικής Αστυνομίας.
Ήδη, εδώ και δέκα ημέρες που έχει αρχίσει η υλοποίηση της απόφασης αυτής, 7 κλεμμένα ποδήλατα έχουν παραληφθεί από τους ιδιοκτήτες τους.
«Όλα τα ποδήλατα που έχουμε στην αποθήκη μας, τα έχουμε βρει στους δρόμους στο κέντρο της Αθήνας. Αυτοί που τα έκλεψαν τα εγκατέλειψαν στα πεζοδρόμια και οι συνάδελφοι της Δημοτικής Αστυνομίας τα μάζεψαν και τα έφεραν στην αποθήκη προκειμένου να αναζητηθούν οι ιδιοκτήτες τους και να τα πάρουν πίσω», είπε ο υπεύθυνος της αποθήκης του Δήμου Αθηναίων, δημοτικός αστυνόμος, Μιχάλης Μαγκλής.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή των κλεμμένων ποδηλάτων είναι ο ιδιοκτήτης του να έχει δηλώσει το γεγονός στην αστυνομία. «Αντιπαραβάλλουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά των ποδηλάτων με αυτά που έχουν κατατεθεί κατά την δήλωση κλοπής στην αστυνομία και όταν δούμε ότι ταιριάζουν, τα δίνουμε πίσω στους ιδιοκτήτες τους», είπε ο κ. Μαγκλής.
Μάλιστα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών ,ο Δήμος Αθηναίων έχει βάλει στην ιστοσελίδα του ειδικό χώρο με το σύνθημα « έχασες το ποδήλατο . το βρήκαμε», στον οποίο υπάρχουν οι φωτογραφίες των κλεμμένων ποδηλάτων που έχουν βρει οι αστυνομικοί της Δημοτικής Αστυνομίας.
Σπύρος Κουντούρης
Skountouris@pegasus.gr
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=52962950

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .